Året: Tjue-elleve #1

Dette innlegget er skrevet for å oppsummere året som har vært, og fordi jeg ønsker å dele det med dere. Jeg skriver også opp "nyttårsforsett" som jeg har ang. bloggen.


Året 2011 har egentlig gått helt utrolig fort. Når jeg tenker tilbake på det nå, er det egentlig ganske mye som har skjedd. Og jeg og vennene mine har forandret oss en del. Rart å tenke på at i januar gikk jeg på barneskolen, og at i august begynte jeg på ungdomsskolen. Tenkte jeg skulle oppsummere litt med bilder og sånt, fordi jeg vet dere liker bilder bedre enn tekst.

Ramser opp etterhver måned, så jeg sier bare "Enjoy!"

 

Januar:

Denne månden var det faktisk snø. Jeg gikk mye på ski, hang med venner og var i bakken. Husker at Jenny var på besøk, og har desverre ikke sett hun siden. Savner hun veldig. Det var faktisk i denne perioden jeg ble bedre kjent med Martine. Skal ikke gå mer innpå det, men når jeg ser på bildene fra januar, er det en del bilder av oss fra bakken. Minner♥ 


// Januar // Mobil // Bakken // 2011 //

 

Februar:

Denne månden gikk til håndball, skole, venner og ja, det vanlige. Det var marken her i byen også, husker jeg var der ett par ganger. For å huske må jeg se på bilder, og kan ikke si jeg tok mange bilder. Fikk ikke speilrefleks før i juni, så ikke klag på bildekvaliteten. Men husker det skjedde en del denne månden. Går ikke mer inn på det, nei. Haha. 

Hahaha, dette bilde er det eneste jeg har fra februar. Husker jeg var ganske keen på disse skoa ja.

// Februar // Mobil // Sko // 2011 //

 

Mars:

Denne månden var jeg på hytta, spilte håndballkamper. Gjorde ikke noe spesielt enn det der. Tok en del nybegynner bilder. Det kan man egentlig bare se ved å se på disse bildene:// Mars // Canon // Diverse rart // 2011 //

 

April: 

I april var vi på Norefjell, husker godt det. Var der sammen med familien. Vi sto på slalom, også fikk jeg kjøre helikopter. Også var håndball-laget på cup i Larvik. Utrolig koselig, og ikkeminst også fordi Kaja var med. Det var vel egentlig høydepunktene med den månden. // April // Canon // April div. // 2011 //

 

Mai:

I mai var det jo selvfølgelig 17. mai. Utrolig hyggelig den dagen. Denne månden kjøpte jeg mitt eget speilrefleks kamera. Nikon D3100! Må si jeg angrer på kjøpet, skulle gjerne hatt canon. Men tenker liksom gjort er gjort, så tror ikke jeg bytter og surrer med det. Var også en del med Martine, denne månden. Vi var i parken, passet Nora og koste oss.

 // Mai // Nikon D3100 // Diverse // 2011 //

 

Juni:

Juni var den siste månden før sommerferie, utrolig merkelig å gå ut av barneskolen. Sammtidig som det var utrolig digg å få ferie. Jeg husker den 6. juni, den kvelden da jeg var hos Martine. Vi var så spente, vi skulle få vite klasselistene til u. skolen. Å fyflate, vi kom i klasse sammen!! Kom også sammen med to andre gode venninner fra klassen, utrolig takknemlig for det. Så kom dagen, SOMMERFERIE!

 
// Juni // Nikon D3100 // Naturbilder // 2011 //

 

Husker du mye fra disse måndene ?

Likte du bildene/teksten ?

 

- eOs<3

4 kommentarer


Kristine
-31.12.2011 kl:12:44


Fine bilder! :3
Ina Sofie
-31.12.2011 kl:14:17


Me gusta Sommerferie :v
Yvonne
-31.12.2011 kl:15:23


Det var koos på cup!! :D Likte det at du ramsa opp mnd, fortsett med det ;P
Martine - Photography
-01.01.2012 kl:14:12


<3

Åh, jeg var virkelig nydelig på det bilde i bakken, heelt utrolig! Hahhahaah ;p

Skriv en ny kommentar