Blogger jeg leser!

Heii♥

Tenkte å fortelle dere om hvilke blogger jeg leser, sånn fra "kjendisverden" liksom, haha. 


Krstine Ullebø (link)

Bloggen hennes er ren inspirasjon, skrivemåten, bildene gjør bloggen rett og slett dritfin!

Anbefaler ALLE å ta en titt!! 

Erica Kvam (link)

Bloggen ligger på 1. plass på blogg.no. Noe jeg mener hun fortjener, jenta oppdaterer ofte, tar fine bilder og jeg digger klesstilen hennes! 

Anbefaler også denne!

Anna Edwin (link)

Denne jenta har jeg fulgt siden første stund, hun er rå! Hun hadde en liten pause i fjor, selv det stoppet meg ikke i og fortsette å høre om hverdagens hennes når hun begynte igjen.

Hun oppdaterer ofte, tar gode bilder og er rå på humor! Bare sjekk ut videoene hennes, under youtube-brukeren hennes!

Andrea Badendyck (link)

Andrea har akkurat byttet blogg tilbake til blogg.no, hun var tidligere på werun, men jeg fulgte henne ikke så mye den perioden. Jeg glemte rett og slett bloggen, når hun nå har byttet tilbake er jeg selvfølgelig fast leser. Bildene gir sykt bra kvalitet, til å være 17 år er hun også utrolig flink til å skille mellom "blogglivet" og privatlivet hennes. Hverdagen hennes inspirer meg faktisk en del. Anbefaler dere virkelig å ta en titt!!Mathilde Caroline Holck (Link)

Har nylig startet å lese bloggen hennes, ei utrolig pen jente som blogger om hverdagen sin. Klesstilen hennes er også helt sykt fin, etter min mening. Syntes det er moro å følge hverdagen hennes, så anbefaler virkelig denne!I tillegg til at jeg leser disse, er jeg også fast leser av disse: (tilfeldig rekkefølge)

Camilla

Aurora

Kristine

Jovana

Helene


 

Hvilke blogger leser du ?

Leser du noen av disse ?

- eOs♥

Én kommentar


Marte Kristine - Photography
-22.10.2012 kl:16:39


Jeg leser ingen av de. Får ta en titt da :)

Skriv en ny kommentar