En god og en dårlig!

Heisann!♥

Ja, er vel så og si lenge siden jeg har skrevet noe her, la meg starte med at jeg hadde en superfin tur til Sverige! Dagene ble stort sett brukt til shopping, Stockholm er jo en helt sykt fin by! Regnet bort to av dagene, ellers var vi heldige med været!

Husker dere jeg sa kameraet mitt var blitt ødlagt ? Ja, det stemmer. For omtrent tre uker siden, sendte jeg det inn til Oslo på verkstedet (trodde jeg) som det stod vist på en retur-lapp som fulgte med når jeg kjøpe kameraet, poenget er det at jeg sendte visst kameraet feil, så det har ligget på postkontoret her i Kongsberg i tre uker, fordi adressen jeg skulle sende det til har visst flyttet, takk for informasjonen liksom. Haha, men sendte det på nytt til Bergen i går, så får håpe de får fikset problemet. Som dere sikkert skjønner, har jeg derfor ikke kamera, det betyr 0 bilder, 0 blogging, I'm sorry! (Har noen bilder jeg tok med Canon 600D, så det får holde for en stund)

Har noen bilder fra lørdag, når jeg var en mini tur til Saggrenda med disse herlig jentene!♥♥(Cecilie, ikke drep meg for noen av bildene)

Din mening om bildene ?

Er kameraet ditt på rep. ?

- eOs♥

3 kommentarer


Cecilie
-14.08.2012 kl:12:56


Åååå gjett hvem som skal hevne seg
Danian. Gutteblogger
-14.08.2012 kl:12:58


Fint at du hadde det bra i sverige og dumt med kameraet ditt
Tanja Pettersen Photography
-14.08.2012 kl:15:55


fine bilder :)

Skriv en ny kommentar