Kiel 2013

Halla! (:

Våknet for en time siden til et dødsfint vær! Kjenner jeg gleder meg så utrolig mye til sommeren, og ikke minst til sommerferien!♥

Tenkte jeg skulle fortelle litt om Kiel turen som jeg var på i ferien. Vi dro hjemmefra ved elleve tiden på søndag. Når vi kom fram fikk vi lugarene vi skulle ha, de var faktisk finere enn det jeg trodde! Vi gikk litt rundt for å se oss omkring, Martine&Andrea hadde vært der mange ganger før da, så de viste meg litt rundt! Jeg klarte selvfølgelig å rote meg bort den første timen, ahahahaha! Vi spiste lunch på lugaren, og middag på en "resturang" :) Vi ble kjent med to kjempesøte jenter! Laila & Sokeyna♥  Vi endte opp med å kjøre heis til klokka ett på kvelden!

Frokosten mandags morgen var himmelsk med utsikt til havet! seriøst, dere skulle sett den! Klokka 10 var båten i havn i Kiel. Vi hadde 4 timer på shopping, hahaha jeg shoppa liksom mer enn det jeg gjorde i USA. (Ok, det sier mer om meg) Når båten dro videre, var vi en god stund på lugaren før middag, pluss at vi var litt på taxfree'n! Etter middag var vi med folk vi var blitt kjent med! Herregud som jeg savner de !!! Tirsdag var jeg hjemme ved 12 tiden, tiden gikk så utrolig fort, please return the time.


SYKT FINT EMMA, nei.
Savner denne herlige gjengen!!!!♥

Har du vært på Kielcruiset?

Likte du bildene?

-eOs♥

3 kommentarer


Jeanette
-14.03.2013 kl:17:21


Så kult!

Er ikke en av de du møtte hun som spiller Shirin i serien Jenter? :P
Emma Sofie
-17.03.2013 kl:11:43


Jeanette: Jo, kult ikkesant ? :D
Cecilie Niemi
-21.09.2015 kl:11:35


Søtapena du er gull jm <3333

Skriv en ny kommentar