Hverdag

Mi helado favorita

Bare plis la det bli sommer....


Hvilke is liker du ?

- eOs♥

Kiel 2013

Halla! (:

Våknet for en time siden til et dødsfint vær! Kjenner jeg gleder meg så utrolig mye til sommeren, og ikke minst til sommerferien!♥

Tenkte jeg skulle fortelle litt om Kiel turen som jeg var på i ferien. Vi dro hjemmefra ved elleve tiden på søndag. Når vi kom fram fikk vi lugarene vi skulle ha, de var faktisk finere enn det jeg trodde! Vi gikk litt rundt for å se oss omkring, Martine&Andrea hadde vært der mange ganger før da, så de viste meg litt rundt! Jeg klarte selvfølgelig å rote meg bort den første timen, ahahahaha! Vi spiste lunch på lugaren, og middag på en "resturang" :) Vi ble kjent med to kjempesøte jenter! Laila & Sokeyna♥  Vi endte opp med å kjøre heis til klokka ett på kvelden!

Frokosten mandags morgen var himmelsk med utsikt til havet! seriøst, dere skulle sett den! Klokka 10 var båten i havn i Kiel. Vi hadde 4 timer på shopping, hahaha jeg shoppa liksom mer enn det jeg gjorde i USA. (Ok, det sier mer om meg) Når båten dro videre, var vi en god stund på lugaren før middag, pluss at vi var litt på taxfree'n! Etter middag var vi med folk vi var blitt kjent med! Herregud som jeg savner de !!! Tirsdag var jeg hjemme ved 12 tiden, tiden gikk så utrolig fort, please return the time.


SYKT FINT EMMA, nei.
Savner denne herlige gjengen!!!!♥

Har du vært på Kielcruiset?

Likte du bildene?

-eOs♥

Hei og hopp

Hei!
Da sitter jeg her og er klar for å imponere dere lesere med mine sinnsyke fotografisk evner, nei.

Som dere ser blir mitt bloggfravær bare verre og verre, jeg har rett og slett ikke tid. Har hverken bilder eller inspirasjon, det nærmeste er trening men det er vel ikke så interessant.

Gleder meg bare til å få ferdig uka, sånn at vi kan ta fatt på vinterferien. Skal på Kiel Cruise med Martine og Andrea, det blir sinnsykt bra!! Skal ta masse bilder og kanskje jeg lager en film. Ha en fortsatt fin kveld!

-eOs

Søskenkjærlighet ogsånt

Heiii♥

Lenge siden jeg har fått bloggen ordentlig nå. Får vel sette meg ned i kveld for å forhåndspublisere noen innlegg til dere. I går var jeg i bursdagen til Thea Marie, lenge siden jeg har hatt det så moro! 

Var utrolig digg å kunne sove lenge for en gangs skyld. Dro med lillesøster ut for så å kunne bruke hun til noen bilder.

Hva syntes dere?


Din mening ?

- eOs♥

Utpå tur aldri sur

Hei!
Eneste jeg rekker er bare et lite mobilinnlegg i dag, men det får gå. Vært på tur med Naturskolen i dag, var jo artig det, i og med at en traktor måtte redde oss opp fra veikanten. Nok om det, here are some pictures from today:

Bildet beskriver humøret de første timene

Nå er det trening! Vi blogges!

At skolen

Heeeeei :)
Er på skolen nå, rekker ikke blogge senere i dag så fint at blogg har egen app :) de siste timene er norsk, YEEEY

HILSEN OSS

Hyttekos

Heiii♥

Har hatt en helt fantastisk bra helg i Nesbyen. Hadde med meg Nora, noe som var utrolig koselig!♥ Vi var på Nesbyen alpinanlegg i går, var veldig flotte bakker :) 


Din mening om bildene?

Har du vært på hyttetur i helgen?

-eOs♥

Onsdag

Heeiiii :)
Eksklutsiv overskrift, just saying. Dro på Konfermant undervisning som var på Gravlund i dag, var jo spennende det. Er hos Thea sammen med Caroline nå :)

Vi blogges i morraaaa

new stuff

Heii♥

Kom hjem fra kamp for noen timer siden, var vel ikke akkurat en vellykket kamp, men det er vel som regel ingen tap. Vurderer å starte på fremføringen i mat & helse om å bake vårt eget brød. Frister mest å sove resten av dagen... Forresten, friska opp design og header. Orka ikke juledesign, men endelig har jeg lagd en header jeg er fornøyd med. 
Likte du bildene?

Din mening om bildene?

- eOs♥

littavhvert kaldt, kaldt ispolen ogsånt

Heiii♥

Smelte i sammen en header og gjorde designet mer "mitt" :) Jeg må som vanlig bare beklage blogginga mi, men jeg har vært litt opptatt den siste den. Atm ligger jeg på badegulvet for å gjøre lekser, rommet og huset er generelt iskaldt. DET VAR 20- I DAG JO!!!! Ingen som deler ut en gratis flybillett til Hawaii ellerno ??? Får komme meg på trening snart! UKENS INSPIRASJON KOMMER I MORRA ♥

Får dele dette deilige bildet av skillbert

Hva gjør du akkurat nå?

Din mening om vesenet på bildet?

- eOs♥

Hos Theaaa

Hei♥

I dag dro jeg på konf. undervisning rett etter skolen, in the kirke. Alltid like koselig, spesielt måten vi får fremlagt sangstemmene våres i salmene. Ville også meddele at jeg er hos Thea, så derfor får dere noen snasne bilder :) FRA PHOTOBOOOTH LXM ok ikke morsomt. Adiooooos


Me bloggas♥

Nytt år, nye muligheter

Hey!♥

Nais overskrift jeg vet, har rett og slett ikke hatt tid til bloggen de siste dagene! Onsdag og fredag var jeg på Peppes noe som var utrolig koselig begge gangene♥ Planen fremover er vel og få et nytt design her på bloggen som ikke gir julestemning, pluss at jeg tenkte å begynne med "ukens inspirasjon" som kommer hver mandag (?) sound good ? I går stakk jeg en liten tur til Skillbert, knipsa bilder og spilte WII, jeg vant alle gangene ganske stolt !!!(ok, jeg tapte alt, ALLTID) I dag har jeg faktisk vært på håndballkamp, så på J-97 spille som hadde med seg noe 98'ere haha, synd jeg fortsatt sliter med skuldra....  Nå skal jeg trene kondiiiissssss, tenkte dere ville vite det.

Bilder fra Onsdagåhalla


♥♥

Ok med inspirasjonsbilder hver uke? 

Likte du bildene?

- eOs♥

Nyttårsaften

Først og fremst, godt nytt år!
Vi feirer i Holmestrand, etter å ha sett 3 filmer ser vi velmest frem tilfyrverkeriet, det skal bli bilder altså!!
Håper dere alle får et fint år.
-eOs

TOUR DE EMMA OG NORA SKI


Bedre sent enn aldri med bilder vel :)

- Har du vært på ski i jula ?

- eOs♥

Lillejulaften

Heii♥

Jeg kom frem til at jeg fortsetter med denne bloggen, i og med at jeg har så mange minner og jeg liker faktisk bloggnavnet. I dag kommer jeg til å bruke noe tid på bloggen, faktisk. Skal fikse opp i nytt design, det blir juledesign i og med at det er jul. Så får jeg heller bytte rett etter nyttår :) Håper dere fortsatt vil følge meg da! :)

GOD JUL!

- eOs♥

Over og ut

Blogg motivasjonen er rett og slett på bunn, vi snakkes vel når jeg faktisk har noen ordentlig bilder å vise dere! Adios :)

GAGA LIVEEEE AØOFHEIWLFHAWEJKAWEFP

Heii♥

Ah, endelig helg etter en stressende uke! Fysøren så digg å ha helg, og være ferdig med alle tentamene !! Har rett og slett ikke rukket å blogge, sorry men jeg håper dere forstår. I går fikk jeg tidenes sykeste beskjed, LADY GAGA KONSERT SAMME KVELDEN!!!!! WÆÆÆÆÆ JDISØFHNNFAWESJKBAWEFØPEKOEFAWEFDZSS!!!!!!!Så jeg måtte avlyse alle planer, og ja jeg som skulle ha tentamen i matte og nynorsk i dag, men det gikk helt fint.

Du tenker sikkert, matte og nynorsk på samme dag ? Yeah, right. Greia var å prøve ut noe nytt med matta, nynorsken var egt bare en 3 timers prøve, og matematikken var ca en time. Sykt chill egentlig! Gikk veldig bra også :) Vi ble delt opp i tre grupper, etter nynorsktentamen. 

Men hallooooo, jeg så LADY GAGA I GÅR!! Dritrått!!!! I det ene øyeblikket var hun forkledd som en ridder på en hest, mens i det andre hadde du den sykeste kjøttdrakta! WOW!

STILEN HENNES ER JO RÅÅÅ! Tenkte jeg skulle legge ut en liten filmsnutt fra i får på viddy, så bare følg med utover kvelden: her

Slenger med noen bilder fra i gårHar du sett GAGA live ?

Hva mener du om antrekkene hun har på ?

- eOs♥

Vi blogges, stikker på Dolly med noen venninner ♥

November // Iphonebilder

Lovte jo en kollasj, så benyttet sjansen en halvtime før desember, great job Emma!♥


Hva har du gjort i November ?

- eOs♥

øss 2

Heii♥

Befinner meg hos Helene nå, etter en sliiiiitsom skoledag! Stress hele skolelivet! Vi har muntlig spansktentamen i mora + RLE prøve, så får vel øve litt.. ellernosånt.. får se om vi tar en tur opp til milla :)Ha en fin kveld videre!♥

Hva har du gjort i dag ?

Har du masse prøver ?

- eOs♥

wonderland

Heii♥

Våknet til et nytt vinterland, haha neida. Men det hadde snødd helt sykt mye! Digg at vinteren kommer litt tidligere enn rett før julaften da, som i fjor. Nå er inspirasjonen mye bedre, litt snø gjorde susen! Ok, nok filosofi. Må få øvd til mat og helse prøva vi har på onsdag, også stikker jeg på trening!♥


Din mening om bildene ?

Snør det hos deg ?

- eOs♥

Gi meg august a

Heiii♥

Har hatt en super helg! Rakk ikke blogge i går, i og med at jeg først var i Hvittingfoss og på en sånn rar messe i Jondalen. I dag spilte vi kamp i Skimhallen mot Hokksund! Og gjett hvem som er i seriefinalen ?? Ah yeah, thæts ræight! Hvem vi skal spille mot er forstsatt usikkert. Dritbra kamp i dag iallefall! Blogginga går faktisk ikke så aller verst heller!

Over til bildene! Lagde en kollasj av det som skjedde i August! Alt fra Sverige - konfirmasjonsleir!


Savner August sååå mye! Alt var perfekt!♥ (ok, helt frem til skolen starta haha) give me ferie!

Din mening om bildene ?

Savner du august ?

- eOs♥

Seier og jaddaaaa

Heiii♥

Lå over hos Sara sammen med Nora i fra fredag til i går, noe som var superkoselig!♥ I dag spilte vi kamp i Ekneshallen tidlig på morgen, utrolig digg med seier!!

I og med at fraværet på bloggen bare blir verre og verre har jeg satt av tid til å lage mange forhåndspubliserte innlegg! Dette er den mest stressede perioden på skolen, nemlig rett før jul. Har hatt norsktentamen, men engelsk og matte gjenstår fortsatt. Tror jeg har bedre tid denne uka til å blogge enn noen gang, hallo, vi har ingen prøver unntatt tentamen wohoo! (om jeg ikke har lest feil) Tenkte jeg skulle legge ut bilder jeg har tatt med Iphonen i slutten av hver måned, så slenger med noen bilder fra Iphonen, pluss at det kommer flere i slutten av månden. Ha en fin søndag videre!♥Sikkert sett noen før, men samma det! Bedre med bilder, enn ikke ? :)

Hva har du gjort i helga ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

GOL

Heiiii!!
Beklager dårlig blogging, men har rett og slett ikke hatt tid. Nå er jeg i Gol med håndball laget, vi bowla og spiste pizza i stad og nå skal vi forsåvidt egt sove nå men YOLOOOOO
- vi blogges mer når jeg får tid

Gårsdagen i bilder

Bedre sent enn aldri med bloggings vel ? :DDDigger dere!

Din mening om bildene ?

Hva gjorde du i går ? 

- eOs♥

Det var den ferien :(

Heiii♥

Overskriften sier vel egentlig sitt. Ferien er over, hverdagen er tilbake. Har hatt en super høstferie. Selv om jeg ikke elsker hytta, var det helt ok siden jeg hadde med kameraet. Skal få slengt ut mange bilder fra hytteturen. Men tenkte jeg bare skulle fortelle dere om at det er kommet en ny funsjon på blogg.no om at man kan "forhåndspublisere" innlegget, helt supert for et travelt menneske som meg. Så fremover kommer jeg til å forhåndsskrive innlegg og vips så blir de postet til et spesielt tidspunkt. Ganske fett, ikkesant ?! :D

 (legg merke til at dette publiseres midt på dagen, så i publiserende tid har jeg spansk på skolen) 

På mandag var jeg hos Camilla, med de herligste jentene! Planen var jo selvfølgelig å gjøre lekser, men hehe, det endte opp med pizzatime ++
Noen som skjønte det med forhåndspublisering?

Likte du bildene ?

- eOs♥

Ferie folkens

Heii♥

Jeg rakk ikke blogge i går, det vil si at jeg ikke prioriterte det. Det er høstferie, så de skjønner dere vel, men jeg skal blogge i høstferien videre altså. På søndag var jeg med Ingrid (link) som egt er fra Holmestrand, var utrolig moro å se henne igjen!♥ Jeg viste hun skolen jeg går på, og der møtte vi Marte og Even, så vi tok litt bilder (som jeg la ut på søndag) I går var jeg ute med Helene, Tomas og Kristine. Nå skal jeg snart møte Kristine, så vi snakkes!♥
Blogger du i høstferien ?

Din mening om bildene ?

- eOs♥

Høstferie guys

Heiiii♥

Åh, det er ubeskrivelig deilig å faktisk ha en uke fri, bare pga høsten.  Våknet rundt 12, så jeg tok med meg kameraet og gikk meg en tur. Er så deilig å bare gå, med musikk på øra og bare la tankene trille samtidig som jeg bruker den gule hetta som kamuflasje under et tre imens jeg knipser. (ok, nok filosofi) Håper dere får en super ferie!♥


Din mening om høsten ?

Hva skal du i høstferien ?

- eOs♥

Superkos!

Heii♥

Åh, i går hadde jeg verdens herligste kveld hos Maria. Gud så godt å se den skapningen igjen etter at hun har vært syk så lenge... ://

Vi lagde brownies med is og så på LOL, seriøst, elsker den filmen♥♥ Tenk at det er høstferie i morgen, wiiiiii!!
Har du sett LOL ?

Har du hatt en fin uke ?

- eOs♥

zzzzøøøøøndag

Heii♥

Dere aner ikke hvor digg det er med et kamera tilgjengelig igjen :D Jeg har klart å pådra meg sykdom, nå som alle brikker skulle falle på plass, men neida. Er ikke store greiene, men det er nok til at jeg ikke orker å reise meg, har ligget i sengen i hele dag, sier jo litt. Lurer på hvor mange x-antall jeg har spist Repsils. Nå ser jeg på "The Notebook" åh, for en bra film! Ha en strående søndag videre!♥
Din mening om bildene ?

Er du syk ?

- eOs♥

Pizzadate ogsånt

Heii!♥

I går hadde jeg en superkoselig "date" med Nora♥ Vi spiste pizza på Dolly, og bare koste oss! Henger fortsatt ikke helt med i denna bloggrutinen, men skal bli flink♥

I dag skal jeg nok være med Wilhelm♥ I morgen skal jeg på sånn gudstjeneste i kirken, er ikke helt sikker på hva som skjer der, men hørte at vi får bibelen ellerno. Skal jo konfirmeres til våren♥

Åh, for et nydelig bilde :D

Hva syntes du om bildene ?

Hadde du en fin fredagskveld ?

- eOs♥

En god og en dårlig!

Heisann!♥

Ja, er vel så og si lenge siden jeg har skrevet noe her, la meg starte med at jeg hadde en superfin tur til Sverige! Dagene ble stort sett brukt til shopping, Stockholm er jo en helt sykt fin by! Regnet bort to av dagene, ellers var vi heldige med været!

Husker dere jeg sa kameraet mitt var blitt ødlagt ? Ja, det stemmer. For omtrent tre uker siden, sendte jeg det inn til Oslo på verkstedet (trodde jeg) som det stod vist på en retur-lapp som fulgte med når jeg kjøpe kameraet, poenget er det at jeg sendte visst kameraet feil, så det har ligget på postkontoret her i Kongsberg i tre uker, fordi adressen jeg skulle sende det til har visst flyttet, takk for informasjonen liksom. Haha, men sendte det på nytt til Bergen i går, så får håpe de får fikset problemet. Som dere sikkert skjønner, har jeg derfor ikke kamera, det betyr 0 bilder, 0 blogging, I'm sorry! (Har noen bilder jeg tok med Canon 600D, så det får holde for en stund)

Har noen bilder fra lørdag, når jeg var en mini tur til Saggrenda med disse herlig jentene!♥♥(Cecilie, ikke drep meg for noen av bildene)

Din mening om bildene ?

Er kameraet ditt på rep. ?

- eOs♥

Sommerferie!!!

Heyyy♥

Kan ikke beskrive hvor digg det er med sommerferie!! Ikke det at jeg har sommerferiefølelse enda, men den kommer nok!♥ Jeg fikk sommerferie tidligere enn de andre, fordi jeg reiser på ferie! Tenk at det er et år siden vi var sykt spente på klasselistene til ungdomsskolen! Året har vært sykt bra, i tilegg til en super klasse!♥ På skolen i dag hadde vi quiz også spilte vi, vi slutta klokka 11 fordi vi avspaserte!♥


Har du fått sommerferie ?
Din mening om bildene ?

 - eOs♥

Some flowers!

Heii♥ 

Åh, kjenner dere den herlige sommerfølelsen ? Det er så digg! Om jeg skal skrive om været er det ikke så fint, men det er dere jo lei av å høre om. Hverdagen er egentlig ganske så chill, hadde "spille" dag på formiddagen i dag, var jo moro det!♥ Denne siste uka blir vel bra, siden vi skal bare ha sånn turdager ogsånt. Også ukens høydepunkt!! JEG SKAL TA AV REGULERINGA! wiiiiii, gleder meg! Er ikke det beste jeg vet å ha noen klosser på denna som minner om togskinner. Here are some pictures:
Hva syntes du om bildene ?

Hva er høydepunktet ditt for uka ?

- eOs♥

Hvittingen + helg

Heiii♥

Dette blir et kjapt blogginnlegg siden jeg reiser snart til Hvittingfoss, skal på jobbskygging i 1. klasse i morra. Det blir nok bra, haha! Skal sove over, så jeg er nok ikke tilbake på bloggen før på søndag!♥ Ha en strålende fredag og helg! :)

Har du hatt jobbskygging ?

Din mening om bildet ?

- eOs♥

Verdensbesteharbursdag!

Heyyy♥

I dag har verdens herligste jente bursdag, gratulerer så masse til deg, <Martine> (Selv om bloggen har gått konkursj, syntes jeg en liten gratulasjon hadde vært toppers til henne) ♥ I dag skal jeg spille beachkamper, jaja, det er bare å komme for å se på, eller bare ikke :) Prosjektet på skolen er i boks, nå gjennstår pugginga til fremføringa, kan bli moro!♥

Gratulerer så masse til bestejenta!!♥ LoveU! :3

Gratulere henne på bloggen hennes ? klikkher

Likte du bildet ?

- eOs ^^

In the skog

Heiii♥

Husker dere jeg skrev at jeg skulle bli en bedre blogger ? Yeahright! Kjenner sommerferiefølelsen er kommet, solsolsol. I dag på skolen chilla vi på biblioteket, det var jo gøøøy. Etterpå stikker jeg til Camilla, for å sikkert møte noen flere♥ Minner om at jeg ikke tar noen bilder for tiden, jeg gidder rett og slett ikke!

Vakkert ikkesant ? Haha, neida!

Din mening om teksten ?

Har du sommerferiefølelse ?

- eOs♥

Kollasj

Heii♥

Har ikke fått blogga så bra fordi jeg sov over hos Nora! Åh, lenge siden jeg har hatt det så koselig♥ Denne uka på skolen vil bli annderledes enn vanlig, vi har et prosjekt om Kongsberg kirke, ja, kjempe spennende.. haha, men nok om det. Lagde en kollasj fra månden Mai! Har egentlig ikke tatt så mange bilder, men har fått tilsendt noen fra Camilla også! 


// Kollasj //

Likte du bildene ?

Har dere streik ?

- eOs♥

Chillin with my BFF

Chiller maaaaax med my bff!! Take a look ?Chiller du også maaaax ?

jeg vet du likte bildene, så gidder ikke spørre <333333333

hilsen de kule på bondelandet♥

Yesterday: Oslotur

Heii♥

Da var jeg på plass igjen, hadde en kjempefin dag i Oslo med klassen og B klassen! Vi tok tog, også fikk vi litt tid til shopping, haha! Etter det var vi på teateret " Evig ung"! Teateret var veldig bra i begynnelsen, men så ble det bare kjedelig, helt til hun ene dama fyra av et gevær, da ble det bedre stemning, iallefall hos meg! Fikk knipset litt bilder, men ikke så mange. 


På skolen i dag ble vi delt inn i grupper, også skal vi holde "et foredrag" om et tema ang. gamle dager, kan jo bli spennende! Gruppa mi skal ha om kirken, enda mer spennende..... haha, blir chill med noen dager uten fag, for en gangs skyld♥ Skal forhåpentlighvis sove hos Nora i morra, så blir nok ikke noe blogging før på mandag, om ikke Nora gjesteblogger♥Var du i Oslo i går ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

Et forsøk på et bra innlegg

Heihalloheihei!♥

Ja, disse såkalte blomster-innleggene mine har jeg tenkt til å få vekk. Ok, kanskje dere vil se de nydelige samme blomstene jeg tar bilde av hvert år, nei. Så jeg dro frem kameraet for å ta bilde av en blomst jeg tar bilde av hvert år. Enjoy!

Ja, fin ikkesant :)

Sånn, nå klæsja jeg på litt redigering, fint ikkesant ? :)

Likte du også bildene ?

- eOs♥

(Ja, humoren min.. jeg vet...)

Summer, summer, summer

Heiiii solstråler!!♥ (Haha, tok dere den?!)

Åh, kjenner jeg har skikkelig sommerferie følelse! Kan jo ikke gå ut, uten å steke ihjel.. har vært et par ganger i kjøleskapet og i fryseren ja, det er jo det eneste kalde stedet tilgjengelig jo! Har hatt engelsk tentamen i dag, noe som gikk helt greit :) Etter skolen lå jeg å tæææna i sola, fyflate så digg, men gud så varmt! 

Har du hatt tentamen i dag ?
Fint vær hos deg ?
- eOs

Mange mil!!!

Heiii♥

Ja, dere ser vel overskriften.. omg, i dag har jeg vært på "skogstur" med hele 8-trinn. Det var veldig koselig, bortsett fra at regnet tok oss og det var sykt langt! Tror vi gikk 2 mil.. Beina verker, sammtidig som skuldra gjør det.. flotters!! Men jeg lovte jo bra blogging, så skal ikke klage. 


Din mening om bildene ?

Har du hatt en annderledes skoledag ?

- eOs♥

Søndag

God morgen sunshines♥♥

Stod opp for en drøy time siden, har egentlig ingen planer. Får vel besøk av Maren, tenker jeg. Har ikke tatt så utrolig mange bilder den siste uka, men noen ble det. Skal få tatt masse bilder i neste uke!? 

Forresten, jeg er blitt helt forelsket i denne sangen:

¨

// Take Care - Rihanna & Drake //Din mening om sangen ?

Likte du bilde ?

- eOs♥

Litt fra uka

Heii♥

Håper dere alle har hatt en strålende uke, det har iallefall jeg! Hektisk men chill uke. Er så deilig å være tilbake på bloggen, faktisk. Har fått mange tilbakemeldiger om at jeg måtte begynne å blogge igjen, så here I am♥ Lover masse bra blogging fremover, og utover sommeren. Skal bli så digg med sommer nå!♥ Kan jo fortelle at det blir nok en del blomsterbilder, ettersom dem har begynt å spire. Håper dere alle hadde en super fin 17. Mai, det hadde iallefall jeg, jeg tok ikke så mange bilder, menmen..
Hadde du en fin 17. Mai ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

Hæælj!!

Heii♥

Norsktentamen gikk faktisk veldig bra, hadde ikke trodd jeg skulle bli så ferdig tidelig, men der tok jeg feil. I dag skal jeg til tanta mi sammen med kusina mi for å lage Cake Pops, blir moro. Dem er til konfirmasjonen til Maren, som er på søndag♥ Siden jeg alltid har kommet med en unnskyldning for å ikke ta bilder ute var det på tide med en vri, selv om det regna i dag, så tok jeg med kameraet ut. Elsker dråpebilder, så enjoy!Hva syntes du om bildene ?

Har du hatt norsktentamen ?

- eOs♥

Norsk tentamen, flott!

Heii♥

Kjenner jeg bare har lyst til å sove! Er så sliten, jeg vet egentlig ikke hvorfor. Har ikke vært noe spesielt i aktivitet, men får vel bare ta det med ro i og med at skuldra fortsatt ikke er god. I dag var det tinestafetten på skolen, vi endte ikke akuratt opp med førsteplass, men samma det! I morra er det norsk tentamen, passa jo supert.. Får nok hvile hendene og bare slappe av, før morgendagens skriveøkt. Vedder på at det er noe kjærlighetskliss eller mord vi skal skrive om, wish me good luck! 

Btw, tenkte jeg skulle ut for å knipse litt bilder men det regner, fin unnskyldning, jeg vet. Så jeg tok et bilde av meg selv jeg, selvdigger.

Hva syntes du om bildet ?

Har du hatt norsk tentamen ?

- eOs♥

Bilulykken...

Heii♥

Ville bare først og fremst si at jeg lever, som sikkert noen av dere fikk med dere var jeg i en bilulykke på mandag. Det var ikke noe alvorlig, men sjokket var der. Jeg hadde smerter i ryggen og nakken, så jeg ble kjørt til sykehuset via ambulansen. På sykehuset fikk vi bekreftet at det ikke var noen brudd, heldighvis. I dag har jeg fortsatt litt vondt i nakken, men ikke noe mer i ryggen, smertene der har spredd seg til skuldra, kjenner den verker. Men jeg tenker positivt også får vi håpe det blir bra igjen!♥

Har ikke hatt tid til å bruke kameraet denne uka, pga det som skjedde. Håper dere forstår!♥ Slenger ut noen bilder jeg tok i påskeferien, som jeg ikke har vist dere! :)


Har du vært i bilylykke ?

Hva syntes du om bildene ?

- eOs♥

Bedre enn i går :3

Heii sunshines♥

Lenge siden jeg har skrevet noe nå, så hvorfor ikke. I dag har jeg bare vært hjemme, jeg er fortsatt litt syk, men mye bedre :) Gikk en tur ut (har ikke vært ute siden torsdag?!) i hagen å knipset to-tre bilder, men de er ikke mye å skryte av, haha! I morra skal jeg på høyt og lavt med håndball-laget, jeg satser på å bli frisk til det!♥ Gleder meg veldig, tar vel med kameraet. Vi blogges!♥

Noen som ser den nye headeren ? (Ble så lei den andre, så hvorfor ikke!)
Hva har du gjort i dag ?

Din mening om headeren ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

Sol, wiii!

Heii♥

I dag er det en nydelig dag ute, endelig! Har hørt det skal bli knallvær den neste uka, så det blir bra! Denne uka lover jeg bedre blogging, i forhold til i forrige uke. Skal få kasta meg ut for å ta litt bilder i det fine været. Forresten så har jeg fått meg formspring, så det er bare å spørre meg om noe om det er noe dere lurer på, klikkher
Hva skal du i dag ?

Fint vær hos deg ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

TGIF!

Heii♥

Thank God) It?s Friday!! Er bare så utrolig lei skolen nå, kjenner det skal bli digg med litt langhelg! I tillegg til 1 mai, har vi fri på mandag fordi det er en inneklemt dag. Været er heller ikke noe å skryte av, regn og regn.. Denne helga skal bli digg da! I dag skal jeg spille håndballkamp mot fotball-laget til Skrim gutter 98-99 (??) Blir nok moro!♥

Slenger ut litt bilder (aner ikke hva noe av dem heter)Hva syntes du om bildene ?

Hva skal du i helga ?

- eOs♥

Torsdag!

Heiii♥

Har ikke fått blogga så bra denne uka, det beklager jeg veldig. Jeg har rett og slett for mye å tenke på og drive med. Blogginga kommer ikke til å bli noe bedre i neste uke, faktisk ikke etter den uka heller... tentamener..har egentlig planer helt til ferien, først da blir det bedre blogging. Kan blogge litt nå før jeg drar på trening ? Og minner om at jeg ikke har tatt noen bilder fordi det stygge regnet ødelegger.

Minner om at alle torsdager fremover er det bloggfri for meg, det vil da ikke bli noe blogging disse dagene.

Noen bilder fra håndballavslutninga

Hva skal du i dag ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

New pictures!

Heii ♥

Jeg rakk ikke blogge i går, hadde besøk av Ingrid etter skolen også var jeg på avslutning for håndballen. Snart begynner beach sesongen, så det blir bra! Var hos Martine på mandag, knipset noen få bilder.


Hva har du gjort de siste dagene ?

Din mening om bildene ?

- eOs♥

Regn, regn og regn! + SNØ!!

Heii♥

I dag har skoledagen gått utrolig fort! Etter skolen ble Camilla med meg hjem, vi gikk på tur med Benny, gjorde lekser og lagde mat. Må si vi har et nydelig vær for tiden, utrolig deilig å se at det grønnet gresset bare forsvinner sakte men sikkert og blir til en hvit malt bakke. Jeg har rett og slett ikke ord for hvor tidelig julen kom i år, får håpe jeg har vært snill nok til å få besøk av nissen da :) Benyttet det fine været til å ta litt bilder, bildene sier vel alt.

// Redigert i Picnick & PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Regndråper //

Likte du bildene ?

Hva har du gjort i dag ?

.- eOs♥

Street photos!

Hei og god kveld :3♥♥

I dag har jeg egentlig bare chilla, (okei, jeg skrev chill) også har jeg bakt kjeks, og trent litt! Det smaker så digg med en dursj og favorittmaten din etter man har trent! Sa jo at jeg skulle få gjort litt lekser, hehehe.. droppa det jeg. Var på sykkeltur med kameraet mitt rundt i hele byen i går, så knipset litt bilder!


// Redigert i PhotoScape & Gimp2 // Nikon D3100 50mm // Street photos // 
Likte du bildene ?

Hva har du gjort i dag ?

- eOs♥

WebRep
currentVote
noRating
noWeight

Søndag

Heii♥

God morgen! I dag har jeg egentlig ingen planer, skal vel få gjort litt lekser ogsånt. Noen som har sett at det snør?!?! Flott! I går skulle jeg egentlig overnatte hos Martine, men hun var blitt syk :/ Hun ble bedre utover kvelden, så hun ble med meg og Ingrid på Titanic i 3D på kino, utrolig koselig!♥ Tok et bilde med mobilen, under høydepunktet. 


// Titanic // 3D // Instagram // Emmas0207 // Follow me // 

Hva skal du i dag ?

Har du sett Titanic i 3D ?

- eOs

Titanic i 3D!

Heii♥

Våknet til et nydelig vær og ingen vekkerklokke, deilig! I dag har jeg tatt det med ro, og vært ute å tatt litt bilder. Etterpå skal jeg møte Ingrid, så skal vi se på Titanic i 3D! Har faktisk aldri sett den, men har hørt den er veldig trist, så det blir spennende å se hva som skjer. Så tror det kommer til å bli en veldig fin dag! Viser dere litt bilder enten i kveld eller i morra.

Hva skal du i dag ?

Har du sett Titanic i 3D ?

- eOs♥

Video: Sminkevideo - Fails (kortfilm)

God kveld i stugo♥

Etter mange forespørrelser har jeg lagd en kortfilm av fails jeg og Martine hadde!! Haha, ikke så veldig mange, men noe faila vi på hele tiden! Ha en fortsatt fin fredagskveld, så blogges vi i morra!♥

// Redigert i MovieMaker // Nikon D3100 50mm //  Sminkevideo // Fails //

Hva syntes du om videoen?

Lo du godt ? (Hahaha)

- eOs♥

Helg !!

Heii♥

I dag har jeg hatt en utrolig fin dag på skolen, de siste to timene før helg gikk sakte, selv med vikar. Forresten vil dere ha en fails video av sminkevideoen ? (Kommenter) Ha en fin helg folkens!♥

// Redigert i PhotoScpae // Nikon D3100 // Neglelakk //

Vil du ha en "fails" video ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

Oppdatert spilleliste litt!

Heii

Gårsdagens innlegg fikk faktisk statistikken til å fyke til værs! Utrolig hyggelig!♥ I dag gikk skoledagen utrolig fort, startet dagen hos tannlegen. Det var jo et deilig møte med reguleringsutstyret, beundrer den som syntes det er moro å se opp i taket imens man har en hvit rund greie i munnen som drar leppa ut slik at man minner om ugly betty! Itillegg til at jeg har fått en blå kloss på tennene!?!?! wtf!!!! Jaja, vakkert er det, virkelig.

Men nok om den fine reguleringa, fortsettet dagen med historie.. noe jeg ikke helt skjønner meninga med, men sånn er det ja.. så en time med matte som gikk ut på å måle alt vi omtrent så! Deretter naturfag, som gikk til film. Nå får jeg finne frem norskbøkene, og øve til norskprøve i ordklasser! Yeah! (Klarer å skrive liksom, går helt fint uten ORDKLASSER!) Etter det stikker jeg på training! Har egentlig ingen bilder jeg... så slenger ut noen favorittsangene som jeg hører på for tiden!!

 Rekkefølge er tilfeldig

Hva syntes du om sangene ?

Hørte dem før ?

Favoritt ?

- eOs♥

Spekeskinke kan bli din!! :DD

Tok noen sykt fine bilder, syntes nå jeg da!♥ Sliter litt ang. noen håndball-lodd jeg skulle ha fått solgt ut, jippi, fristen er på torsdag og Emma har ikke solgt noen! Noen som vil kjøpe ? :D Du kan vinne spekeskinke, noe jeg tror akkurat DU har lyst på! Det metter både en eller flere mager! 
// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Skrivebok & Fyrstikker //

Hva syntes du om bildene ?

VIL DU KJØPE LODD ? :D :D :D

- eOs♥

eOs & Skillbert :3

Heiii♥

I dag våkna jeg til snø på bakken?!?! Jaja, skal ikke bable mer om det været. Hadde en utrolig fin dag i går, var hos Martine (lettere sagt Skillbert)! Vi lagde rømmekake, filma og tok masse bilder! Som dere ser har jeg endret header. (og profilbilde) Tusentakk for alle tilbakemeldingene jeg fikk på forrige innlegg! Det var nummer 3 som vant, og jeg elsker den! 

Bilder fra i går


// Redigert i PhotoScape & Picnik // Nikon D3100 50mm // Pena! //

// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Hunter //

// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Ja.. Martine ville absolutt ha med dette på bloggen //

// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Deig //

// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Rømmekake // Digg //

Likte du headeren ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

Hvilken header ?

Heii♥

Fra sommer og sol, til piss regn og snø.. Jaja, vi bor i Norge, hva kan vi forvente?

I dag skal jeg være med Skillbert, lenge siden jeg har sett den skapningen så det blir nok moro! Har også mekket noen headere, kan jo ikke si dem er så mye å skryte av da, men tenkte dere skulle få bestemme header denne gangen, men jeg har min favoritt.


NR 1 // Helt ok, i følge meg //


NR 2 // Enkel og fin //

NR 3 // Min favoritt //

NR 4 // Fått tilsendt av Nora //

Hvilken likte dere best ?

Hvem burde jeg ha ?

- eOs♥ (Setter stor pris på tilbakemeling!)

1. Påskedag

Heii♥

Har ikke orket å blogge i dag fordi jeg har hatt så mye å gjøre :3 I dag har jeg trena, hatt besøk og fiksa litt småting. Har jo tatt en del bilder i påsken, så slenger ut noen. Har forresten fiksa en sykt fin header, haha! Må skryte litt av meg selv! Tenker jeg legger den til senere i kveld, så det er bare å følge med! Elsker disse bildene: 
// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Påskeværet // 

Hva syntes du om bildene ?

Hva har du gjort i dag ?

- eOs♥

God kveld!

Heiii♥

Har hatt en helt super dag sammen men gode venninne, Nora!♥ Ågud, hun er bare den nydeligheten!♥ Elsker humoren, hun fikk jeg faktisk venner i "the duck family", så fra nå av er hun med i andebyen! Vi filma faktisk litt, som endte med latter! Hahahah!!! Nora fikk seg en ny bestevenn, velkommen til oldisverden som ungdom. (Kan sikkert legge den ut, med noen småklipp til)! Vi spiste is i magasinparken, og knipset litt bilder! Må si vi var heldig med selvutløseren under her!

Nå har jeg akkurat lagd heimlagd taco, smakte gooodt! // Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // eOs & Nora! // ♥ // 

Hva har du gjort i dag ?

Likte du bildene ?

- eOs♦

Påskeaften

God morgen, sunshines♥♥

I dag er det jo påskeaften, eller det er ikke akkurat aften ennå. Jeg fikk påskeegget mitt i går, vet ikke når det er vanlig å få det jeg. I dag skal jeg møte nydeligheten min i byen, det blir koselig. Tar med kameraet, så litt bilder blir det sikkert :) Tenkte forresten å lage en ny header, siden den er så "vinterlig". Nå er et jo vår, vil jeg si. Selv om det kom et lass med snø i går! // Redigert i Picnik // Nikon D3100 50mm // Påskeegget mitt //  
Syntes du jeg skal bytte header ?

Likte du bildene ?

- eOs♦

Langfredag

Heii♥

I dag hadde jeg på følelsen av at kom til å bli en lang dag, helt til at jeg fant ut at det er langfredag! Lenge leve langfredag♥ Veit jeg ikke har blogga så bra de siste dagen, men hallo, det er ferie! Vil forresten takk for utrolig hyggelige tilbakemeldinger på dette innlegget, love U lesere♥ De siste dagene har jeg vært på hytta, noe jeg syntes er kjempegøy. Det er liksom så innspirerende å se familien i en annen sofa, med en annen tv og litt annen natur♥ I tillegg til at det begynte å snø rett før vi skulle dra hjem, snakk om flaks!

// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Hytta // Natur //

Hva har du gjort hittil i påsken ?

Likte du bildene/favoritt ?

- eOs♥

God morgen!

Heii ♥

Fikk ikke blogga i går, fordi det rakk jeg rett og slett ikke! Var hos mormor, også på kvelden var jeg en tur hos Martine, det var sykt moro! Vi dyppet jordbær i sjokolade, og var litt på Ipaden hennes! Har hjulpet søstra mi litt med blogg, så dere får bare ta en titt ved å klikke her♥ 

I dag er det en nydelig dag ute, selv om det er litt kaldt. Skal ut med noen venner, så det blir bra!♥ Fikk en forespørsel om å ha en liten photoshoot, så benyttet sjansen i finværet i går!


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50mm // Emma Sofie // Photoshoot //


// Redigert i Photoscape // Nikon D3100 50mm // Søskenkjærlighet ... //

Hva skal du i dag ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

Hælja mi!

Heii

Har ikke hatt tilgang til blogg.no før nå! Så ikke skyld på meg, denne gangen. I dag har jeg egentlig bare chilla og satt opp trampolina! Tenkte jeg skulle slenge ut litt bilder fra i går, hadde en super dag!


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50 mm // Søte Camilla //


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50 mm // Jentene mine ♥ //


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50 mm // Ganstah !//


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50 mm // Bestevenner //


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50 mm // LoveU bestevenn //


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50 mm // LoveU //


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50 mm // Verdens søteste //

Hva har du gjort i dag ?

Hatt det samme problemet med blogg.no ?

Likte du bildene ? 

- eOs

Påskeferie!

Heiii

Utrolig chill, det er påskeferie! På skolen hadde jeg tre prøver, snakk om flaks før ferien. Avsluttet skoledagen med litt fløytespill fra gymlæreren, applaus!

Jeg startet ferien min vel med å vaske og rydde, fin start. Gikk en tur med Benny, som endte med en mini photoshoot av han. Objektivet mitt tar sykt bra bilder av portretter. (Okei, det sier seg selv, portrettlinse) Etter det kom Faezeh, også stakk vi på trening, det viste seg å ikke være trening. Haha, har ikke rukket å blogge før nå! Men lover masse bra blogging i ferien!

I morra blir det nok en bra dag, håper på fint vær! Så skal det bli litt bilder! // Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Benny //

Din mening om bildene ?

Har du påskeferie ?

- eOs ♥ God påske!! 

Beste-dag-i-uka

Heiii

Dagen i dag har vært super! Startet vel med litt norsk, også musikk, deretter gym.. vi endte faktisk opp i Idrettsparken, moro å være ute i finværet! Ellers spansk, hvor gymlæreren faktisk imponerte med en blanding av latin og finsk, pluss litt fløytespilling! Wiiihu! Resten av dagen blir vel egentlig ganske rolig med lekser, favoritt serien og trening!// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Natur //

Noen av dere som har hørt den nye låta til Justin B ? Omg, nydelig! Haha, liker egentlig ikke han, men herregud for en nydelig sang! 


Din mening om Justin Bieber's nye låt ?    

Din mening om bildene ?

-  eOs

50 mm, in my heart!

Heii

Åh, dagen i dag på skolen var så lang! Benyttet sjansen til å være i finværet i pausa, sykt varmt! Etter skolen var jeg innom postkontoret, fordi noe jeg ikke har fortalt er at jeg bestile 50mm når jeg var syk på tirsdag! Utrolig bra den kom i dag! Passet perfekt! Den tar helt sykt fine bilder, etter det korte jeg har testet! 

Tok et bilde av selve kameraet med objektivet og av selve objektivet:

(Okei, jeg holdt ikke det stille... på dette bilde)

Nikon D3100 - 50mm AF-S NIKKOR 1.1/4 G //

Noen testbilder
// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Testbilder //

Hva syntes du om bildene med objektivet ? :D

Har du 50 mm objektiv ?

- eOs

Love my team!

Heii

Dere aner ikke hva! Vi vant over moingene 33-6!! Utrolig moro! I og med at det var sesongen siste kamp, var det utrolig kult å vinne! Resten av kvelden skal jeg gjøre litt lekser, også skal jeg slappe av. Hater å være forkjøla! Spiste de deilige påskeegga til Freia i går, knipset noen bilder.// Redigert i PhotoScape & Picnik // Nikon D3100 // Freia påskeegg //

Din mening om bildene ?

Har du smakt Freia påskeegg ?

Hva har du gjort i dag ?

- eOs

Siste seriekamp!

God morgen, sunshines

I dag skal jeg på håndballkamp, det blir nok moro. Det er siste seriekamp, så denne kan jeg ikke gå glipp av, selv om jeg er forkjøla. Slenger ut noen bilder jeg tok for litt siden, enjoy!// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 & Canon 1100D 50mm // Natur // Pinner og trær //

Din mening om bildene ?

Hva skal du i dag ?

- eOs

Foto: Benny

Heii

Dagen i dag har vært ganske chill, sov lenge også har jeg klipt meg. Nå har vi lagd taco, så det blir godt! 

Knipsa et par bilder av Benny, eneste inspirasjon jeg fant inne. (Blitz er kult!)// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // Benny //

Din mening om bildene ?

Er han ikke nydelig ?

- eOs

Hosthost*

Heiii

Utrolig bra jeg kan skrive, om jeg skulle snakka hadde jeg hørt ut som en kråke som ikke har hals. Okei, litt overdriving. I dag skal jeg egentlig bare ta det med ro, fikse noen småting i byen. Jeg har greid å bli forkjøla, appslaus* Flott, i og med at vi har vår siste kamp i morra håper jeg ikke det blir verre. Dere får ha en superfin lørdag, så blogges vi mer senere i dag.

Om bildene

Hva skulle man gjort uten disse? 

Halspastiller og hostesaft

Fint at det er "trippel effektiv" pakke da :) 

- Lindrer sår hals

- Åpner opp (???)

- Lindrer hoste (skrev jeg ikke den over ?)

                      // Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // Halspastiller og hostesaft // Interessant // 

Er du forkjøla ?

Din mening om pastillene ? :D

- eOs

Fredag, helg, chill

Heii

I dag har jeg hatt en veldig fin dag, på skolen var to jenter fra leirskolen som jeg ikke har sett på flere år! Det var så utrolig koselig å se dem igjen! Når jeg kom hjem hadde jeg fått en pakke i posten, nye converse! De passer utrolig bra, og er mørke blå! ♥ Happy happy!// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // Konkler & Converse //

Hva syntes du om bildene ?

Har du converse ?

- eOs<3

Tidlig vår

Heii

Nå kjenner jeg virkelig at det er vår! Det at det snødde forrige uke ser man ingenting til, fugler kvitrer (til og med i klasserommet, haha) sopet gater, sykkelen er fremme, jeg kaller det tidlig vår. 


Hva skal du i dag?

Er du enig i sitatene/favoritt ?

- eOs<3

Fototur #mars

Heiii!

Det var bare helt nydelig i dag, jeg snakker selvsagt om været. Har aldri opplevd en så varmt og herlig ettermiddag, midt i mars. Kjenner jeg gleder meg til vår og sommer nå! Det skal bli så bra!

På fredag var jeg forresten på fototur med Martine, noen av bildene:

                      // Redigert i PhotoScape og Picnik // Canon 1100D 50mm & Nikon D3100 // Fototur - bilder //

Likte du bildene/favoritt ?

Hva skal du i dag ?

- eOs<3

Wiii, det er helg!

Heiii!

Utrolig deilig med helg! Denne helga skal bli så moro fordi jeg skal være sammen med vennene mine og gjøre det jeg liker å drive med, nemlig håndball! Blir så sykt moro! Skal på cup i Nesbyen, kan nesten ikke vente! ♥ Nå skal jeg ut med fotoeksperten, så vi blogges Det blir ikke noe serlig bra blogging i helga, så vet dere det! Kanskje jeg får noen til å blogge for meg! :) // Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // Lang vei // Lågen med snø //

Hva skal du i dag ?

Likte du bildene ?

- eOs

Foto: Grafitti

Heiii!

Utrolig chill dag i dag på skolen med gym, arbeidsplanetid og matte :) Resten av dagen skal jeg øve til prøve, og trening♥ // Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // Grafiti //

Likte du bildene ?

Hva skal du i dag ?

- eOs<3

Tilbake på skolebenken ...

Heii!

Det er virkelig kipt å ikke ha ferie, det er noe av det beste som finnes! Tilbake på skolebenken er jo moro, toppel opp!

På lørdag var jeg jo som sagt tidligere på snowstock, kjøpte meg en sykt chill hettegenser! De hadde bare L og XL i størrelser så gikk for en L. Big sier jeg bare! Nesten kjole for meg! Så jeg lagde en kollasj av bilder jeg tok av den i dag, haha jeg har fått helt dilla på sånn kollasj greier. Ignorer det ene øyet mitt, omg. Selv om sensurering funker!

 
// Snowstock genser - 300,- // Redigert i Picnik, PhotoScape, Gimp2 og Picasa 3 (Haha, få redigeringsprogram) // 
Likte du kollasjen ?

Har du sånn genser ?

- eOs<3

Så var vinterferien over...

Heiii!

Åh, utrolig kipt at vinterferien er over! Hadde ikke gjort noe om vi hadde det en uke til♥  I dag har jeg fått gjort litt av hvert, jeg har trent, fikset litt nytt bokbind (hehehehe, sølte appelsinjuice på to bøker før ferien) også har jeg egentlig bare chilla. Fått helt dilla på Sims 2, haha! Elsker det spillet! I morra er det tilbake til hverdagen, noe som blir bra men også litt kipt. Blir utrolig moro å møte folka igjen da! 

Lovte dere en kollasj, her er den

- Bilder av det jeg har gjort i ferien (dere har vel sett dem før, men gjør vel ikke noe)


// Min vinterferie // Aking- Marken - Hytta // 2012 // Nikon D3100 //

Hva syntes du om kollasjen ?

Likte du bildene ?

- eOs<3

Så var det helg da!

Heiiii

Åh, kjenner jeg er sliten etter en lang dag! Jeg vet jeg ikke har blogga så bra de to siste dagene, men det får da være, har nå vært flink de andre gangene, credz!

På torsdag dro vi på hytta, kom hjem tidlig i dag. Når jeg kom hjem dro jeg rett på snowstock, jeg og Martine skulle nemlig jobbe fordi gatebil var der. Utrolig moro og koselig, men kaldt! Tenker jeg redigerer litt på februar videoen i kveld også fikser jeg en kollasj av vinterferien min. Tusentakk for oppmerksomheten.

Litt bilder fra hytta


// Fine utsikt // (Legg merke til smelta snø //

//
 Moro å gå på ski // Fint vann // 

// Brygga // Vann // Snø // Is //

// Trær // 

// Gaustatoppen //

// Madshus // Langrenn // (Alle bildene er redigert i PhotoScape) // (Alle bildene er tatt med Nikon D3100) //

Hva har du gjort i dag ?

Likte du bildene ?

- eOs<3

Skituren!

Heiii!

Hadde en utrolig fin dag i går, vi gikk litt på ski også aka vi! Det var supermoro å ake, selv om det ble til at jeg havna i et tre. Haha, koselig var det iallefall! Håper dere får en superfin vinterferie, allesammen

 
// Fotografen //

// Meg & Yvonne //

// Nora, meg og Yvonne //

// Døde av latter der, yvonne ville absolutt ha meg til å ake ned den bakken selv. Hahahah, så jeg dro hun i beinet ned, haha // 

// Kamilla & Helle //

// Tommel opp // Thea // 

Hva syntes du om bildene ?

Fin start på ferien eller hva ?

- eOs<3

Vinterferie!

Heiii!

Endelig vinterferie! Fysøren det er så herlig! Endelig kan jeg sove, chill og bare nyte fridagene. I ferien skal jeg på hytta, på marken, være med venner og bare chille! I tillegg skal jeg vel ta litt bilder og redigere ferdig to videoer til dere. 

I dag var skolen egentlig lit chill, fordi vi spilte og bare kosa oss. Eller vent, vi hadde en prøve og en "fremføring" haha, men det gikk fint med begge :) 

Litt bilder //
Redigert i PhotoScape & Gimp2 // Nikon D3100 & Canon 1100D // Diverse bilder //

Hva skal du i ferien ?

Har du fått/hatt vinterferie ?

- eOs<3

Vår i februar ?

Heiii!

Kjenner jeg snart har ferie følelse, men vinter følelse, nope! Snøen smelter, grønt gress og fuglene kvitrer. Hva er bedre enn å få vår i februar ? Ingenting, okei, sommer!

I dag skal jeg bruke siste dag før ferien til å øve til prøve, og stikke på trening om jeg rekker...

Haha, men over til noe helt annent. I ferien tenkte jeg å lage en eller to filmer, har bestemt meg om at den skal hete "Vår i februar" om det blir to tenkte jeg å ha en som viser at snøen smelter, fugler kvitrer.. ja at det blir vår! Haha, kanskje lite interessant ? Jeg spør dere! Vil dere ha en film, eller to ? (Film nr1, vil gå ut på at det blir vår) (Film nr2, vil gå ut på alt jeg har gjort i februar!)  HELP ME!


// Redigert i Pixler // Nikon D3100 // Bakken // Snowshow //

// Redigert i Pixler // Nikon D3100 // Utesko // Smarty sin // Fiiin //

// Redigert i Pixler // Nikon D3100 // Fin snø.. //

Vil du ha en eller to filmer ?

Din mening om bildene ?

- eOs<3

Wiiii!

Heeiii!

Halvveis i uka da, utrolig chill egentlig. Snart vinterferie! Det skal bli deilig med litt fri og sånt. Tenker at jeg redigerer februar-videoen i vinterferien, så det er bare å følge med!

Over til i dag, baksten gikk faktisk bedre enn forventet! Vi bakte Nonstop Cookies. Haha, jeg hadde aldri hørt om det før vi leste om det her ! De blei faktisk ganske gode! Klassen likte dem, tror jeg. Vi byttet nabo på skolen, wiii jeg kom med verdens beste Helene! Blir bra de neste tre ukene :) Ellers skal jeg gjøre ferdig engelsk leksa, og chille ute!

Bilder fra i går

//
Redigert i PhotoScape & her // Nonstop Cookies! // 

Har du bakt nonstop cookies ?

Hva skal du i dag ?

- eOs<3

Min helg!

Hey! 

I dag var skolen faktisk veldig bra, men slitsom. Midt i friminuttet begynte brannalarmen å gå! Jeg trodde faktisk det var brann jeg da, men det viste seg å være noen som hadde kommet borti og utløst den! Helgen min har vært super! Feira bursdager, aka ned Kemner'n (med hodelykt i mørket, var syyyykt morro), photoshoot med Martine S! 

La sammen litt bilder fra helga, fordi jeg ikke fikk blogga så bra i går.


// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 & Canon 1100D // Linje 1 - eOs & Smarty // Linje 2 - Bursdag/aking ned kemnern // Linje 3 - PhotoShoot med Skillbert //

Hva syntes du om bildene ?

Hva skal du i dag ?

- eOs<3

eOs & Smarty! :))

Heeey!

I dag har jeg hatt besøk av Martine. Utrolig koselig! Vi starta med å lage dans (til gymmen) haha! Må si det var ett par fails der ja, utrolig moro i allefall! Har en gledelig nyhet til dere lesere, denne månden skal jeg filme litt av hva som skjer. Så det blir spennende å se hva jeg får klipt sammen i slutten av månden! Nå må jeg stikke å fixe meg, tenkte å rette håret og sånt! Prekas!

Litt bilder fra i dag


// Canon 1100D - 50mm // USA flagg //

// Canon 1100D - 50mm // Nikonlenke //

// Canon 1100D - 50mm // Skrillex cd'er //

Hva syntes du om bildene?

Hva har du gjort i dag ?

- eOs<3 (Nå drar jeg i bursdag, vi blogges!)

Wiii, snart vår!

Heeey!

Som dere ser, blogga jeg i stad på skolen. Haha, vi hadde samfunnsfag, så jeg sneik meg til et blogginnlegg! I dag var det faktisk ingen plussgrader, eller minusgrader, altså 0. Wiiiii, så jeg benyttet sjansen til å bruke conversa mine! Åh, deilig å gå med litt lettere sko.

Knipsa et par bilder


// Converse // Lysegule // Nikon D3100 //

// Kvist m frost // 600D //

// Istapper // Nikon D3100 //

Dine meninger om bildene?

Hvilket likte du best?

- eOs<3

Skoletid /:

Heeei :3
Nå har vi hatt samfunnsfag, syntes det er et spennende fag. Dagen min i dag skal jeg bruke på trening og øve til prøve.

Haaaaade :)) Nu begynner timen igjen!

Skidag i skauen!

Hej!

I dag har jeg vært på skitur med trinnet i Funkelia. Åh, det var moro! Haha, vi gikk opp korsveien (fint navn..) også opp til Sachsen og ned Kemner'n! Kemnern var utrolig moro. Jeg kjørte litt med Martine, men hun endte opp på sykehuset så kjørte med Per Steinar. Hahahaha, han skyldte på alle han møtte for at dem ødla for at han tryna. Serlig, liksom. Kan ikke si jeg ikke tryna jeg heller, tryna ett par ganger + at jeg fikk knagsår og ja... for å si det sånn så er jeg sliten!

(Har ingen bilder fra turen, dessverre... eller, om dere vil se bilder av Per S som tryna, er det bare å si ifra)// Redigert i PhotoScpae & Gimp2 // Canon 600D // Frost //

Hva har du gjort i dag ?

Likte du bildene ?

- eOs<3

Lang helg...

Hey dere!

Hatt en utrolig bra, sammtidig lang helg! Kos meg masse, med venner og alt. Feira bursdagen til Camilla (litt på etterskudd) haha, men det var utrolig koselig! Selv om jeg er dødssliten! Spilt håndballkamp i Hokksund i dag, gues who won ? Skrim!!! Wiiii! Resten av dagen skal jeg bare chille og nyte søndagen. 

 


// Gimp2 // Canon 600D // Love this shoes // (ikke mine sko)

// Gimp2 // Canon 600D // Balloons //

// PhotoScape // Canon 600D // Snow //

Har du hatt en lang, men fin helg ?

Hva syntes du om bildene ?

- eOs<3

Yesterday!

Hey !

I går overnatta jeg hos tanta og søskenbarna mine. Utrolig moro! Vi innviterte to "naboer". Martine & Johannes. Martine var nemlig hos pappa'n sin så, det var utrolig kult at hun kunne komme.... SENT på kvelden... hahah! Man snakker hypre og slitne, neida :)) Tok med kameraet når jeg møtte hun, blei jo noen fine bilder da. Tenkte å legge ut to stykker: (Om du leser dette, så tusentakk for at jeg fikk lov til å legge dem ut Smart.......) Veit du elsker mej! 

Syntes dette bildet er litt tøft, uten blits, på svarte kvelden så ikke klag på kvaliteten, takk!


// Redigert i pixlr // Canon 600D // Cute bestfriends //


// Redigert i pixlr // Canon 600D // Cute bestfriends #2 // 

Din mening om vår fantasi ?

Hva syntes du om bildene ? (Ehehehe)

- eOs<3

Chill dag!

Hey guys!

Endelig en fridag. Det vil for meg si, ingen lekser eller prøver å øve til! Må bare fortelle at motivasjonen for blogging, og det å finne inspirasjon for å ta fine bilder er på topp!! Dagen min i dag skal jeg bruke på å chill, se favoritt serien, og håndball! Det blir en bra dag! Fikk også tilbake litt forskjellige prøver, kjempe fornøyd! Slenger ut noen bilder fra forrige uke! BTW, det er ikke tøfler på det skobildet under.

Bilder:

 


// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // Bula bukser // Vans //

                      // Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // Kald årstid // Ufokusert - Benny //

Hva skal du i dag?

Likte du bildene?

- eOs<3

It's tuesday!

Hey bloggen!

Dagen i dag blir litt mer stressende enn det jeg trodde. Skolen i dag var superbra! Ehe, fint at man skulle stupe kråke baklengs og forlengs da, virkelig! Har en spansk oppgave til i morra, som jeg må få begynt på. Her får man ikke hvile nei, neinei. Skal få til et innlegg senere i kveld også, selv om jeg må pugge til rle-prøve....


// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // Kvist //

Din mening om bildet?

Er du god i turn ? haha

- eOs<3

Uke 5!

Hej bloggen!

Endelig er jeg tilbake, tenker dere har savnet meg. Som dere ser er nytt design på plass, og ny header. Vil bare si at jeg elsker desginet. Skulle egentlig ha et annent, men jeg klarte ikke å fikse et par feil på det, så skifta. Dette er mer februar-mars-april aktig, haha. Tenkte kanskje dere lurte på hva jeg har gjort i pausa, enjoy!

Mandag: 

*Startet bloggpausen, gjorde ferdig presentasjon i engelsk.

Tirsdag:

*Lekser, trening + øve til prøve

Onsdag:

*Øvde på fremføringa, var ute med venner.

Torsdag:

*Var i bursdag til min kjære tante, øvde på fremføring

Fredag:

*Hadde fremføring, noe som gikk veldig bra! Pluss at jeg var på trening.

Lørdag:

*Spilte håndballkamp, endte med 14-13 til dem også hadde vi besøk av fetteren min, utrolig moro!

Søndag:

*Var i Hvittingfoss, og hadde besøk av Martine S :))// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // Diverse fra uka //

Skal du følge bloggen min?

Likte du innlegget/bildene?

- eOs<3

Under oppussing!

Bloggen er under oppussing. Jeg starter å blogge på mandag, i mellomtiden vil det se rotete ut her! (Nytt design + header, fikses)

Innlegget kan ikke kommenteres, vi blogges - på mandag!

- eOs<3

 

Bloggpause!

Tar en bloggpause. Veit ikke hvor lenge den vil vare, må iallefall få unnagjort denne uka's prioriteringer. (Skole, Lekser, prøver, trening, venner) Respekter, takk


// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // Sommer 2011 // Bloggpause //

Din mening om bildet?

Kommer du til å følge meg, når jeg kommer tilbake ? :)

- eOs <3 (Tar en bloggpause)

Photo: One jacket, two cameras// Redigert i Gimp 2 // Nikon D3100 // Onell & Canon //

Likte du bildene?

Din mening om redigerina ?

- eOs<3

Love sundays!

Hello <3

I dag er det den dagen det faktisk er lov til å være siten, lov til å slappe av og bare nyte livet! Tenkte jeg skulle gjøre litt lekser, og bare chille :3 Dagen i går var knallbra, jobba på gatebil sammen med Martine. Utrolig moro, men kaldt! Slenger ut litt bilder fra i går:
// Redigert i pixlr // Canon 1100D & Nikon D3100 // Gatebil // Lørdag // 

Hva syntes du om bildene?

Hva skal du i dag?

- eOs<3

Gatebil :3

Hei lesere!

Sorry for dårlig blogging, vært på gatebil i hele dag! Jeg og Martine har jobbet der i hele dag for å selge klær, utrolig moro men kaldt! Blogger mer om det i morra, nå skal jeg nyte resten av lørdagen!


// Redigert i PhotoScape & her // Nikon D3100 // Gatebil //
Har du vært på Gatebil ?

Likte du bildet ?

- eOs<3

It's friday!

Hello guys!

Endelig er det fredag! Her snakker man lykke, dagen på skolen var super! (Et lite unntak når vi måtte sitte på våte matter, under en TIMES konsert) Den siste halvtimen på fredagene, er alltid best! Helgfølelse, hypre og gale! Denne dagen er så chill! 


// Redigert her // Nikon D3100 // Min formue //

Digg med fredag ?

Din mening om teksten ? 

- eOs<3 Ha en fiiiin fiiin helg :3

Bestevenner :3

Hei lesere :)

Åh, utrolig deilig med torsdag, nesten fredag! Har verken lekser eller prøver til i morra, utrolig chill! Dagen min i dag på skolen var helt super, beste skoledag på lenge! Utrolig moro i mattetimene, yeah right! Resten av dagen blir chill, home and away & trening. Slenger inn tre bilder av meg og min superherlige venninne, Ina Sofie!
// Redigert her // Canon 1100D // Bestfriends // love u //

Likte du bildene?

Favoritt ?

- eOs<3

Photo: 23. januar

God kveld, kjære lesere :)

Lenge siden dere har hørt fra meg nå, men jeg er ikke borte. Dagen i dag har vært super. Om dere ønsker kan dere følge meg om min safari på denne bloggen her og her finner du innlegget for i dag. Oppdaterer litt hver dag. Haha!

 
// Redigert i Gimp 2 // Nikon D3100 // 23. Januar // 

Likte du bildet? 

Din mening om teksten ?

- eOs<3

Hælj!

Hei lesere!

I dag var skolen egentlig bare chill, som dere så i innlegget før testa vi ut blodsukkeret i naturfagstimen. Haha, grua meg litt, men det var bare moro! Har tatt et par bilder ute, så enjoy!// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // Ute av fokus x2 //

Deilig med helg ?

Likte du bildene? Favoritt ?

- eOs<3

Blodprøve daa!

Hei bloggen :)
Nå skal vi ta blodprøve fordi vi skal teste blodsukkeret.
Blogger senere i dag ;) Helg etterpå, wiiii.

Mitt blodsukker - Før jeg spiste

Naturfagsbokji

Moorgentryner

- Eos og Maryam :))

Snow!

Hej kjære lesere

Nå har jeg besøk av Camilla, utrolig koselig! Når vi gikk hjem fra skolen begynte det å PØS SNØ, rart å skrive det, men sant! Etter skolen ble Camilla med meg hjem, som er her nå. Vi gikk en tur med Benny i stad, når det snødde så mye. Det ble en del bilder, så se fram til oppdatering her på bloggen! Nu e d leksar! :) (good in nynorwegian ja!)// Redigert i PhotoScape, Gim 2 & her // Nikon D3100 // Camilla- søta // Bookeh //

Likte du bildene? Favoritt ?

Hva skal du i dag ?

-eOs<3

Spansk vs nynorsk!

Hej :)
Nå har vi egentlig spansk, men vikaren kom ikke.... Pluss at filmen ikke funka.. Så vihar a-plan work now.. Grunnen til overskriften er enkel, vi starta med nynorsk idag, moro det ja.. But: Vi slutter snart :))

Bye :))

Gratla mami :)

Hey lesere!

I dag har jeg ikke gjort så mye annent enn skole og lekser, moro det! (Klager ikke, neinei) Overskriften er bare en liten reminder til meg selv, egt. Min kjære mor har nemlig bursdag i dag, gratulerer til hun. Resten av dagen skal jeg bruke til å feire mami, og allidrett med fetteren min +++ håndballkamp på tv :)) ♥ 

Må forresten takke dere, setter utrolig stor pris på alle fine kommentarer jeg får fra dere! Love U guys!


// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // Blueberry //
Likte du bilde?

Kjenner du en/ei som har bursdag i dag?

- eOs<3

Chill søndag!

Hey guys

I dag har jeg spilt håndballkamp, og gjett hvem som vant da?.... OSS!! V-I!! Wiihu, og dere vil ikke tro resultatet! 24-4 til oss mot Lier!  Dagen i går brukte jeg også til håndball, men kun å se på! 1. divisjon er jo så flinke, så moro å se på dem spille! Jeg gikk faktsik ut til hallen, der dem spilte. Egentlig fordi jeg trengte flere bilder. (Alt for bloggen ja..) Så knipsa et par bilder. Inspirasjonen er som sagt på topp, så enjoy!
// Redigert i Gimp 2 & PhotoScape // Nikon D3100 // Naturen //

Likte du bildene?

Chill søndag ?

- eOs<3


Nickname: eos

Hey :)

Yeah right, my name is eos. No, i'm kidding. Flere og flere lurer på hvorfor bloggen egentlig heter "eosphotography". Noen klager til og med på lengden! (omg, ikke så vanskelig å huske vel?) Haha, men over til poenget, grunnet til at jeg "blir kalt" (det var vel mest før, nå går det mest i "emmis" eller "emma" :) er faktisk at i 6-klasse begynte ei venninne av meg (helene) og forkorte navnet mitt. Aner ikke hva hun tenkte, enten så var det "Emma og Sofie" så tok hun forbokstavene ellerno. (Jeg aner faktisk ikke jeg) I 7-ende klasse, kom denne "eos" leppomaden, jeg begynte å bruke den, ble avhengig og har aldri klart meg uten. Så navnet ble rett og slett "EOS" men husk, JEG VAR FØRST! Ikke tro jeg hermer etter leppomaden, det er så feil! Haha, latterlig egentlig. 


// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // EOS // 

Likte du bildene?

Visste du hvorfor jeg blir kalt eos ?

-eOs♥

Hælj!

Hey lesere :)

Dere aner ikke, så utrolig deilig med helg! Skolen i dag var egentlig veldig bra, men veien hjemover derimot..... her snakker man dagmar.... (hvorfor akkurat DET navnet, nei, ikke spør meg om det. Ikke vet jeg om det er gutt eller jente, liksom DAG, er jo guttenavn... nei, ikke spør meg! Navnet kunne godt vært noe annent. Sånn som: Lea, Ole, Anne eller Guro, eller Berit da... men det er gammelt. Samma det, skal ikke ramse opp masse om denne "vinden") Iallefall blåste helt sabla mye ute i dag, så tror jeg skal holde meg innendørs i dag. 

Planen min for helga er bare håndball

// Canon 1100D 50 mm // Me //

Hva skal du i dag ?

Planer i helga ?

- eOs<3

It's wednesday!

Hey lesere!

 

Det er egentlig bare chill med onsdager! Syntes jeg. Jeg har ingen planer, kan bare nyte hverdagen... hehe... Planen min for i dag er forsåvidt lagt. Skal i byen en tur, også skal jeg gjøre lekser. Kun to fag igjen! wiii :) eller.... ja... + å øve til prøve daaa! once again, wiiii!

Btw, INSPIRASJONEN ER PÅ TOPP! Hvor kult er ikke det a ? :)) (Se frem til masse kule bilder, haha)

Starter med en litt, vanskelig, veldig veldig vansklig.... quiz! Noen som ser hva jeg har tatt bilde av ? Skriv hva det skal stå :P :) (Ingen premie, haha)


// Redigert i PhotoShape // Gjett! // Hva kan det være ? //

 

Likte du bilde ?

Klarer du å se hva jeg har tatt bilde av ?

- eOs<3

eOs & Smarty :3

Hey lesere!

Så utrolig moro å kikke på statistikken i stad, må si det var mange som så videoen våres! Utrolig kult!

Dagen i dag har vært egentlig bare lang og kjedelig. Ang. må gjøre videoen del 2, så kommer den i morra! :) Rekker ikke å redigere den ferdig + legge den ut i dag før det blir så altfor seint. Så drøyer det til i morra. Har tenkt til å gjøre lekser resten av kvelden, og litt sånn!

 

Her er litt bilder fra helga!


// Me //

// eOs & Smarty //

// Godiiiiis //

// Pizza // Canon 1100D 50 mm //

Likte du bildene ?

Hatt en drivelig dag på skolen ?

-eOs<3

"Må gjøre" runden er nå avsluttet!

Ja, du leste riktig! Den er nå avsluttet, videoen blir nå spilt inn. Så dere kan desverre ikke skrive flere forslag, men tusen takk for alle forslag. Vi redigerer videoen i dag, men legger den ikke ut for i morra :) Så følg med!


// Emma Sofie & Martine // BFF // 2011 //

Gleder du deg til videoen ?

Hva syntes du om bilde ?


- eOs & Smarty :3

Forslag til "Må gjøre video"

God morgen, sunshines

Okei, ikke akkurat god morgen.... selv om jeg nettopp har stått opp! Dagen i dag blir nok bra, jeg får overnattingsbesøk av Smarty. Åh, det kommer til å bli så moro! Over til overskriften, vi tenkte vi kunne lage en slik "Må gjøre video" litt senere i kveld. Sorry for litt kort varsel, så dere får sprenge kommentarfeltet med forslag. (Dere vet hvor grensen går av slike "må gjøre ting") 

 


// Canon 1100D // Gammelt bilde // Oslotur // 2011 //

 

Har du forslag til "må gjøre video" ?

Kom igjen, spreng kommentarfeltet!

AVSLUTTET!

Håper dere får en superfin helg :)

- eOs

Ti ting dere kanskje ikke visste om meg

♥ Jeg har familie i Canada. Altså ikke nærmeste.

♥ Jeg blir sykt hyper av gulost. Ja, du leste riktig! Merkelig nok sant, ask my friends.


// Bildet er fra en tur med skolen ja.. //

♥ Jeg er avhengig av facebook. Helt klart!

♥ Jeg går med rosa sokker, ca heletiden. Hehehe, sånn som i dag, f.eks. Jaaa. Ikke no mer å si om det nei.


// Gimp 2 //

♥ Jeg har gått på leikaring. Omg, tro det eller ei, ja!

♥ Jeg har synget i kor. Lenge siden, 3klasse-5klasse ellerno ??

♥ Jeg elsker stratos. Yes, love it!

♥ Jeg har sykt små hender, føtter og tær. True, true! 


// Tæra mine ja // 

 Jeg synger i dursjen. Hehehe....

♥ Jeg er avhengi av eos'en min. Hva skulle man gjort uten ? <3 Love it!


// my e-o-s //

Noe dere ikke visste om meg ?

Hva syntes du om innlegget ?

- eOs<3

Torsdag, og jeg blogger!!

Hey lesere :)

Yeah, right. Det er torsdag, og jeg blogger! Åh, dere aner ikke. Presentasjonen gikk supert! Nå ser jeg veldig fram til å begynne å øve til norsk prøve i morra, wii...

Jeg fikk ikke no serlig tilbakemelding om design og sånt, så det tyder vel på at dere vil la det være slikt det er, eller?

Nå skal jeg se på favorittserien, og etter det stikker jeg på trening. 

 


// Redigert i PhotoShape // Canon 1100 D 50 mm // I love u //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bilde ?

 

- eOs<3

Litt sånn generelt!

Hey søte lesere :3

I dag har dagen min gått til lekser, og øving til presentasjon. Har ikke fått tatt noen bilder i det siste, sorry men inspirasjonen er på bånn! (Kom gjerne med tips)

Jeg tenkte bare å høre med dere om dette:

Jeg har tenkt en del på å skifte design. (Igjen) Grunnen er enkel, det er julefarger på bloggen. Kan ikke akkurat si det er jul nå, selv om ordtaket lyder "Jula varer helt til påske" :) Så jeg har tenkt på å skrifte design, til noe mer "vårlig/vinterlig". Siden jeg nettopp har skifta header må jeg evt. lage en lignende i en riktig størrelse til designet. Poenget mitt er, syntes dere jeg bør skifte design? Isåfall, noen av dere som vet om et fint gratisdesign med grå/brun farge ? :) (Plis, si ifra)  VIL SÅ GJERNE HØRE D-E-R-E-S MENING!

 


// Weheartit //

 

Vet du om et fint gratisdesign med vinter/vårllige farger ?

Syntes du jeg bør endre design ?

 

- eOs<3

Foto: Julen er over

Hey lesere!

 

Tirsdag i dag, jippi! Jeg elsker egentlig tirsdager, men eh, det har vært ferie. Trøtt, sliten og feriemodus. Haha, men jeg overlevde.


Over til overskriften. Julen er over, derfor avslutter jeg med et par julebilder. Prøvde forresten ut ny redigering. Merkelig nok fant jeg den på selve menyen til kameraet mitt. Veit ikke helt hva jeg syntes. Ikke tenk på fokuset på bilde, veit det ikke er så bra, så tenk heller på selve redigeringa. // Redigert på Nikon // Nikon D3100 // Julen 2011 //

 

Din mening om redigeringa ?

Hvilket likte du best ?

 

- eOs<3

Photo: A flower

Har jo nyttårsforsett om å blogge 1-2 innlegg om dagen, så slenger inn et bilde jeg tok i går!  :))


// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // A flower //

Din mening om bilde ?

 

- eOs<3

"Nyttårsforsett"

Hey bloggen :3

 

Tenkte jeg skulle skrive ned nyttårsforsettene mine ang. bloggen. Det vil dere vel høre. (Tar det som et ja, haha) Vet ikke akkurat om jeg klarer å holde dem, hvem gjør vel det ? Neida, sikkert mange som klarer det. 

 

Mine nyttårsforsett ang. bloggen.

* Blogge minst 1-2 innlegg hver dag :)

* Alltid bilder i et innlegg, ingen unntak :)

* Videoblogger ? :)

* Konkurranser

* Ha en skriftelig spm. runde, i løpet av denne sesongen før sommeren :)

* SVARE PÅ KOMMENTARER! (Hehe, ikke alltid like flink nei) :)

* Endre header evt. design hver måned :) (Ser dere? Allerede ny header)

* Bli flinkere med bilder, både det å finne inspirasjon og kunsten å kunne ta bilder :)

* Utforske ny redigering

 

Ja, det var vel egentlig det! :)


// Redigert i PhotoScarpe // Nikon D3100 // Stjerneskudd // Godt nytt år // 

 

Har du nyttårsforsett ang. bloggen ?

Likte du bilde ?

Din mening om headeren ? :)

 

- eOs ønsker deg et godt nytt år ! :)

Nyttårsaften

Hey lesere :)

 

Dagen i går var koselig, vi spiste god mat, film og koste oss. Når klokken 00.00 nærmet seg gikk vi ut med stjerneskudd. Det er nemlig ikke lov med fyrverkeri her jeg bor. Jeg fikk tatt en del bilder da, av stjerneskudd og sånt. Strevde litt med å få bildene bra, men klarte det til slutt!
// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 // Nyttårsaften // 

Hadde du en fin dag i går/dag ?

Likte du bildene/favoritt bilde ?

 

- eOs<3

Året: Tjue-elleve #2

Dette innlegget er skrevet for å oppsummere året som har vært, og fordi jeg ønsker å dele det med dere. Jeg skriver også opp "nyttårsforsett" som jeg har ang. bloggen.

 


 Juli:

Endelig, det var sommerferie. I juli var jeg i Thailand med familien, også var vi på sørlandet. 22. Juli. Det var da det skjedde. Terrorangrepene. Les mer om mine tanker her.
// Vi står sammen //


// Mai-Juni-juli // 2011 //

 

August:

I august husker jeg at hele norge var rammet av det som skjedde den 22.juli. Jeg, Martine og tante Ingvild dro inn til Oslo for å se "rosehavet" som var i utenfor domkirken. Jeg var også en del hos Martine S, da vi blandt annent hadde en morsom photoshoot, haha. Ønskerømmen var på besøk i kongsberg, da møtte jeg opp med kamera sammen med noen andre venner. Denne månden begynte jeg også på u.skolen. 8C! En utrolig herlig gjeng. 
// August // Nikon D3100 // August // 2011 //

 

September:

Denne månden var jeg på tusenfryd sammen med Ingrid. Utrolig moro! Også husker jeg at jeg hadde spart meg opp til et nytt objektiv, 18-200mm. Overnatting hos Martine, photoshoot med Benny og ja, litt forskjellig. Det er egentlig det jeg husker fra den månden. 

// September // Nikon D3100 // September div. // 2011 //

 

Oktober:

I oktober husker jeg at jeg fikk besøk av Frida og Anna fra Elverum. Hadde ikke sett dem siden leirskolen i 2010!! Kjenner jeg savner egentlig hele gjengen derifra. Og ikke minst, Mathilde & Guro. I oktober var det jo også Halloween, fest hos Camilla. Det var helt utrolig moro der, vi spiste god mat og bare chilla. Også ble det ikke no serlig mye søvn da, tror vi la oss halv 6 på morran. Hehehehe, måtte jo ha litt energidrikk :)
// Oktober // Nikon D3100 // Vi er kuuuule // 2011 //

 

Novemeber:

I Norvember var jeg på besøk hos Kaja. Ja, for dere som ikke vet det så flytta kaja fra byen i sommer... Utrolig koselig å være der med hun, vi shoppa, spiste is og ja koste oss. Helgen etter var jeg også der, hun feira nemlig bursdag! Det var utrolig koselig! Elsker humoren til Kaja! :) haah :) Var også inne i Oslo for å male kopper, om dere husker det. Ja, det var egentlig høydepunktet med november.


// November // Nikon D3100 // Hos Kaja og i Oslo // 2011 //

 

Desember:

Ja, så var vi kommet til til desember. Den siste månden i året! Denne månden har jeg opplevd ganske mye når jeg tenker meg om. Jeg har rett og slett funnet ut hvem mine venner egentlig er. Ikke nok med det, men vi fikk karakterhefte og juleferie!!! I begynnelsen av desember, hadde nesten alle med seg kamera i klassen å knipset bilder. Har fått noen av dem, så slenger ut noen. Husker spesielt siste skoledag, jeg og Camilla var så glade! Vi tok bilder og nøyt ferien!


// Desember // Nikon D3100 & Canon 550D // I klassen // Kule oss // 2011 //

Jeg takker for et utrolig fint år, håper 2012 bringer ENDA mer fint!

 

Likte du innleggene om året ?

Gleder du deg til 2012 ?


- eOs<3

Året: Tjue-elleve #1

Dette innlegget er skrevet for å oppsummere året som har vært, og fordi jeg ønsker å dele det med dere. Jeg skriver også opp "nyttårsforsett" som jeg har ang. bloggen.


Året 2011 har egentlig gått helt utrolig fort. Når jeg tenker tilbake på det nå, er det egentlig ganske mye som har skjedd. Og jeg og vennene mine har forandret oss en del. Rart å tenke på at i januar gikk jeg på barneskolen, og at i august begynte jeg på ungdomsskolen. Tenkte jeg skulle oppsummere litt med bilder og sånt, fordi jeg vet dere liker bilder bedre enn tekst.

Ramser opp etterhver måned, så jeg sier bare "Enjoy!"

 

Januar:

Denne månden var det faktisk snø. Jeg gikk mye på ski, hang med venner og var i bakken. Husker at Jenny var på besøk, og har desverre ikke sett hun siden. Savner hun veldig. Det var faktisk i denne perioden jeg ble bedre kjent med Martine. Skal ikke gå mer innpå det, men når jeg ser på bildene fra januar, er det en del bilder av oss fra bakken. Minner♥ 


// Januar // Mobil // Bakken // 2011 //

 

Februar:

Denne månden gikk til håndball, skole, venner og ja, det vanlige. Det var marken her i byen også, husker jeg var der ett par ganger. For å huske må jeg se på bilder, og kan ikke si jeg tok mange bilder. Fikk ikke speilrefleks før i juni, så ikke klag på bildekvaliteten. Men husker det skjedde en del denne månden. Går ikke mer inn på det, nei. Haha. 

Hahaha, dette bilde er det eneste jeg har fra februar. Husker jeg var ganske keen på disse skoa ja.

// Februar // Mobil // Sko // 2011 //

 

Mars:

Denne månden var jeg på hytta, spilte håndballkamper. Gjorde ikke noe spesielt enn det der. Tok en del nybegynner bilder. Det kan man egentlig bare se ved å se på disse bildene:// Mars // Canon // Diverse rart // 2011 //

 

April: 

I april var vi på Norefjell, husker godt det. Var der sammen med familien. Vi sto på slalom, også fikk jeg kjøre helikopter. Også var håndball-laget på cup i Larvik. Utrolig koselig, og ikkeminst også fordi Kaja var med. Det var vel egentlig høydepunktene med den månden. // April // Canon // April div. // 2011 //

 

Mai:

I mai var det jo selvfølgelig 17. mai. Utrolig hyggelig den dagen. Denne månden kjøpte jeg mitt eget speilrefleks kamera. Nikon D3100! Må si jeg angrer på kjøpet, skulle gjerne hatt canon. Men tenker liksom gjort er gjort, så tror ikke jeg bytter og surrer med det. Var også en del med Martine, denne månden. Vi var i parken, passet Nora og koste oss.

 // Mai // Nikon D3100 // Diverse // 2011 //

 

Juni:

Juni var den siste månden før sommerferie, utrolig merkelig å gå ut av barneskolen. Sammtidig som det var utrolig digg å få ferie. Jeg husker den 6. juni, den kvelden da jeg var hos Martine. Vi var så spente, vi skulle få vite klasselistene til u. skolen. Å fyflate, vi kom i klasse sammen!! Kom også sammen med to andre gode venninner fra klassen, utrolig takknemlig for det. Så kom dagen, SOMMERFERIE!

 
// Juni // Nikon D3100 // Naturbilder // 2011 //

 

Husker du mye fra disse måndene ?

Likte du bildene/teksten ?

 

- eOs<3

Cup og ferie :)

Hey og god morgen :)

Dagen i går var bra, var ikke helt utvilt kan man si. Sto opp klokka 6, og dro da på cup. Cupen gikk ikke helt som planlagt, men men... Tror ikke dere vil høre resultatet mer enn at vi vant en og tapte to.  Cupen var i Konnerud. Det som er dumt med cup, er at det er sykt mye mellomrom i mellom alle kampene. Tre kamper, og når de to første var gjennomført var det 4 TIMER til neste kamp. For å si det sånn, vi fant på mye rart. Vi dro til "byen", meny og bare chilla i hallen der. (Ja, i ca 3 timer) Når jeg kom hjem var jeg utslitt. 


Sto opp klokka ett i dag, utrolig deilig å bare få sove... Hehe, selvfølgelig ble jeg vekt av den kule søstra mi som bare "Emma Sofie, jeg stikker!" Liksom, okei, fin inforsmasjon. Not.

 // Redigert i PhotoShape // Canon 1100D - 50 mm // Smykker //

Kule Martine fant ut at hun ville ta to bilder til bloggen min.

 

Hva syntes du om bilde ?

Du skal i dag ?

 

- eOs<3

Portrettlinse

Hej lesere!

 

I dag har kjære Martine vært her, utrolig koselig og litt trist. Til jul fikk hun Portrettlinse, nemlig 50 mm! Åh, sånn vil jeg også ha! Haha, men sparer først og fremst til noe annent for øyeblikket. Jeg fikk selvfølgelig teste det ut, og jeg elsker det! Hehehe, jeg fikk ikke helt til å fokusere i begynnelsen, men så fikk jeg litt take på det. 

 

I morra skal jeg GRY tidlig opp, skal nemlig på håndballcup! Det blir nok moro, men det blir nok ikke så moro å måtte stå opp halv seks. Wiiihu, not. Så lover ikke noe blogging.

 // Redigert i PhotoShape // Canon 1100D // 50 mm // Puter //

 

Likte du bildene ?

Har/ønsker du en slik linse ?

 

- eOs<3

Siste sjanse!

// Redigert i Imovie & MovieMaker // Nikon D3100 // Spørsmålsrunde //

 

Hvem likte du best ?

Har du sett dem, din mening ?

 

- eOs<3

Dagens innkjøp // Tøfler

Hei lesere!

Dagen min i dag har vært super. Ettermiddagen startet med at jeg ventet en halv time utenfor senteret på Kaja & Helene... Jeg ringte dem, og fikk høre dette "Vi er på bakeren vi, nei vent... nå er vi i svømmehallen!" Ja, kule venner ja... aner ikke hvor dem er, i sin egen by. Morsomt, haha. Etter en halvtime kom dem, da fikk jeg kjøpt meg en bukse og tøffler. Jeg bare elsker tøfflene, så utrolug myke. I tillegg til at dem var på 50%. Anbefales.
// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Tøfler // Redbird // Bikbok // 100 kr //

Likte du tøflene ?

Handler du mye på 50% ?

 

- eOs<3

Seriøst, gress, nå ?

Hey lesere

Så var romjula her, ikke det at jeg har tenkt til å gå julebukk... haha, minner. Spørsmålsrunden er iallefall ferdig, og deilig er det. Trenger ikke stresse med å redigere ferdig videoen, haha. Men moro var det.

I dag skal jeg i byen sammen med bestevennene mine Helene og Kaja Tenk at "god jol" jenta er her, wiiiiihu :3 Skal forresten hilse fra hun og si "god romjol" :) Blogger når jeg kommer hjem, tar med kameraet så blir nok litt bilder.

 

Seriøst, har dere sett ute i dag ?! Bare jeg kikker ut vinduet kan jeg se GRESS!? Det er desember, ikke juli.// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Romjul //

 

Likte du bildene ?

Har du ei venninne som bor LANGT unna ?

 

- eOs<3

Video: Fail

Hej lesere!

 

Sto nettopp opp, deilig med ferie altså. Men over til blogginga for i dag: Når vi spilte inn spm runden hos Helene, sa vi veldig mye rart, og tøysa masse. Latteren min er ikke den fineste, så ja... haha!

Tilsammen ble det en kort episode som KUN innholder FAIL!

 

Spørsmålsrunden's fail kommer nå :)

// Redigert i Moviemaker // Nikon D3100 // Takk for meg //

 

Likte du videoen ?

Noe du savnet ?

 

- eOs<3

GOD JOL!

Hey og God jul lesere<3

 

Overskriften er til Kaja, hun elsker jol. Så kjære Kaja, god jol. Til dere andre, ha en riktig god jul. Jeg håper dere koser dere masse i ferien, og nyter hver dag. Må si jeg ikke har så mye julestemning, selv om jeg våknet til julestrømpe på min dør, og et julepyntet hus, veit ikke helt hvorfor. Den blir nok bedre utover dagen/kvelden. 

Jeg har vært så flink at jeg har redigert bilder til dere, på selveste juleaften. Dagen min i dag blir nok mest koselig, nå ser jeg på tre nøtter til Askepott, standar. Også etter det spiser vi grøt, så drar vi til kirka. Når vi da kommer hjem, blir det familiekos. Så ønsker dere en riktig god jul!

 // Redigert i Pikcnik // Nikon D3100 // Juletrepynt // 

 

Ha en super juleaften folkens, så blogges vi i morra!

 

Likte du bildene ?

Har du julestemning ?

 

- eOs<3

Lillejulaften

Hey lesere :3

 

Dagen på skolen i går var bre chill, vi spiste frokost og så på film.  Frokosten var koslig, men filmen var kjedelig. Vi fikk karakterheftet, også dro vi hjem. På veien tok jeg og Camilla masse bilder! 

Har egentlig ikke julestemning jeg, men blir vel bedre senere i dag. Da skal vi pynte juletreet.

Har ikke tatt noen flere bilder, derfor noen bilder Camilla tok i går:

// Redigert i PhotoShape // Canon 550D // NR 1 BFF // Nr 2 Vi er kuuule // Nr 3 Ganstaaah // Nr 4 Søta //

 

Hva syntes du om bildene ?

Gleder du deg til i morra ?

 

- eOs<3

Spørsmålsrunde del 4!

Hey lesere!

 

 ENDELIG JULEFERIE!!! Btw, blir ingen bloggpause allikavell. tihi<3

Torsdag i dag. I helga har jeg memlig sittet å redigert ferdig del 4, altså siste del av spørsmålsrunden. Den skulle egentlig publiserer til fredag, men siden det er lille juleaften da, så tyvstarter jeg. Neste episode innholder kun fail. Så gled dere! Den kommer i løpet av ferien.

 

Jeg vil bare si tusen takk til alle spørsmål og alle lesere jeg har. So... I hope you enjoy it! 

 BTW, LYDEN ER LAV! 

 

// Redigert i MovieMaker // Nikon D3100 //

 

Til Ina: (Her er søte Maryam)


// Maryam //

 

Likte dere videoen(e) ?

Fikk dere svar på det dere lurte på ?

 

- eOs<3  Neste gang, kommer videoen "fail" :D

Pause/youtube help?


// Redigert her // Nikon D3100 //

 

Har virkelig ikke insp. nå.... tar pause til etter julaften. Må bruke ferien min litt uten bloggen for en gangs skyld.

 

Ang. spmrunden! Jeg skulle overraske dere med spm runde videoen på mandag, men da ville den ikke funke på youtube! Det kommer slikt "den innholder noe som ikke æiner seg her" og masse sånt! DEN ER JO HELT LIK SOM DEM ANDRE.... ja, untatt spm da! Så har sittet i to hele dager og lastet den opp, uten hell. Om jeg ikke får det til, ber jeg dere om hjelp. Om det ikke funker, så avslutter jeg spmrunden her, og sier tusentakk til alle spm. Dere som ikke fikk svar, beklager. Skal ikke gi opp, så keep on! den kommer i løpet av uka/helga om jeg får det til. 

 

Likte du bildet ?

Kan du no om youtube ?

 

- eos<3

Se på himmelen!

Hey lesere!

 

På søndag var jeg hjemme hele dagen, pakket julegaver og slikt. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne ta bilde av himmelen etter hver time. Det gjorde jeg fra klokka 11-15!  Om dere ser, er lyset faktisk finest klokka 13!

Sjekk resultatet:

 

Image and video hosting by TinyPic

// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Det blir for mørkt //

 

Likte du idèen med himmelen ?

Hvilke himmel likte du best ? (Ja, det er bare en himmel)

 

- eOs<3

Photo: Bookeh & Snow// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Bookeh & Snow //

 

Din mening om bildene ?

Likte du redigeringen ?

 

- eOs<3

Photo: A bench #2

Har fått så sykt fin tilbakemeling på overskriften de siste 24 timene,  takket være facebook så lager jeg dette innlegget. I går logget jeg på, og så hvor fin veggen min var. Full av setninger med "A bench" :) Setter så utrolig stor pris på at folk liker innleggene mine, dere er herlige.

Martine og Martine S (hun er tard, fordi hun ikke har blogg), dette innlegget er spesielt til dere. Elsker dere<3

 

// A bench // Nikon D3100 //  

Martine skjønte iallefall at hun måtte stoppe, men Martine S derimot....
Har du også kule venner ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Photo: Nyper med snø// Redigert her // Nikon D3100 // Nyper med snø #2 //

 

Likte du bildene ?

Har du prøvd å redigere bilder slikt ?

 

- eOs<3

Lørdag

Hey lesere!

 

Nå har jeg akkurat sett ferdig med å se på reprisen av semifinalen av kampen som gikk på tv i går. Norge mot Spania, og Norge vant! Wuuhu! Over til noe lignende, jeg har spilt kamp i dag da. I krokstadelva, ja ikke i elva da men i hallen, haha. Vi knuste Birkebeineren 13-25? tror jeg det var. Så det var moro! 

 

Nå skal jeg fikse litt på desginet, og bildene under "bildedryss" (:

Det er mørkt ute allerede, syntes det er sykt tidelig egentlig. Tok noen bilder i går på tur med Benny, så innleggene framover vil være stappet med snø/natur bilder. Pluss at det blir en overraskelse til dere på mandag eller tirsdag.// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Snø på kvister //

 

Hva har du gjort i dag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Spørsmålsrunde del 3!

Hey lesere!

 

Endelig fredag, dag på skolen i dag var egentlig bare lang og kjedelig. Senere i dag skal jeg i bursdag til ei venninne, så det blir nok koselig. Denne uka har jeg ikke hatt så mye lekser, så prioriterte bloggen. Det er dere vel glade for ? :) Tar det som et jaa. Så den er ferdig redigert, så jeg sier bare enjoy! (denne er ikke såååå klein, men litt) haha

 

Ang videoen: Denne varer i 11 min, litt lengre enn dem andre..Ja, det er faktisk en del 4 også... fikk utrolig mange spm så keep on!

 

BTW: DET ER SYKT LAV LYD EGENTLIG, SÅ GJØR DERE KLARE FOR Å SPRENGE HØYTALERNE :) haha, neida.. men skru opp på det høyeste om dere vil høre noe.... 

 

// Spmrunde del3 // Nikon D3100 // Meg og Camilla //

Favoritt blogg: Erica Kvam

Dette er mitt beste bilde:

 

Yndlingsbildet mitt: 


// Fotograf: Martine //

 

Hva syntes du om videoen ?

Skal du se del 4 ?

 

- eOs<3

 

Photo: A cute dog with name Benny

Hey lesere!

 

I dag har jeg vært på biblioteket å jobba med et naturfags prosjekt, kjempemoro! ehe.. Var på tur med Benny i stad, når det faktisk var lyst. Da tok jeg bilder av Benny. Senere i kveld er det håndballkamp på tv, så det blir nok ikke noe mer blogging enn dette før på fredag. I morgen er det bloggfri, eller siden jeg er ferdig med leksene så kanskje jeg gidder å blogge. 

 

Edit: Hey Martine S, og Martine om dere leser dette så er jeg veldig takknemlig for at dere elsker overskriftene mine :) "A bench" ja, ikke no mer enn fantasi :)// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Benny //

 

Hva syntes du om bildene?

Ikkesant han er nydelig ?

 

- eOs<3

Foto: Frost #3

God morgen, solstråler!

 

I dag skal jeg egentlig ikke noe spesielt, chiller litt før jeg stikker på skolen. På søndag var jeg hos mormor, da tok jeg noen fine bilder. Syntes jeg da. Vil gjerne høre deres mening. Btw, det ser ut som jeg har klart å fikse designet nesten helt ferdig. Mangler bare å linke til noe, under headeren. Også mangler jeg bilder under "bildedryss" men det skal jeg fikse i løpet av helga. 

 // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Frost på en kvist #2 //

 

Hva skal du i dag ?

Din mening om bildene/redigeringen ?

 

- eOs<3 (Vuuups, skal møte folk om 5 min! Need to run, bye)

Photo: Snow #2// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Snow x2 //


Hva syntes du om bildene ?

Likte du redigeringa ?

 

- eOs<3

Nytt design

Hey lesere!

 

Så var det lørdagskveld, den beste kvelden av hele uka. Jeg kan legge meg seint, og stå opp seint i morgen. Martine S kom i to tiden, da gikk vi ut for å ta noen bilder til bloggen min. Som dere kan se har jeg fikset nytt design, og header og alt annent. Jeg vil gjerne høre deres mening, så det er bare å legge igjen en kommentar av det dere syntes. Jeg er fortsatt ikke ferdig. Som dere ser når dere skal kommentere ser man ike navnet til den som har kommentert, jeg prøver å fikse det nå :)

 

Bilder fra i dag:

 // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // 

 

Hva syntes du om designet og headeren ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Om meg!

02.07.1998 kom det ei lita bolle til verden, som fikk navnet Emma Sofie, jeg var hele 52cm. Den dag i dag er jeg 1.55, det vil si jeg har vost litt over 1m, woho! Over til overskriften, jeg tenkte å fortelle litt om meg selv. Når det komme til dette punktet, er jeg elendig, men okei.

Fritid

Skole tar jo faktisk ganske mye tid av fritiden, men selvom vi har hundrevis av lekser og prøver i uka går jeg på håndball, noe som er veldig moro!♥ Jeg begynte på håndball i femteklasse, da ei venninne nesten tvang meg (noe jeg er glad for i ettertid) jeg skal nå opp i niendeklasse, som betyr at jeg har gått på håndball i 3 hele år. Før sommeren starter jo beach-håndball også. (For dere som ikke vet hva det er så er det "på en måte" håndball, bare det spilles i sanden) Det er også utrolig moro! 

Om fotografering/kamera

Jeg fikk mitt første kamera som 10åring, det vil si et enkelt lite kompakt kamera. Jeg syntes det var moro å ta bilder, så jeg sparte meg opp til et Nikon D3100 speilrefleks, som jeg kjøpte i Mai i fjor. Etter min mening er dette kameraet et kjempebra "nybegynner" kamera, etter at jeg følte meg "trygg" på kameraet kjøpte jeg meg flere og flere objektiver (ja, jeg sparte og betalte selv) Den dag i dag har jeg tilsammen 4 objektiver INK. objektivet som fulgte med. 

Objektivene jeg har:

*Normal 18-55mm 

*Portrettlinse 50mm (innlegg her)

*Zoom 18-200mm (innlegg her)

*Macro/Fisheye (innlegg om disse kommer)

Om redigering av bilder/video

Jeg redigerer bildene mine i photoscape, gimp 2, photofiltre 7 og picmonkey. Alt etter hvordan bildet er, om det er av mennesker er det ofte jeg bruker photoscape, naturbilder redigeres som oftes i photoscape/photofiltre 7 eller picmonkey, om jeg skal redigere en header bruker jeg gimp 2. // eos

Photo: Snow

Hey lesere!

 

I dag våknet jeg i 11 tiden, dailig. Senere i dag kommer Martine S, det blir moro. Nå tenkte jeg at jeg skulle fikse nytt design! Altså juledesign, slik at både jeg og dere lesere kommer i litt mer julestemning. Så dere får ha unnskyldt om det er litt rotete design utover dagen. Når Martine S kommer, skal vi sikkert ta litt bilder og sånt. Ha en fin lørdag videre dere! :)


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Snow //

 

               //Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Snow #2 //

 

Hva skal dere i dag ?

Likte dere bildene ?

 

- eOs<3

Gjør dere klare :)

Hei på deree ^^

 

Ja, her er tidenes andre kleineste video. Jeg er ikke verdens beste redigerer, men håper dere liker den! Let's start x)

 

// Redigert i MovieMaker // Nikon D3100 //

 

Hva syntes du om videoen ?

Skal dere se del 3 ?

 

- eOs<3

Gisselsituasjon !!

Hey lesere!

 

Endelig helg, men over til overskriften! Jeg og martine dro til byen i dag da, også når vi er i byen kommer Martine S og sier til oss at det er masse politifolk utenfor senteret og masse sånt!! Vi ble faktisk litt redde, så vi gikk ut av senteret da... haha, men jeg også får vi beskjed om å holde oss unna gaten, og det var masse politifolk med MASKINGEVÆR, SKJOLD og alt!! Etter det dro vi hjem, så gikk vi tur med benny... og da måtte vi innom byen for å se hva som hadde skjedd. Det viste seg at gisselmannen eller hva jeg skal kalle han, hadde overgitt seg. Les mer om saken på en av disse lenkene:

 

Dagbladet

VG

Laagendalsposten

 

Måtte bare informere dere :) Spmrunden- videoen kommer etterpå! :)

 

Edit: Gisselmannen er nå fengslet!

- eOs & Martine <3

Sykt kaldt ute ...

Hey lesere. 

 

Skal jo egentlig ikke blogge på torsdager, men siden jeg ikke har begynt å øve til prøve så tenkte jeg at jeg kunne blogge. Dagen i dag går ut på å øve til naturfagsprøve, og trening.

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // så kom vinteren //

 

  // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // så kom vinteren //

 

Din mening om bildene ?

 

- eOs<3

 

BTW, SPØRSMÅLSRUNDE DEL 2 KOMMER I MORRA! :D Yeah, det hadde dere vel ikke trodd :)

Så var det vinter!

Hey lesere!

 

Rakk ikke blogge i stad. I dag har jeg hatt besøk av Ingrid, utrolig moro! Vi gikk tur med Benny, så jeg tok med kameraet og fikk tatt noen bilder av snøen. Etterpå skal jeg se på håndballkamp, yeah! 

 

Btw, driver å redigerer spmrunden del 2, så den kommer nok snart. Veit ikke helt når, kanskje til helga :) Keep on!

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Snø //

 

 //Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Snøen //

 

Liker du snø ?

Hva syntes du om bildene ?

 

- eOs<3

Blogger jeg leser!

Hei lesere!

 

Som sagt i spørsmålsrunden min spurte Maren meg om jeg kunne lage et innlegg om hvilke blogger jeg leser. Det kan jeg jo selvfølgelig. 

 

Toppblogger, elsker denne bloggen fordi hun er seg selv. 

 


// Topp 3 toppbloggere // Erica, link her // Digger bloggen hennes, hun er så søt og skriver bra + bilder //

 


// Topp 3 toppbloggere // Anna, link her // Elsker måten hun skriver på, bildene og ikke minst det hun publiserer //

 


// Topp 3 toppbloggere // Therese Charlotte, lik her // Hm, hun er egentlig noe litt for seg selv, om jeg skal være ærlig. Hun oppdaterer ofte, og leser bloggen egentlig siden hun er seg selv //

 

Det er de toppleserne jeg leser. Her har du en liste over andre venner og kjente jeg også leser:

 

Min besteveninne, Martine. Hun er rene proff-fotografen, og det mener jeg. Sjekk ut!

Camilla - Venninne

Helene - Venninne

Kristine - Venninne

Maud - Ukjent/kjent

 

Sikkert noen andre jeg også har glemt.. //:

 

Leser du noen av disse ?

 

- eOs<3

Jul i Blåfjell da

God morgen, sunshines! 

 

Nå har jeg akkurat sett på jul i blåfjell med søstra mi, egentlig så syntes jeg at de blåfjell-episodene som går nå er litt kjedelige. Jeg liker best "Jul på månetoppen" haha, med både rødnissene, og blånissene. Men over til noe helt annent, stikker snart på skolen. Senere i dag kommer det et innlegg om hvilke blogger jeg leser. Så keep on!

 


// Jul i blåfjell // Denne går i år //

 


// Jul på månetoppen // Helt klart min favoritt //Hvem er din favoritt ?

Din mening om blåfjell ? (jaja, litt barnslige må man være)

 

- eOs<3

Foto: Port

Grunnen til 0 blogging i går er enkel, mye å gjøre. Dere vet, juletider. Skolen i dag var helt ok, yndlingsdagen er tirsdager. Da har vi de beste fagene på en dag, ja unntatt første time. Da setter jeg på home and away, vi blogges ^^

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Gjerde #1 //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Gjerde #2 //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs <3

Foto: Kafè

Tok et bilde av kaffen til tanta mi når jeg var i Oslo, for noen uker tilbake. 

Liker lyset bak som er blitt til bokeh, og redigeringa.

 


// Redigert i Gimp 2 // Canon 600D // Kafebrenneriet //

 

Hva syntes du om bilde ?

Likte du redigeringen/bokeh ?

 

- eOs<3

 

Endelig helg!

Heey lesere!

 

Endelig er det helg, sykt chill. I dag var jeg på skolen, ikke det at jeg 100 % frisk, men jeg kom meg iallefall opp av senga. På skolen hadde vi norsk, engelsk, naturfag og RLE de to siste timene... (Hey Martine S, forresten ikke tenk på det siste faget der liksom, ikke ta det seriøst)  

 

Nå skal jeg se på home and away, så skal jeg stikke på trening (får se om jeg holder ut) også skal jeg overnatte med beste laget i hallen. Gleder meg <3

 

Om bildet:

 

Digger himmelen om kvelden, fin til å ta bilder av. Love it

 


// Redigert i Gimp 2 // Nikon D3100 // Himmel //

 

Likte du bilde ?

Hva skal du i helga ? 

 

- eOs<3

Endelig er den her!

Hey lesere!

 

Etter ca to uker og en dags ventetid er den endelig her, gjør dere klare for tidenes mest kleineste video :) Enjoy!

 


// Sett på 480 p, for litt høyere kvalitet //

 

Her er kameraet jeg bruker:

 


// googe bilde //

 

+ denne linsa:

 


// Sigma superzoom 18-200 mm objektiv //

 

Hva syntes du om spm runda ?

Kommer du til å se de andre delene ?

 

- eOs<3

Syk

Hey lesere!

 

I dag har jeg vært hjemme fra skolen, tett i nesa, hoster 24/7 og slapp. Håper jeg ikke har smitta noen i klassen, ettersom jeg faktisk var på skolen i går. Men i dag er det 1. desember! Helt sykt merkelig at det faktisk ikke er snø ute, det er jo desember. Åpnet kalenderen min i stad, tenkte kanskje dere ville se hvordan jeg har. ELSKER INNHOLDET!

 

// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Min sjokoladekalender // Kinder kalender //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // 1. Desember //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Sjokolade bjørn //

 

Hvilken kalender har du ?

Likte du bildene ?

 

- eOs <3

Må skuffe dere..

Sorry, har prøvd 3 ganger i hele dag med å legge ut videoen. Er ikke ekspert på youtube, så derfor tar det sin tid. Prøvde først en gang, da tok det 200 min. Da klarte jeg og klikke på avbryt, ved uhell! Så prøvde jeg på nytt, siden kunne ikke la håpet gå i dass.. det gjorde det. Når jeg hadde ventet i en og en halv time kom denne beskjeden "for å fullføre må du bruke nettleseren Google Chrome eller Firfox 4. Jeg bruker safari, så veldig hyggelig melding å få, NEI!

 

Jeg velger å prøve mer i morra, eller det vil si, den står på 4 forsøk nå. Det er 50 min igjen, så jeg publiserer den i morra. (Om jeg får til, ellers trenger jeg seriøst hjelp)

 

// ingen bilder

 

Er du god på youtube ? Tar i mot hjelp...

 

- eOs<3

 

 

En god, og en dårlig!

Heeei lesere!

 

I dag er jeg for det første litt syk, hoster som bare det... også i tillegg har jeg mistet stemmen, jeg snakker litt.. men ehe, snakket i hele dag, så kjenner jeg er ferdig med å snakke for i dag iallefall. Har forresten en dårlig og en god nyhet til dere:

 

Den gode: Spm-runden kommer ut i dag! :)) Så keep on x)


Den dårlige: Videoen vil bare laste seg ferdig om ca 120 min, som betyr ca 2 timer... så, det er bare å vente.

 


fordi vi er kjempekule på skolen :)

 

Gleder du deg til spm-runda?

Likte du bildet ?

 

- eOs<3

 


Matte, matte og matte...

Hej kjære dere ^^

 

Skikkelig kreativ overskrift ja!


Dagen min i dag har egentlig bare vært lang, matte i 3 timer i strekk = ikje bra! Stakkars, Wilhelm, Camilla & Jason som må lide av meg etter jeg har fått i meg gulost. (Ja, for dere som ikke visste det så.... blir jeg på en måte litt GAL av gulost.. rett og slett litt hyper, bare sånn litt da, ehe) 

 

Mattetentamen i morra, så dagen i dag går ut på å pugge til i morra. Btw, siden jeg har vært en flink flink blogger i dag tar jeg bloggfri i morra. Grunnet tentamen, lekser og tentamen. I hope you understand (:

 

Tenkte det kanskje ble kjedelig med bare bilder på bloggen, så slenger ut 3 favoritt sanger for tiden:


// Jessie J - Who Laughing Now //

 

// Skrillex - Cinema //

 

// Megan Nicole - B-e-a-utiful //

 

Har du hørt sangene før ?

Hvilken er din favoritt ?

 

- eOs <3

Good morning, people!

God morgen, lesere!

 

Da satt jeg med en kopp gløgg i hånda, og har redigert to bilder.  I går var været forferdelig, skulle egentlig gå i fakkeltog med Martine... men fant ut at jeg hadde andre ting å gjøre + at det var dritt vær!

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // An old flower // Blå redigering //

 

 //Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // An old flower #2 // Rød redigering //

Hva syntes du om bildene ?
Hvilke(t) likte du best ?
- eOs <3

Photo: Where is the snow


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Where is the snow //

 

Hva syntes du om bilde ?

Passet teksten ?

 

- eOs <3

Photo: A butterfly

Hej.

 

Da var man ferdig dursjet, sliten og klar for en skikkelig lørdagskveld da. Tapte desverre kampen mot Lier, vi var jevne under hele kampen, helt til siste omgang. Fikk ikke tatt noen bilder ute, siden var allerede mørkt når jeg kom hjem, derfor tok jeg et bilde inne. I hope you like it.

 

Ny redigering, digger den. 

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // A butterfly //

 

Hva syntes du om bilde ?

Likte du redigeringen ?

 

- eOs<3

Photo: A bird

Hey lesere!

 

Rakk ikke blogge i går, men rekker et kjapt innlegg før jeg drar på håndballkamp! Vi skal spille mot Lier, så gleder meg! 

 

Jeg vet at jeg har dårlig fantasi for tiden, men jeg skal prøve å ta flere bilder i dag. Når jeg kommer hjem. 


Tok et bilde av en søt fyr i går:


(Det første bilde et tatt med blitz, men kameraet klikka litt når jeg tok bildet så derfor prøvde jeg med blitz. Egentlig hater jeg blitz, men syntes det ble litt kult på bilde nr 1)// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // A bird //

 

  // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // A bird // Dårlig kvalitet, veit //

 

Ønske oss lykke til ?

Hva syntes du om bilde ?

 

- eOs <3

Mine dager (:

Hei mine venner<3

 

Først og fremst vil jeg beklage for at jeg ikke fikk blogga i går, men det var fordi jeg som sagt var hos Helene for å spille inn spm-runden. Nå gjenstår bare redigeringsjobben, vi er på god vei. Vi skulle redigere del 1 ferdig i dag, men Helene er blitt syk så fikk ikke redigert den i dag. (Siden vi bruker hennes pc, som har Imove) Vi har redigert ferdig nesten hele del 1, mangler bare noen små ting. Derfor kommer den ikke ut før i neste uke, så beklager det, men man kan jo ikke noe for at man blir syk. Det håper jeg dere respekterer. 

 

I morra skal jeg til byen med noen venninner, så lover ikke blogging da.

 

Har ikke orket å tatt noen flere bilder, pga lekser, prøver og tentamener.+ at jeg har 0 inspirasjon for tiden!  Derfor blir det to gamle bilder, dere har ikke sett dem før, men dere har sett noen lignenes. 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Frost //

 

   // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Frost #2 //

Likte du bildene ?
Har dere noen forslag til hva jeg kan ta bilde av ?

- eOs <3

Siste sjanse!

Hey lesere!

 

Skulle egentlig ikke blogge i dag, men siden jeg avslutter spørsmålsrunden i morra så er det bare å stille spm til i morra. Skal til Helene i morra, sammen med Camilla. Så det blir moro! 

 

I dag har jeg hatt besøk av Camilla, Ane & Ina Sofie, utrolig koselig! Egentlig så gjorde vi ikke så mye. Ehe, vi brukte en time hjem... siden vi.... bare snakka og slækkan... haha! Når vi kom hjem til meg skulle Ane og Camilla absoutt se på One Tree Hill, så jeg og Ina Sofie gjorde spansk leksa! (Flinke ja!)

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Rosa himmel //

 

Benytt sjansen! STILL MEG SPØRSMÅL! klikkher

 

- Likte du bilde ?

 eOs<3

 


Min helg

Hey lesere!

 

Sorry for at jeg ikke har vært så flink til å blogge, og videoen må jeg desverre skuffe dere med... :// På fredag blei vi forstyrra hele tiden, når vi filma så kom enten søstra mi, pappa eller mamma... så vi prøver på nytt på onsdag! Så forhåpentlighvis er den ute om ca en uke ? (lover ingenting, men den skal komme det kan jeg nesten love) Håper dere ikke mister viljen til å se den selv om da.

 

Over til overskriften, helgen min har vært superfin! Har vært i bursdag til Kaja i Gvarv, utrolig moro! Vi tok toget i går, når vi kom fram snakket vi og bare chillet. På kvelden hadde vi det supermoro, vi så på ønskedrømmen som var fra kongsberg, så utrolig mange kjente! Når vi skulle legge oss, eller det vil si, jeg og Marie la oss rundt 02.00. Mens de andre folka derimot nermere 05.00 ! (for å si det sånn, det var ikke jeg og Marie som var overtrøtte i dag) På dagen i dag, rydda vi bort madrasser og sånt... og da klarte jeg og RAMLE NED HELE TRAPPA! Klarer så vidt å sette meg ned, auuuu! Hahaha, så dro vi til en kafèteria hvor vi spiste is og tok litt bilder. Etter det, tok vi toget hjem, og her er jeg nå.

 

BTW: Til onsdag er det bloggfri, det betyr at jeg ikke blogger mandag og tirsdag. Pga, tentamen :) Håper dere forstår! (På onsdag filmer vi inn spm-runden, jeg tillater om dere vil stille meg flere spm... men kun til onsdag)

Her er spm-runde innlegget: (x) <------ Det er bare å kommentere!

 

Enjoy!

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Kaja's bursdag // Mac //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Kaja's bursdag // Skyte //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Kaja's bursdag // Nydelig utsikt //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Kaja's bursdag // Vi er ikke noe overtrøtte liksom //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Kaja's bursdag // Cupcake //

 

Hva syntes du om bildene ?

Kommer du til å se på videoen ?

 

- eOs <3

 

eOs & Smarty :3

Heei lesere!

 

Nå er jeg hos Martine, vi gjør lekser vi. Det vil si Martine klager over rle leksene, like moro hver gang! I morra er det tentamen i norsk, og i tillegg så er det torsdag, så 0 blogging. Skiftet til en litt mer passelig header for årstiden.

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fiiiina miii //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Ser du er tørst ja //

 

Likte du headeren ?

Likte du bildene ?

 

- eOs <3

Minner om spm-runden: klikkher

Photo: The whole world


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // The whole world //

 

Hva syntes du om bilde ?

 

- eOs <3 

 

Husk spm-runden, det er bare å legge igjen en kommentar og vips så får du svar: klikkher

Foto: Frost #2

Heei søte lesere!

 

I dag har jeg vært ut å tatt litt bilder, kun for bloggen! Elsker frost bilder, derfor tok jeg kamera med ut i hagen ETTER jeg kom hjem fra skolen! Jeg tenker bare, whaat? hvorfor er det fortsatt rim på bakken ? Det skal jo gå vekk litt ut på dagen, håper ikke det er et tegn på at snøen snart kommer. Vil virkelig ikke ha snø.. 

 

 

Om spørmålsrunden:

 

Positivt: Først og fremst, hjertelig takk for så mange kommentarer til spm runden! Hadde trodd å kanskje få ca enn 9-10 ? men neida, her dobbler vi :) TUSENTAKK :) Dere har visst mange spm på lur, tyrdlighvis.

 

Negativt: Må minne dere på en ting! HUSK Å SKRIV PÅ NAVN ved kommentaren din! Er ikke like moro å svare på spm fra en jeg ikke veit hvem er. En som kaller seg ";)" kommer med gode spm, men ikke navn? Så dere, skriv navn! Må jeg tyde det mer opp i den boksen som heter "om kommentarer" ? ---------------------------->

Nettopp, så håper dere vil heretter sette navn (: Enklere for meg, og for deg! <3 - Takk (:

----------------------

Favoritt bilde mitt her er nok nr 1, og 3 :) Hvilket er deres ?

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Frost på et blad //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Frost på blader //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Frost //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Frost overalt //

 

Hva syntes du om bildene ?

Hvem likte du best ? 

 

- eOs <3

 

Spørsmålsrunden min, det er bare å kommentere: klikkher

Spørsmålsrunde!

Dere ville ha det, så benytt sjansen! (Ja, jeg svarer på video)

Videoen lager jeg på fredag, så kjør på med spm! :)

 

 

-  Legg til en kommentar, og vips du får svar!

AVSLUTTET!


Klem eOs <3

Photo: Macbook Pro

Skulle jo bli bedre blogger...

 


// Redigert i Gimp 2 // Nikon D3100 // Apple //

 


// Redigert i Gimp 2 // Nikon D3100 // Macbook Pro //

 

Dere er enige om at mac er sykt fin ?

Likte dere bildene ?

 

- eOs <3

 

Bildedryss fra helga

Hei lesere!

 

Jeg rakk ikke blogge i går, siden var hos Kaja fra fredag til lørdag, blogga på fredag men vi snakker ikke om verdens beste innlegg. Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra jeg var hos hun, det var utrolig koselig å få treffe hun igjen!

 


// Redigert i Gimp 2 // Nikon D3100 // BFF i gvarv //

 


// Redigert i Gimp 2 // Nikon D3100 // Sigma //

 


// Redigert i Gimp 2 // Nikon D3100 // Macbook Pro //

 


// Redigert i Gimp 2 // Nikon D3100 // Speilbilde er kult //

 


// Redigert i Gimp 2 // Nikon D3100 // Speilbilde er kult #2 //

 

Hva har du gjort i helga ?

Likte du bildene ?

 

- eOs <3 


 

Kaka & eOs :)))

Heeei lesere!

 

Nå er jeg i Gvarv, med herlige Kaja! <3 Vi skal snart eta pizzasnurrar, så øss gledar øss mytje. (Joda, fint språk Kaja)

 

Kaja tilbyr meg sjokolade nå, men veit ikke om jeg har så godt av det! Vi bar chille med macbook'en til Kaka (jada, kaja er hennes namn, hennes namn er Kaja) nå kom Henrik & en annen Kristoffer fyr, så da skal vi væl eta snart! Mat mat roper Kaja!

 

 


// Ikke redigert // Macbook Pro - Phooto Both // Kule oss //

 

             // Ikke redigert // Macbook Pro - Phooto Both // Kule oss #2 //

 


// Ikke redigert // Macbook Pro // Kaka sjæl jo //

 

Hva skjer hos dere a ?

Likte dere de pene bildene ?

 

- eOs <3

Foto: Strå

Hey lesere!

 

I dag har jeg vært i byen, også skal jeg snart på trening. Skal jo egentlig ikke blogge i dag, men ehe.. fra i morra til lørsdag skal jeg sove over hos herlige Kaja, som jeg ikke har sett siden JUNI? Så for å si det sånn, så gleder jeg meg veldig!

 

Haha, skal forresten hilse fra søte bloggfanen min, Majda! Herlige du! <3 (hun ville absolutt ha en hilsen inn her, og jeg vil jo at hun skal bli glad) haahahh! :))


 Digger den nye redigeringsmåten, enig ?// Redigert i Gimp 2 // Nikon D3100 // Strå #1 //

 


// Redigert i Gimp 2 // Nikon D3100 // Strå #2 //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bildene/redigeringa ?

 

- eOs <3

Høst-bildene!

Hey lesere!

 

Nå har jeg akkurat hatt besøk av Ingrid, vi drev å jobba med engelsk-framføringa vi skal holde for klassen. Tusen takk for responsen på forrige innlegg, skal lage spm-runde! Så det er bare å kjøre i gang med å stille spm, men ikke enda! Lager et eget innlegg om det i neste uke, altså snakker om mandag. Så jeg har denne uka på å forbrede meg, og dele resten av bildene mine med dere! 

 

Her kommer høstbildene jeg snakka om, tok ikke så mange men liker de forde:

 


// Redigert i PhotoShape // Canon 600D // Høstbilder // Blad //

 


// Redigert i Gimp 2 // Canon 600D // Høstbilder // Sko drukter i høsten //

 


// Redigert i Gimp 2 // Canon 600D // Høstbilder // Et tre med orange blader //

 


// Redigert i Gimp 2 // Canon 600D // Høstbilder // Blader //

 

Likte du redigeringa ?

Hvilke/hvilket likte du best ?

 

- eOs <3

Tirsdag// + spørsmålsrunde ?

Heeey lesere!

 

Jupp, veldig interesang overskrift. I dag skal jeg egentlig bare det samme som de andre dagene i uka, lekser og trening. På skolen i dag hadde vi spansk, og norsk! Holdt på å daue av setningen "Han bosatte seg på stogata!" i norsk-timen hahaha, Kristine, vi er kule! I morra slenger jeg ut høstbildene, så det er bare å følge med.

Over til noe helt annent, jeg har tenkt å ha en spørsmålsrunde.Jeg tenkte å høre med dere først, om dere ønsker det! Jeg har tenkt til å svare på video, så det er bare å komme med kritikk om jeg skal ta den skriftelig eller video. Opp til dere. Så ønsker dere spørsmålsrunde ?

 

Kanskje dårlig bilde, men poenget med dette innlegget var spm-runden! :)

Si deres mening i kommentarfeltet!

Btw: Benny hilser også! :) Voff, voff! :)// Redigert i PhotoShape // Canon 600D // Converse i høstfarger //

 

Vil dere at jeg skal ha spm- runde ?

Likte du bilde ?

 

- eOs <3

Oslotur

Hey lesere!

 

Blogga ikke i går siden da var jeg i Oslo med tanta mi og noen søskenbarn, utrolig moro! Det var jo søndag, så ingen shoppingtur, men en "maletur"! Vi malte på kopper, også skal dem som jobber der brenne koppene og vips så er malingen blank på koppen. Gleder meg til å se resultatet! Tok masse bilder når vi var der, også tok jeg noen flere høstbilder. Så det er bare å følge med videre her på bloggen! 

 

I dag hadde vi historieprøve, noe som gikk veldig bra! Skal gjøre litt lekser nå, også stikker jeg på trening! (Jupp, blitt 4 ganger i uka nå....)

 


// Redigert i PhotoShape // Canon 600D // Umalt kopp // 

 


// Redigert i PhotoShape // Canon 600D // Lilla farge nr 15 // 

 


// Redigert i PhotoShape // Canon 600D // glazed & amused // 

 


// Redigert i PhotoShape // Canon 600D // g&a  // 

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs <3

 

Foto: Regndråper

Heeei lesere !

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Drammenshallen, spilt to kamper og endte med..... ja.... VI VANT BEGGE!! Woho!! Vi spilte mot Birkebeineren og Moingen, mot birkeb. vant vi 23-9 (?) og mot Moingen vant vi 15-8 !! Så det var jo bra det. Er ganske sliten nå, så skal egentlig bare nyte helga også skal jeg kanskje sitte barenevakt senere i dag. Veit ikke om det blir noe flere innlegg i dag, men håper på tid i morra.

 

Elsker regndråper, så hvorfor ikke bruke sjansen når det regner til å ta bilde av det:

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 18-200 mm // Regndråpe // 

 

  // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 18-200 mm // Regndråpe // 

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs <3

Helg!

Hey lesere!

 

Endelig er det helg, sykt digg! Denne helga blir nok bra, skal spille håndball kamper i morra. Glæd mæ :)

I går tok jeg to bilder av en eller to (haha) fulger. Syntes bildene ble sykt fine, selv om jeg har et favoritt bilde. Nå skal jeg snart på trening, så vi blogges.

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fulg // Min favoritt //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fulg //

 

Hva skal du i helga ?

Likte du også bildene ?

Hvem likte du best ?

 

- eOs <3

Bloggfri

Gjelder kun i dag, dere vet hvorfor. (torsdager er stress for meg, trening og LEKSER ØVING TIL PRØVER!
(innlegget kan ikke kommenteres)

Foto: Lyng

Hey lesere!

 

Nå har jeg gjort ferdig leksene, så nå er det bare å øve til prøvene så er jeg i boks for denne uka. Skal stikke på håndball kamp nå, skal se på Skrim - Glassverket! Skal være der med noen jenter fra laget mitt! Glæd mæ! :)

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Lyng - pynt //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Lyng - pynt //

Da satt man å hørte på justin bieber sin nye singel da, bare elsker den, virkelig. (Nei, jeg liker ikke justin bieber... men denne sangen derimot...) 

 

Har du vært på håndball kamp før ?

Likte du bildene ?

Digger du også den sangen ?

 

- eOs <3

Foto: Høstblader #3

Hey lesere!

 

Nå har jeg vært ute å tatt litt bilder, igjen! (alt for dere!) Jeg har en god nyhet!! Jeg fant gymbaggen min, hahaha klarte å glemme den på spansken jeg, jada kjempeflink! (Martine S, ikke diss!) Dagen på skolen i dag var super, siden kan jo ikke klage på timene..! :)) (eheee) I morra skal vi ha svømming, jippi..! 

 

Dagens bilder: (Yeeppp, det er høstblader)

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høstblader // Grønn og gul //

 

 //Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høstblader // Grønn og gul //

 

  //Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høstblader // Grønn og gul //

Hva syntes du om bildene ?

Syntes du jeg skal slutte å bare ha bilder av høstblader ?

 

- eOs <3

Foto: Gjerde

God morgen, sunshines!

 

Nå skal jeg snart på skolen, men tenkte jeg kunne blogge litt før jeg dro. Tok et bilde av gjerde vårt i går, så redigerte det litt annderledes enn før.

 

Hva syntes du ?

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Gjerde //

 

 // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Gjerde #2 //

 

Likte du litt forandring ? (hvorfor/hvorfor ikke) 

Hva syntes du om bilde ?

 

- eOs <3  (nå må jeg stikke, vi blogges senere i dag)

Foto: Svart hvitt

Hey lesere!

 

Dette blir et suuuperkort innlegg, skal nemlig på trening om 1 min ? Haha, flink jeg... men finner ikke gymbaggen min!! Har løpt rundt i hele huset nå, jaja... fårvel klare meg uten den en dag! Haha! Btw: Skjer med at det er så sykt mørkt ute og 12+ grader ute a ?.... Haha, selv om... LOVE IT! Haaaade, nå må jeg stikke!

 

Redigerte noen bilder, i svart og hvitt... (jeg vet jeg kan ta bedre bilder enn det der... men rekker ikke legge inn noe annent nå)

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D 3100 // Svart-hvitt //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D 3100 // Svart-hvitt //

Likte du redigeringa ?

Har du også mista en gymbag ? (hahaha, random)

 

- eOs (som har det trrrrrraaaaaaavelt!!)

Foto: Høstblader #2

Hey lesere! 

 

Timene på skolen i dag var lange, og egentlig kjedelig. Spansktimen er såklart best, selv om vi hadde lærer i dag! Hahaa! Nå skal jeg gjøre lekser, også er det trening senere i kveld med de herlige jentene.

 

Det er høst, hva er bedre enn å gå ut å ta bilder av blader på bakken som snart skal dekkes med snø? Nettopp.  

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høstblader // // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høstblader // // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Gule høstblader // 

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs <3

Photo: My converse

God morgen, lesere!

 

Nå skal jeg snart møte Camilla og Ingrid for å dra til skolen, men tenkte at jeg rakk å blogge et innlegg før jeg dro siden har hørt en del at jeg blogger så lite. Noe jeg ønsker å bli bedre til er akkurat det, men kan ikke noe for at jeg ikke får tid, det må dere respektere. Så framover nå skal jeg blogge minst 2 innlegg om dagen! Yeah! På skolen i dag har vi ikke så mye på planen - norsk, musikk, gym og spansk! Moro! :)) 

 

Her ser dere min converse som ser slik ut, den dag i dag:

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // My converse top // eOs & Smarty //

 

Har du det travelt om morran ?

Likte du bilde ?

 

- eOs <3 (men nå må jeg nesten stikke, så vi blogges senere i dag)

Halloween-overnatting!

Hey lesere!

 

Fikk ikke blogga i går siden var opptatt hele dagen, pluss at på fredag var jeg på "halloween" fest hos Camilla (: Det var kjempemoro! Vi så på "pretty little liars" kaskje 5 episoder ellerno ? også spiste vi god mat og goterii! Haha, la oss ikke før halv seks på morran i går, og sov til ca halv elleve. For å si det sånn så er jeg ikke verdens opplagte menneske akkurat nå!

 

Etter festen/overnattinga dro jeg til Gulskogen senteret for å kjøpe vinterjakke, sko og litt forskjellig. I dag skal jeg finne på noe med Martine S, vi kommer sikkert til å ta litt bilder ellerno. På kvelden skal i bursdag til farfar som er 75 år i dag! :) Hipp hipp, Hurra! (haha)

 

Her er noen bilder fra min helg, selv om det fortsatt er en dag igjen..

 


// Skål // Villa-brus #1 //

 

// Ser på film // Redde //

 

// Emma daaaaa // Godteri fail //

 

// Brus // Villa #2 //

 


// overtrøtte // overse de fine strømpene mine (det var liksom halloweeen) // Søte oss //

 

Har du vært på Halloween-overnatting ?

Likte du bildene ?

 

- eOs <3

Foto: Regndråpe

Hey bloggen!

 

Endelig helg folkens, gud så deilig! På skolen i dag hadde vi rle og matte prøve, tror det gikk ganske bra. Nå skal jeg pakke litt, siden jeg skal stikke til Camilla med noen andre herlige jenter. (Kanskje jeg blogger derfra?) men nok om det, sorry for at jeg ikke fikk blogga i går. Torsdager er min værste bloggdag... så jeg har bestemt at fra å med neste uke blogger jeg en dag mindre, nemlig torsdager. Har rett og slett ikke tid. Respekter, takk. 

 

Tok et bilde i stad, når det regna

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Regndråpe //

 

Greit for deg at jeg ikke blogger på torsdager ?

 

Digg med helg ?

Likte du bilde ? 

 

- eOs <3

Foto: Høstblader

Hey lesere!

 

Nå kom jeg nettopp hjem fra byen med Camilla, Helene, Ane og Robin. Utrolig moro! Resten av dagen skal brukes på lekser, og kanskje jeg tar litt bilder etterpå fordi det er jo så NYDELIG vær nå!... ehe.. nei...

 

Blader faller ned, det er høst. 

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Blader faller ned //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bilde ?

 

- eOs <3

Høst-tur med skolen!

Hey lesere!

 

Sorry, for litt dårlig blogging den siste tiden. Har ikke hatt inspirasjon, og heller ikke mulighet til å blogge.

 

I dag på skolen gikk vi på tur, vi ble kjørt opp med buss til Brånabekk, ved meheia og gikk derifra ned til vestsiden skole, eller det vil si funkelia. Siden jeg ikke ble henta i funkelia gikk jeg ned ved kronene i håvet, sammen med noen venninner. Det var en utrolig koselig tur, mye moro. Sammtidig, veldig slitsom! Er helt utslitt nå.. 

 

Har redigert et bilde som jeg tok på søndag:

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // en gammel blomst //

 

Har dere høst-tur med hele skolen ?

Likte du bilde/redigeringa ?

 

- eOs <3

Foto: Høst-kollasj

// Redigert i Photoshape // Nikon D3100 // Høst-kollasj //

 

Har du tatt bilder av høsten ?

Likte du kollasjen ?

 

- eOs <3

Foto: Blomster fra i sommer

Hei sunshines!

 

I dag skal jeg i bursdag til f&f, gleder meg. Har fikset litt på designet, det vil si header og profilbilde i sidemenyen. Det blir en mer vinterlig header nærmere noevmber-desember, altså juletider. Så denne er litt sånn "midlertidig" siden syntes ikke den andre passet lenger, og uansett den var jo så gammel selv om jeg likte den! 

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Lupiner //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Lupin //

 

Hva skal du i dag ?

Hvilket bilde likte du best ?(hvorfor/hvorfor ikke?)

 

- eOs <3

Helg!

Yeah, folkens! 

 

Endelig er det helg! De to siste timene på skolen var ikke like tunge som vanlig, siden vi hadde norsk i stedenfor RLE, så vi bare chilla den siste timen! Etter skolen stakk jeg til byen sammen med bestevenn, der møtte vi mange kjente! Utrolig koselig, love ya smarty :3 Men over til overskriften, denne helgen skal jeg litt av hvert. Nå (faktisk om 10 min) kommer Faezeh, siden vi skal sykle sammen til trening! (Haha, hakke skrifta en gang..)

I morra blir det lite blogging, pga bursdag til f&f ! (f&f = farmor og farfar)


Sorry for gammelt bilde, men kameraet mitt var tom for strøm i stad :// Så tar et jeg ikke har vist dere før, men av frost!

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Frost //

 

Digg med helg ?

Har du en travel uke ?

Likte du bilde ?

 

- eOs <3

Foto: En blomst!

Hei lesere!

 

Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om uka som snart er ferdig. I går fikk vi nye plasser på skolen, kom ved sidna Kristine! Haha, lo nesten hele første timen så dette blir moro! (Neida, kristine skal ikke skrive om naturfagen vi diskuterte, haha) I dag på skolen hadde vi naturfag/matte prøve, syntes det gikk veldig bra så gleder meg til å få resultatet! Snart skal jeg på trening, så vi blogges ^^

 

Tok et bilde av en blomst på tirsdag som jeg har redigert, også syntes jeg bilde ble så fint at jeg legger det ut:

 


// Redigert i PhotoShap // Nikon D3100 // En blomst //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bilde ?

 

- eos <3

Foto: Frost

I dag på morgen var jeg ferdig litt før tiden som Camilla som skulle komme, så jeg tok med kamera ut i -2 grader :P Uff, kaldt! (lurer på hvordan jeg skal overleve vinteren, haha) Så jeg tok noen bilder av frosten i gresset. 

What did you think ?


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Frost //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Frost #2 //

 

Er det kaldt på morgen hos deg ?

Hvem likte du best ?

 

- eOs<3

Foto: Sjokolademelk - før & etter

Hei herlige lesere!

 

I dag har det vært en sykt chille dag på skolen, de to siste timene i spansk var bare chill! Vi hadde ikke lærer, så vi hørte på musikk (deadmau5, ehe....) og bare snakka. For å si det sånn, vi snakka ikke spansk ! Diggeste timene ever. Nå skal jeg gjøre litt lekser, også se på favoritt serien (home and away, standar) + at jeg stikker på trening!

 

Bilde er tatt når jeg var med Frida, Anna og Karianne på skolen for å ta litt bilder! Haha, endte med at Frida knuste flaska til Anna! Haha, minner. 

 

Før:

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Sjokolademæælk // Hel og fin //

 // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Sjokolademæælk // Knust og fin //

 

Har du også chilletimer på skolen ? (haha)

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Foto: Ståltrå


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Ståltrå #1 //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Ståltrå #2 //

 

Hva syntes du om bilde ?

 

- eOs<3

Hjemmedag på bilioteket!

Heeei lesere!

 

Nå er jeg, Camilla, Helene og Martine på biblioteket for å skrive om den franske revolusjonen! Alle er faktisk ferdige! Yeah, fri resten av dagen! Vi har hatt hjemmedag i dag siden vi har elevsamtaler på skolen. Men nå stikker vi hjem snart, så tok litt bilder her siden Camilla hadde med kamera av en eller annen grund. Haha! 

 


// Redigert i PhotoShape // Canon 550D // Martine elsker å lese //

 


// Redigert i PhotoShape // Canon 550D // VI elsker bilioteket ja... //

 

Har du hjemmedag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3  + noen flere!

Helgen min!

Hej lesere!

 

I dag har jeg spilt håndball kamp mot Hokksund 2, vi vant 24 - 15 så det var utrolig moro å spille! Frida, Anna og Karianne kom for å se på oss spile, utrolig kult! Resten av dagen har jeg sittet med lekser, pluss at jeg har hatt besøk.

 

En litt ny vri:

 

Image and video hosting by TinyPic

// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Dere er søte //

 

Hva syntes du om bilde/bildene ? :)

Hva har du gjort i dag ?

 

- eOs<3

Foto: Mystisk gjerde


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Mystisk gjerde #1 //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Mystisk gjerde #2 //

 

Hva syntes du om bilde ?

Likte du redigeringen ?

 

- eOs<3

Så var lørdagen snart over...

God kveld, kjære lesere!

 

I dag har dagen min vært superfin. Martine sov over her som sagt, utrolig koselig! I dag møtte jeg Karianne, Frida og Anna. Har ikke sett Frida og Anna siden leirskolen, så det var utrolig kult å møte de. Vi hadde veldig moro, vi viste de byen ved å gå litt rundt. Vi var på skolen, og tok litt bilder også stakk vi på senteret. Utrolig koselig! I morra skal jeg spille håndballkamp, Karianne, Frida og Anna skal komme for å se på oss spille. Gleder meg!

 

Bilder fra dagen:

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Frida //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Gale folk //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Anna + 3D = Kult //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Converse //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Frida & eOs<3 //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // eOs, Karianne & Anna //

 

Hva har du gjort i dag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

 

eOs & Smarty er kule!

Heeei lesere!

 

Nå har jeg besøk av Martine søta<3 Var i bursdag i stad, koselig det. Nå chiller vi med facebook, dip, potetgull & godtiiiis.. venter ! I morra skal jeg møte noen venninner fra leirskolen! Gleder meg sykt! :) Ha en fin kveld videre folkens!

 


// Redigert i Picnik // Mobil // eOs & Smarty <3

 

Hva har du gjort i dag ?

Likte du bilde ?

 

- eOs & Smarty <3

Photo: Love!

Hei dere!

 

I dag skal jeg i bursdag til min kjære farmor som fyller 70 år i dag! (Gratuler hun gjerne i kommentarfeltet, hihi) Etter bursdagen kommer superherlige Martine til meg, hun skal sove over så det blir moro! Gleder meg! Det er helg folkens, endelig! Jeg har i alle fall mange planer, håper dere får en super helg så blogges vi sikkert senere i kveld.

 


// Redigert i PhotoShape // Canon 600D // Love //

 

Vet bilde er sykt dårlig, men elsker måten LOVE er skrevet. Uansett har ingen bedre bilder å legge ut for øyeblikket..

 

Hva skal du i helga ?

Likte du bilde ?

 

- eOs<3

Torsdag er hektisk!

Heei lesere!

 

Har ikke så god tid! Oii, shiittt kverka en flue! :) Ærrsj! Haha, ja samma det! I dag har jeg gjort lekser siden jeg kom hjem, ikke det beste jeg vet men det må jo gjøres. Nå skal jeg skrive ferdig en bokanmeldelse så stikker jeg på trening. Minner om at på torsdager som er min mest hektisk dag av alle andre blir det lite blogging.

 


// Modell: Meg // Genser - Bikbok // Nikon D3100 //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bilde ?

 

Vi blogges!

- eOs<3

Let's us shake!

Hei og god kveld!

 

Nå har jeg akkurat laget milkshake, tok noen bilder imens men det er ikke mye å skryte av. Tenkte dere skulle få oppskriften:

 

Sjokolade-milkshake:

 

- 2 banener

- 2 ss is (Jeg brukte Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie Icecream)

-  Melkt (Her tok jeg bare litt melk oppi mixeren, bestem selv)

 

Dette gjør du:

 

Skjær opp banene, putt opp i en mixer, så tar du isen + melk oppi så mixer du... ca 1-2 min. Så tadda..!

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Sjokolade-milkshake //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Sjokolade-milkshake // Banen + melk //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Sjokolade-milkshake // Is //

 

Skal du prøve oppskriften ?

Har du smakt Ben & Jerry's brownie ?

 

- eOs<3

Ut på tur aldri sur!

Hei lesere!

 

I dag har dagen vært super. På skolen gjorde vi ikke noe spesielt, men vi slutta kvart over ett da, heldighvis. Etter skolen tok jeg med Benny på en fototur, siden det endelig er fint vær (og kaldt) tok jeg med kameraet ut for å ta litt bilder. Redigert de så nå er det endelig på plass. Blogger mer senere i dag.

 


// Redigert i PhotoChape // Nikon D3100 // Blader/rips? på tre //// Redigert i PhotoChape // Nikon D3100 // Rips? på tre //// Redigert i PhotoChape // Nikon D3100 // Blader //// Redigert i PhotoChape // Nikon D3100 // 

Dette siste bildet blir litt blendet av sola, ser at blitsen blender (JA, MARTINE jeg brukte blits på dette bilde).. men jeg likte fargene i bakgrunnen fargen så godt så jeg legger det ut allikavell.

 

Hva har du gjort i dag ?

Hva syntes du om bildene ?

 

- eOs<3

Photo: A frog

Hei lesere!

 

I dag var Ingrid med meg hjem, lenge siden hun har vært her nå så det var utrolig koselig! Vi gjorde egentlig bare lekser, også spise vi litt. På skolen i dag tok vi klassebilde, håper det ble bra.... ^^ Stikker snart på håndballtrening, så vi blogges <3

 

Rakk ikke blogge i går, var hos frisøren også var jeg barnevakt med Martine for lillesøstra hennes, Nora. Martine og Nora hadde lagd forskjellige ting plastelina, Martine lagde en så søt frosk at jeg tok bilde av den. Enjoy ! 

 


// Redigert i Picknik // Nikon D3100 // A frog //

 

Har dere tatt klassebilde ?

Hva syntes du om bilde ?

 

- eOs<3

Høstferien min!

Hei lesere!

 

Har hatt en superfin høstferie, vært med venner og familie. På torsdag dro vi til hytta, var der til i går. Tok masse bilder, har redigert noen så legger de ut nå, de andre legger jeg ut senere. I morra er det skole :/ Gleder meg til å se vennene mine igjen. Nyt siste dag folkens!

 

// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høstferie // Kvist //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høstferie // Benny //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høstferie // // Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høstferie // Gaustatoppen div. //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høstferie // Fugl //

 

Hva har du gjort i høstferien ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Foto: Elg


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Elgpasta //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Elgpasta //

 

Hva syntes du om fantasien min ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Foto: En ring

  // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Ringen til <Helene> //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Ringen til <Helene> //

 

Hva syntes du om ringen ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Foto: Vann


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Vann i fart //

 

Hva syntes du om bilde ?

 

- eOs<3

Inspirasjon


// Inspirasjon fra weheartit //

 

Hva syntes du om kollasjen ?

Hva inspirerer deg ?

 

- eOs<3

Photoshoot!

Hei!

 

I dag har jeg ikke gjort så mye, fant fram gamle luer, klær og briller i stad siden jeg skulle ha en photoshoot. Nå tenker du sikkert, så merkelig hun er. Men sannheten er at det var Benny som skulle være modell. Hahaha, han er søt da. Nå skal jeg ut å møte Martine og Wilhelm. Vi blogges!

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Benny på photoshoot //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Benny på photoshoot //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Benny på photoshoot //

 

Hva syntes du om photoshooten/bildene ?

Ikkesant han er søt ? 

 

- eOs<3

05#10#11

Hei!

 

I dag er dagens planer at jeg skal finne på noe med Martine & Wilhelm. Jeg er blitt helt dilla på strå, tar bilde av strå hele tiden. Syntes de er så fine å ta bilde av. Her er noen flere bilder fra i går:

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høsttur // Høstvei //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høsttur // Strå //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høsttur // Høstvei #2 //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høsttur // I farta //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høsttur // Martine //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høsttur // Vann //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høsttur // Strå #3 //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

 

Fototur er alltid vellykket!

Heei!

 

Dagen i dag har vært veldig fin, først var jeg og Martine S på fototur i Funkelia. Haha, utrolig morsom! Vi møtte en barnehage med noen søte barn, eller vent... det var SFO-barn! Hehe, Martine satt seg rett ned på bakken og bare "Så nå skal dere tilbake til barnehagen eller ?" til ei lita jente.. hun bare "Jeg går ikke i barnehagen!" hahah! :) Stakkars jente.   Tok masse bilder, så gled dere.

 

Etter turen, stakk vi til byen. Kjøpe meg en genser, syntes den var utrolig fin så når man har med seg en privat "motemikser" så må man jo slå til å kjøpe. Nå skal jeg på trening med 6 herlige jenter! Ha en god høstferie videre folkens!

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Strå //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Trerot //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Blader //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Høst //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Martine søta //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Strå #2 //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Vann - Bobler //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Martine = hyper //

 

Hva har du gjort i dag ?

Like du bildene ?

 

- eOs<3

God Morgen!

Hei og god morgen lesere!

 

I dag våknet jeg ganske tidlig til å være meg. Har egentlig ikke så mange planer i dag, "nyte ferien" er vel det man sier.

 

Minner om at jeg skal på hytta på torsdag, så da blir det kun e.v.t mobilblogging.

 

// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Lyng //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Strå #2 //

 

Hva skal du i dag ?

Hva synte du om bildene ?

 

- eOs<3

Litt av hvert!

I dag har jeg vært hos mormor, utrolig koselig. Tok med kameraet så nå har jeg redigert noen av bildene med den nye måten, jeg bare elsker den nye måten å redigere bilder på. 

 

 

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Diverse //

 

Hva syntes du om bildene ?

Liker du redigeringen ? (Hvorfor/hvorfor ikke)

 

- eOs<3

Foto: Strå

  // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Strå //

 

  // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Strå //

 

  // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Strå //

 

Inspirasjon til redigeringen er hentet her: [x]

 

Hva syntes du om redigeringsmåten ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Skogstur!

Hei søte lesere!

 

I dag har jeg vært på skogstur til knutetoppen, med familien. Koselig det altså, også fikk jeg tatt litt bilder av naturen. Så utrolig mye rart i dag egentlig, som denne greia under her.  

 

I morgen skal jeg til mormor, så vet ikke om det blir så mye blogging før på ettermiddagen, bare sånn at dere vet det.

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // En merkelig greie, men utrolig kul //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Blader //

 

Hva har du gjort i dag ?

Hva syntes du om bildene ?

 

- eOs<3

01#10#11

Hei!

 

I dag dagen min vært superfin, utrolig moro på banen med herlige folk. Moro i bursdag også! Nå har jeg redigert et kult bilde, vet det er litt skeivt men syntes det er kult. 

 

// Redigert i Picnik // Canon 600D // 


// Redigert i Picnik // Canon 600D // 

 

Hva syntes du om redigeringa ?

Hvilket likte du best ?

 

- eOs<3

Foto: Uredigerte bilder

God morgen lesere!

 

Yeah, sykt digg å ha ferie. I går tok jeg to ganske fine bilder av en blomst, saken er det at de IKKE er redigert. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere resultatet under. 

 

I dag skal jeg møte noen venner, det er nydelig vær! I ettermiddag skal jeg i bursdag til fetteren min som ble 4 år denne uka. (Legg gjerne igjen en gratulasjon) 

 


// Uredigert // Nikon D3100 //

 


// Uredigert // Nikon D3100 //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du de uredigerte bildene?

 

- eOs<3

Høstferie!

Hei alle sammen!

 

Skoledagen i dag var utrolig lang, hatt prøve i både matte og naturfag. De to siste timene gikk sakte, så endelig Kristine kan vi si at det er høstferie! Jippi! Det er en uke jeg skal kose meg masse, ta masse bilder og ikke minst blogge bra! Så bare vent dere, dette blir bra!

 

Var på håndball-trening i stad, noe som var moro. Bare det at Faezeh sin sykkel er fucka, så den lagde en forferdelig lyd på vei hjem.. Jeeeda, Faezeh som kom det... haha :)

 

Gikk en tur med Benny i stad, tok med kameraet. Her er resultatet:

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høst //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høst //

 

Har du høstferie ?

Hva syntes du om bildene ?

 

- eOs<3

 

 

Photo: Cupcakes


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Cupcake //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Cupcake //

 

Hva syntes du om cupcakes'a ?

Likte du bildene/redigeringa ?

 

- eOs<3

Uken min...

Hey lesere!

 

Jeg må først og fremst si sorry for at jeg ikke har blogga på 2 HELE dager. Har virkelig ikke hatt tid, bloggen prioriteres ikke først, desverre. Har heller ikke tatt så mange bilder med det nye objektivet, igjen har ikke hatt tid. Lekser, skole og trening tar for mye tid. Pluss at jeg skal være med vennene mine. I går var jeg på banen på skolen og møtte ei gammel klassevenninne, det var utrolig hyggelig. Hun bor i Costa Rica så litt langt unna.. 

 

Men over til i dag, i dag har jeg spilt håndball på skolen. Vi hadde håndball-cup, åttende mot åttende. Vi kom til finalen, men tapte desverre :/ Når jeg kom hjem etter skolen var jeg helt skutt, vondt i hodet og sliten. Plutselig kikker jeg på tempraturviseren, det sto 40,9 grader ute!!!! Det er jo varmere enn de fleste stedene i syden! Spurte pappa, så da fant jeg ut at det var pga gradene står mot sola.. Haha, så det er sola som er så varm ++ Haha.

 

Et  utrolig kult bilde jeg tok i går:

 


//  Redigert i Picnik  //  Nikon D3100 //  En  sopp //

 

Hva syntes du om bilde ?

Har dere håndball-cup på skolen ?

 

-  eOs<3

Dagen i dag: Skole, brann og lekser!

Hei lesere!

 

I dag har dagen gått i ett, etter skolen dro jeg hjem for å gjøre lekser. Så ringer telefonen og jeg får høre om en brann lenger oppi her, jeg tok sykkelen og kameraet med også skynte jeg meg opp til åstedet. Jeg syntes det er spennende med branner, i alle fall når det ikke gjelder mennesker i brann. Det viste seg å være en stor brann, det var utrolig mye røyk og sirener! Tror jeg telte 6 utrykkningsbiler, så stor brann var det. Jeg er ikke sikker på om den holder på fortsatt, håper ikke det.

 

Har ikke rukket å blogge før nå pga brannen og lekser.

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 18-200mm // Brann //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 18-200mm // Brann //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 18-200mm // Brann //

 

Har du sett en slik stor-brann ?

Likte du bildene ? (Det er vel ikke noe å like....med tanke på brannen)

 

- eOs<3

Håndball-cup!

Hey!

 

Har ikke fått blogga no serlig bra, siden jeg har vært på cup i Drammen. Vi gikk vidre til i dag, men tapte 9-8 så det var rett ut.. Vi dro på drammensbadet hele laget! Utrolig koselig, også så moro! Har ikke tatt noen nye bilder ennå med kameraet så legger inn et gammelt. Litt kul redigering syntes jeg. Skal møte Martine nå. 

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // A magic glas //

 

Hva syntes du om redigeringa ?

Likte du bilde ?

 

- eOs<3

Foto: Høstblader


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 - Sigma 18-200mm // Høstblader //

 

Hva syntes du om bilde?

Liker du fargen på bladene om høsten ?

 

- eOs<3

Yeesss, fikk post!

Heey!

 

Først og fremst, ENDELIG FREDAG! Utrolig deilig at det er fredag i dag, kunne slappe av og lade opp til i morgen. Da skal jeg nemlig på håndballcup. Dere vet jo at jeg bestilte linse på tirsdag, og hver dag har jeg sjekka postkassa om objektivet har kommet, neida.. ingen post. Men i dag derimot, lå det en lapp om at pakka var kommet! Yess, endelig. Den var kjempefin, og ikke minst UTROLIG BRA! Så framover blir det mer og bedre blogging. Ja, dere leste riktig! Mer og bedre blogging! :) 

 

Tenkte jeg skulle fortelle litt om selve objektivet jeg har skaffa meg:

Dette objektivet er da Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS, det fulgte med en solblender på kjøpet. Dere kan lese mer om det <her> Jeg kjøpte det ikke på den netthandleren men på Japanphoto, men det er vel egentlig det samme.

 

Dere vet jo at standarobjektivet 18-55mm mitt ble ødelagt, aner ikke hvordan men den vil ikke fokusere! Den nye linsa gjør bildene derfor kjempefine i følge meg. Så framover er det ikke blogginga dere skal klage over.

 

Jeg vet jeg ikke har blogga noe særlig bra, det har til og med folk sagt til meg, men det skal jeg få slutt på. Håper dere vil forsette å følge meg! 

 

Sånn ser objektivet ut:

 

//Redigert i  Picnik //  Niikon D3100 // Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS //

 

//Redigert i  Picnik //  Niikon D3100 // Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS //

 


//Redigert i  Picnik //  Niikon D3100 // Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS //

 

Hva syntes du om objektivet ?

Har du et ekstra-objektiv ?

 

-  eOs<3

Foto: Makroner

Hei!

 

Rakk ikke blogge i stad så blogger like så godt nå. Har vært ute med folk, noe som var utrolig moro. Bestilt linse, så den kommer vel i løpet av uka. (Får jeg håpe) 

 

Jeg tok bilder av makroner for litt siden, jeg vet ikke helt om jeg er fornøyd med bildene. Akkurat som at det er noe som mangler, vet ikke helt hva jeg syntes.

 

Derfor vil jeg høre DERES mening. 

 

PS: Makroner er utrolig godt! :)// Redigert i picnik // Nikon D3100 // Makroner //// Redigert i picnik // Nikon D3100 // Makroner //

 

Hva syntes du om redigeringa ?

Har du smakt makroner ?

 

- eOs<3

Spansk

I dag på skolen fikk vi vite språket vi skal ha i 3 år på ungdomsskolen. Jeg ønsker meg spansk, noe som jeg fikk! Utrolig glad for det, i tillegg kom jeg med mange kjente så utrolig kult! Gleder meg allerede. Så må pugge noen "gloser" til i morra.. Jippi (fin start) men okei. Skal bestille ny linse i dag, så det blir nok masse fine bilder framover.

 

Forteller mer om den nye linsa senere..// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Regndråper //

 

Har du et annent språk ?

Hva syntes du om bilde ?

 

- eOs<3


 

Foto: En nøkkellås


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // En nøkkellås //

 

Hva syntes du om bilde ?

Likte du redigeringa ?

 

- eOs <3

Foto: Høst

Hei!


Høsten er lang, masse regn, ingen blomster som vokser opp av gresset lenger, kaldt, mygg forsvinner, blåbærtid. Tok et bilde av et blad som minner meg om høsten.

 


//Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høst //

 

Liker du høst ?

Hva syns du om bilde ?

 

- eOs<3

Natter hos Martine :)

Hey! Siden jeg var på hytta til i dag rakk jeg bare et kort innlegg i stad. Nå er jeg hos Martine. Skal sove her så det blir koselig <3 Tok noen bilder på hytta med speilrefleksen:

 


// Redigert i Picknik // Nikon D3100 // Høst //

 


// Redigert i Picknik // Nikon D3100 // Høst // Kongle //


// Canon 1100D // På skolen // 

 

Hva syntes du om bildene ?

 

- eOs<3

Fredag/lørdag = hytta = woho

Først og fremst sorry for utrolig dårlig blogging denne uka. Har vært på hytta fra i går så dette blir et kort innlegg. Har tatt litt bilder med iphonen's kule app så enjoy!

 

Benny <3

 

 

// Redigert i iphone app // Iphone 4// På hytta //

 

Hva syntes du om bildene ?
Hva skal du i helga ?- eOs

Idrettsdag :)

I dag var det idrettsdag på skolen, vi fikk et sånt kort sånn at vi skulle klippe i kortet for hver ting som ble gjort. Orienteringa var utrolig moro, vi brukte bare nesten 2 timer! Stakkars Martine's bein :/ Var hos Camilla på tirsdag, da bakte vi Brawnie Coocies. Nam! :)

 
// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Brownies //

 

Hva syns du om bildene ?

Har dere også idrettsdag ?

 

- eOs<3

Hade sommer, hei høst!

Da var det høst da folkens, blader faller ned, bladene blir brune og alt er forandret! (jeg nevnte ikke været) DET VAR SOL I DAG FOLKENS! woho! Savner sommeren! Siden det faktisk IKKE har regnnet i hele dag, tenkte jeg at jeg skulle legge ut litt bilder fra sommeren. Dere har jo sett noen, så her er noen dere ikke har sett! I dag har jeg vært med Martine, og noen andre herlige folk. Det var utrolig moro! // Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Sommer // Gress //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Sommer // Jazzen //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Sommer // Sørlandet //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Sommer // Benny //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Sommer // Awesome sykkel //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Sommer // Blomst //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Sommer // and //

 

Kom du i litt sommerstemning ?

Savner du sommeren ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Tusenfryd!

På søndag var jeg på tusenfryd med Ingrid, det var utolig koselig! Vi tok nesten alle karusellene og div. Vi tok Supersplash 7 ganger, og 6 ganger i Tømmerenna! Så moro var det! Vi tok Supersplash 4 ganger på rad så vi ble KLISS våte, haha. Det regna nesten hele dagen (sjokk) så vi hadde sånn "ikke-bli-våt-så-bruk-regnkappe" Men nok om det. Hadde med kameraet så bilder ble det.

 

(Dårlig blogging er pga. skole, lekser, venner og håndball)

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Tusenfryd - billett //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Tusenfryd //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Tusenfryd - Ingrid og supersplash //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Tusenfryd - "dagen er din" //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Tusenfryd - Supersplash//

 

Har du vært på Tusenfryd ?

Hva syntes du om bildene ?

 

- eOs<3

Photo: Fly to the sky


// Redigert i Picnik // Canon 600D // Kusine i fart  //

 

Hva syns du om bilde ?

 

- eOs<3

Foto: Vannglass

Hei!

 

Når jeg var i Thailand i sommer var vi på en is-sjappe som hadde sykt god is, men poenget er at de gav oss gratis vann i et utrolig kult glass. Hadde ikke med speilrefleksen så tok bilder med det gamle kameraet, men liker de utrolig godt, har redigert de også! Ikke verdens beste kvalitet men.. Enjoy 

 


// Redigert i Picnik // Canon IXUS 95 IS // Vannglass //

 

Syns du glassene var kule ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Før og etter!

Hei

Nå har jeg redigert et bilde av en blomst som jeg tok i stad. Helt utrolig at kameraet mitt faktisk fokuserte på blomsten siden det er jo kverka. Men jeg liker det uredigerte best selv om det ikke er så stor forksjell på bildene.

 


// Uredigert // Nikon D3100 // Nr 1 //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Nr 2 //

 

Hvilket bilde likte du best ?

Var bildet fint ?

 

- eOs ^^

Fredag folkens!

Hey <3

 

Det er fredag folkens! Jippi!

Ingen tegn til regn, og det er jo supert! (selv om jeg tror det vil komme litt uansett) Har hatt en kjempefin dag på skolen, selv om jeg er sliten etter uka. Var en tur med Benny i stad så tok med kameraet for å ta litt bilder. Kameraet mitt er ikke bra for tiden, så veldig få bilder ble bra. Viser dere mer senere!

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Blomst //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Blader //

 

Har du hatt en fin dag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Blogger jeg leser!

Hei!

 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hvilke blogger jeg leser, alle er fra topplisten. Får utrolig masse inspirasjon fra de forskjellige, på forskjellige måter. 

 


// andrea <her> // // Erica <her> //  // Mathilde <her> //  // Therese Charlotte <her> //

 

Kan jo fortelle litt om hver enkel blogger, og hva jeg ser i dem:

 

- Andrea: Andrea er 17 år, og hun blogger om livet og om hva som faller henne inn. Elsker bloggen hennes!

 

- Erica: Jeg har ikke lest bloggen til Erica så lenge, men jeg syntes bildene som hun tar er veldig fine og redigeringen er utrolig bra.

 

- Mathilde: Mathilde ja, hun blogger om det som faller henne inn enten om det er om skolen, hverdagen eller om det hun savner. Hun tar veldig fine bilder og redigeringen er bra!

 

- Therese Charlotte: Therese sin blogg er litt av og på. Hun kan være kjempeflink til å ta bilder, og skriver bra. Det kan også være en utrolig teit og kjedelig blogg.

 

 Leser du noen av disse bloggene ?

Anbefaler DU en blogg ?

- eOs <3

Det regner!

Jeg er virkelig lei regn nå! Det går jo ikke en dag uten regn jo... men kan ikke klage, det er tross alt kongsberg. Når vi sykla hjem i dag etter skolen var det fint vær og en blå himmel. Plutselig er jeg hjemme, og det begynner å regne! Jaja, that's the life. Skal se home and away nå, også skal jeg gjøre litt lekser + at jeg stikker på trening så vi blogges <3

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Kongsberg er best //

 

Regner det hos deg ?

Ser du på home and away ?

 

- eOs<3

Foto: En joker

 // Redigert i Picnik // Nikon D3100 // en joker med mynt //

 

  //Redigert i Picnik // Nikon D3100 // en joker //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // en joker //

 

Hvilket bilde likte du best ?

Har du vunnet en joker før ?

 

- eOs<3

Ekslusiv skogstur i regnet !

Hei!

 

I dag har jeg vært hos Martine, og er det enda. I stad var vi på en skikkelig innholdsrik tur til skogen, begge kameraene var med i tillegg til at vi hadde MASSE regn og et godt humør. Plutselig sier Martine "Gjem deg, det kommer en bil!" Jaja, men vi fikk tatt en del bilder, selv om det pøs regna! Utrolig moro!

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Blad //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Martine søta //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Tre //

 

Har du vært på skogstur i regnet ?

Hva syntes du om bildene ?

 

- eOs & Marty ^^

Ønskedrømmen

Hey!

 

I kveld har jeg vært på "ønskedrømmen!" Det er et tv-program som skal gå på tv2, som starter allerede i November. Det handler om at Solveig, Carsten og Øyvind (programleder'ne) skal oppfylle ønsker til folk i hele norge. Denne gangen kom de til Kongsberg for å oppfylle ønsker. Det var en konsert jeg var på i kveld, men herlige folk og noen utrolige fine innslag. Kameraet ble selvfølgelig med, så legger ut noen av de som ble tatt i kveld. 

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Ønskedrømmen //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Ønskedrømmen //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Ønskedrømmen //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Ønskedrømmen - Solveig //

 

Skal du se på Ønskedrømmen på tv?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Endelig helg!

Yeah, det er helg folkens!


Sola skinner og himmelen er blå, ja det er det jeg kunne ønske jeg kunne skrive.. men neida, sola er på vei ned og himmelen er full av skyer. Gloseprøva gikk supert! Leksene derimot gikk også fint, deilig og ikke ha lekser denne helgen. Kikker gjennom bilder fra akrivet mitt, og har funnet mange fine bilder som vekker minner.// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // And ////Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Benny i fart //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Blomst //

 

Hva syns du om bildene ?

Hva skal du i helga ? 

 

- eOs<3

Skole, stress og blogg

Hey!

 

Lenge siden sist nå, eller ja lenge nok. Jeg rakk ikke blogge i går siden jeg gjorde lekser og andre ting. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, driver med en norskoppgave som er til i morgen! I tillegg har jeg gloseprøve i engelsk i morra, jippi. Så hverdagene mine er stressende, men ellers supre! :) 

 
// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Kjempekule engelske-ord //

 

Likte du bildene ? Jeg har fantasi :)

Har du gjort lekser i dag ?

 

- eOs<3

Photo: Converse


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Converse //

 

Har du converse ?

Likte du bilde ?

 - eOs<3

 

Det fine været fortsetter..

Ja, jeg skal ikke bare fortelle om været på denne bloggen, men ærligtalt for et drittvær.. Skal legge ut noen bilder jeg tok i går, var på "Vestfossen marked" også plukket vi mais i Darbu, spennende. Var også på kino i går kveld med herlige folk ^^  Vi så filmen "Poppers pingviner" egentlig veldig morsom film. 

 // Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

// Coveret til Poppers Pingviner //

 

Har du plukket mais ?

Har du sett Poppers Pingviner ? 

 

- eOs<3

 

Foto: Superzoom

Etter grillinga i går ble jeg med til kusina og fetteren min for å passe de. Vi sov over til i dag. I dag har jeg ikke så mange planer, men jeg ser at været er mye bedre enn i går så det er bra!  Skal på kino med Martine og noen andre folk så det blir moro. 

 


Dette er den nye linsa til Martine S, superbra!  // Tamron 18-200 linse // 

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bilde ?

 

- eOs<3

 

 

Så fint vær!

Når jeg våkna i dag på morran hørte jeg bare "poff!" Det var søren meg torden, jeg drodde det bare var en liten skur i går kveld men neida, i dag derimot PØSER DET! Det stopper aldri.. så det var den fridagen. Skal grille hos kusina mi senere i dag, så det passer jo perfekt med det fine været som er i dag! Fant fram gummistøvler, parraply og tok med kameraet på en liten tur i det fine været for å knipse noen bilder. Resultatet ble flott. Bare elsker disse bildene:

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Regn //

 

Hva syns du om bildene ?

Tordner/lyner det hos deg ?

 

- eOs<3

 

Fredags taco

Nå har jeg nettopp lagd taco! Resultatet ble *nam* Ånei, hørte akkurat en lyd som torden, håper ikke det er det! 

 

Tok litt bilder mens jeg lagde taco så enjoy! ^^ 

 
//Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Taco //

 

Liker du taco ?

Hva syns du om bildene ?

 

- eOs ^^

nok en uke er over

Hei dere!

 

Da var denne uka ferdig da, endelig helg sier jeg bare! Etter på mye skole, lekser og håndball rakk jeg ikke blogge i går /: Derfor skal jeg blogge ekstra i dag :) Yeah! I et innlegg her forleden hadde jeg jo en "spørreundersøkelse" de fleste svarte blomst, og dere er jammen gode! :) Sånn ser bilde ut, dere er flinke! :)

 


// Uredigert // 

 

Fin blomst ?

 

- eOs <3

Photo: A book

Hei!

 

I dag har jeg gjort lekser ganske lenge, så har ikke rukket å blogge no serlig. Kameraet mitt er fortsatt ikke helt i form, så det tar ikke like bra bilder lenger så vurderer ny linse...

 
// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // a book //

 

Hva syns du om bildene ?

Du gjort i dag ?

 

- eOs <3

Back to school!

Hey.

Dagene mine går til skole, venner og håndball. I går spilte jeg trenings beach-kamper mot Hokksund, det var skikkelig moro! I dag på skolen hadde vi spansk, kult egentlig. Vi skal ha alle språka vi kan velge mellom en uke hver, sånn at vi kan prøve det ut før vi skal velge språk. Jeg likte spansk egentlig, flink lærer og nesten som norsk (i allefall det vi lærte i dag) Jeg har en liten "spørreundersøkelse" til dere :) Bilde er redigert, så det er opp til dere å finne ut hva dette er! Good Luck! :)

 Noen som aner hva som er på bilde ?

- eOs <3

Meg & Martine S

Hei!

 

I går kom Martine S til meg, vi tok masse bilder også stakk vi til hun siden jeg skulle sove der. Vi lagde taco, noe som var veldig gøy, vi la oss ikke før ja.. seint!

 

I dag gikk vi med Dagbladet, siden Martine selger det. (Det er bare å kjøpe) Neida, vi forsov oss ikke i det hele tatt nei.. neida.. xD 

 

 
// Redigert i Picknik // Nikon D3100 & Sony a290 // Helgen i bilder // Bilde nr 7 - 18-200 tamron //

 

Hva syns du om bildene ?

Leser du Dagbladet ? 

- eOs<3

Da var det helg!

Hei dere :)

 

Jeg rakk ikke blogge i går, siden jeg hadde så mye å gjøre. Det var tross alt første skoledag, det var veldig spennende. Vi ble delt inn i klassene våres, så gikk vi til klasserommet vårt. Det var MASSE info på en dag altså! Når jeg kom hjem hadde jeg en haug med bøker å sette på bokbind, så bruke alt for lang tid på det. 

 

Idag har jeg vært på skolen, vi hadde minnestund (etter terrorangrepene) også begynte vi med timer så det er flere bøker å sette bokbind på, jippi! I og med at det regner i dag, så har jeg tatt noen bilder av / i regnet.

 


Likte asfalten på bilde, utrolig kul!

 

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Pøs regn //

 

Hva syns du om bildene ?

Har du begynt på skolen ?

 

- eOs <3

Photo: A bench

Nå kommer Martine til meg, får nyte den siste ferie dagen!

 

Bildene er litt forskjellig redigert.

 

  // Redigert i Picnik // Nikon D3100 // A bench //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // A bench //


Hvilke bilde likte du best ?

Hva skal du i dag ?

 

- eOs <3

160811#

I dag var jeg hos tannlegen, så dro jeg bort til Ingrid. Det var utrolig koselig, vi lagde eplesaft med epler fra Tofte. Den ble skikkelig god altså! Nå skal jeg i bursdag til kusina mi! Har forresten ny header som jeg ble kjempe fornøyd med, også fiksa jeg litt på bildene under "inspirasjon" så det er bare å ta en titt.

 

  // Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Eple i Homborsund! //

 

Hva syns du om redigeringa til bilde ?

Liker du headeren ?


- eOs<3

Vi blogges!


Foto; Bjørnebær

  // Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Bjørnebær //

 

Har du smakt bjørnebær ?

Likte du bilde ?

 

- eOs <3 

 

I'm back from Tvedestrand!

Kom hjem fra Tvedestrand i stad, har hatt det utrolig koselig. Fredagen gikk til å fiske krabber, da fikk jeg 2 stykker. De er noen ekle vesen, men kule! Så feira vi bursdagen til kusina mi. Lørdag dro vi ut i båt for å fiske, ja kan vel ikke skryte av no fangs annent enn en diger brennmanet som ville opp i båten. I dag våknet vi av en liten fetter som kom med en spruteflaske for å sprute på oss sånn at vi skulle våkne! Vi dro hjem ved elleve-tolv tiden, så nå har jeg redigert bilder til dere! 

 


Dette bilde er faktisk ikke redigert, liker det utrolig godt!

 

Krabba jeg fikk!

 


Ja, denne heter da "Sølvklumpen" !

 

På vei til brygga...Brygga vi fiska krabber, fisk og alt annent på!

 Brennmanet..På båttur.. (ikke redigert)

 

Hva syns du om bildene ?

 

- eOs <3

Da stikker jeg!

Jeg skal til Arendal fra i dag til søndag, så blir 0 blogging! Har akkurat fått vite det nå, så må pakke!

 

- Vi blogges ^^

 Dårlig bilde, men rekker ikke noe annent :/Hva skal du i helga ?

 

- eOs <3

Bare en uke igjen...

Hei igjen!

Utrolig merkelig at det bare er en uke igjen til skolestart, vil ha mer ferie! Gleder meg veldig til å møte venninnene mine da, har jo ikke fått vært like mye med alle :/ <3 I dag har jeg som sagt vært med Martine, har 3 ord: Koselig, gøy og kaldt! Martine har flest bilder, så legger ut noen av de jeg har tatt i dag:

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Gjort i dag //

 

Hva har du gjort i dag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs <3

Martine i dag!

Hey.

Nå skal jeg møte Martine, det vil si at jeg snakker med hun i telefonen nå. Hun beskriver hvor vi skal møtes, men skjønner ikke den beskrivinga hennes.. haha

Prøvde å lage brownies en gang til, fant ut at jeg brukte bakepulver istedet for mel. Ikke rart den forrige ble misslykka /: Men hade - blogger mer senere ^^

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Litt uklart - men denne gangen ingen katastrofe //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Blomst //

 

Forstår du beskrivelser ?

(Ja, jeg skjønner jo beskrivelser da! Men alle er ikke like flinke... hihi)

Likte du bildene ?

 

- eOs <3
 

Da jeg skulle lage brownies...

I dag skulle jeg prøve å lage "brownies på 3 min"! Fant nemlig et bilde av hvordan det kunne gjøres på enklest mulig måte. Dette måtte jeg prøve tenkte jeg, så jeg satte igang for å lage den. Det skulle bli nok til en person, så det man gjorde var å legge ingrediensene oppi en kopp så sette den i mikrobølgeovnen. 

 

Dette er da bilde jeg fant, som jeg trodde skulle vise seg å funke.

 

artig bilde

 

Ja, for å si det sånn så sier vel bilde egentlig alt!

 // K-A-T-A-S-T-R-O-F-E //Har du prøvd å lage den på 3 min i en kopp ?

Så det godt ut ?

PS; Smakte IKKE godt! (merkelig, siden jeg fulgte oppskriften)

 

- eOs <3

Sommerferien min!

Dette innlegget har jeg drøyet litt med, siden dere har jo blitt oppdatert jevnlig i sommer! 

Sommerferien min startet med at jeg dro til Thailand, der var vi i to uker. Deretter var jeg en uke hjemme, da malte jeg leikestua, var på jazzen med Helene + litt forskjellig. Så dro vi til Homborsund, som er på sørlandet. Den 22. juli. 2011 var da det skjedde, terrorangrepene. Jeg tror jeg aldri har noen gang vært så opptatt av å få med meg nyhetene på tv, nettet og i avisene før som jeg var etter hendelsene. Etter det dro jeg på hytta med Martine S, minner <3 Nå har jeg bare vært hjemme, Oslotur med Martine, vært kattepasser til lille Murre. Det er katten til venninna mi, utrolig kult å passe den, så snill og søt. Resten har dere vel blitt oppdatert litt hver dag så blogger ikke noe mer om det. Ja, det var egentlig det.

 

Slenger inn litt bilder; (litt hulter til bulter da men)

 


// Redigert // Nikon D3100 // Blomst //


// Redigert // Nikon D3100 // skilt //


// Redigert // Nikon D3100 // sykt flink indianer (?) //

 

// Redigert // Nikon D3100 // Sjø //


// Redigert // Nikon D3100 // Stranda //


// Redigert // Nikon D3100 // Is i Thailand //


// Redigert // Nikon D3100 // Elefant i Thailand //


// Redigert // Nikon D3100 // Stranda i Thailand //// Redigert // Nikon D3100 // Chicken Island i Thailand //

 

- Likte du bildene ?

- Hva har du gjort i ferien ?

 

- eOs <3


 

 

 

 

Beach håndball/kamp!

I dag skal jeg på beach-kamp i Ringerike, lenge siden jeg har vært med på beach kamp nå. Gleder meg veldig! 

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // litt gamle roser //

 

Hva skal du i dag ?

 

- eOs <3


 

Foto: Melkekartonger

Hei på dere!

I dag har jeg tatt bilder av melkekartonger, ja litt rart, men de var skikkelig kule så jeg kjøpte de når jeg var på sørlandet. Det er ikke helt vanlige melkekartoger, det er melkekartonger med et skikkelig kult design! Ellers i dag har jeg vært på beach-håndballtrening! Utrolig kult å se igjen venninnene mine der etter ferien.

Kamp er allerede i morra! Så lite blogging i morra, men skal få til litt. 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // gul og grønn // 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // grønn og blå //


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // grønn og blå #2 //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // blå og grønn //

 

// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // alle farger - tårn //


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Benny reklamerer //

 

Hva syns du om melkekartongene ?

Likte du bildene ?

 

- eOs <3Hage + partytelt + mennesker!

God kveld, sorry for sein blogging. Jeg har vært i "40 år-bryllypsdagfest"! Det var over 40 mennesker der, utrolig hyggelig å se igjen tremeningene mine. Jeg klarte da selvfølgelig å glemme batteriet til kameraet mitt, men jeg fikk låne tanta mi sitt da :) Kjempebra kamera!

 

 


//Redigert i Picnik // Canon 600d // Bringebær ////Redigert i Picnik // Canon 600d // Bringebær #2////Redigert i Picnik // Canon 600d // Regndråper ////Redigert i Picnik // Canon 600d // Rose //


Hva syns du om bildene ?

 

- eOs <3Photo: A cupcake

Når jeg var i Oslo med Martine, kjøpte vi oss cupcake etter å ha lett etter det i hele Oslo sentrum. Den anbefales, selv om kremen var mektig så den veldig god.

 


//Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

 

Hva syns dere?

Fikk du lyst på cupcake ?

 

- eOs <3 Vi blogges!

Foto: Regndråpe

Utrolig kipt at det regnet i dag, men bilder ble det. 

 

Redigerte bildene litt anderledes.

 

Hva syns du ?

- eOs <3

Oslo tur!

Hei lesere!

Jeg fikk desverre ikke blogga i går siden jeg var i Oslo i hele går. Jeg, tanta mi og Martine fikk tatt utrolig mange flotte bilder av blomstene som var plasert rundt om i byen. Når vi var utenfor domkirken la vi ned blomster i den ringen der som alle de andre hadde lagt ned blomster, bamser og kort. Når vi gikk forbi regjeringskvartalet var det uvirkelig å se ødleggelsene.. Etter vi hadde sett på blomstene, regjeringskvartalet og kirken så var vi litt på "shopping" hehe. Jeg og Martine hadde det litt gøy i butikkene der, kan vel si at vi dreit oss ut i alle butikkene. Bilturen hjemover var .. hm.. ja, morsom. Men nok skriving, her er bildene fra i går:

  

 

 
 

Har du sett blomsterhavet i Oslo ?

Hva syns du om bildene ?


- eOs <3

Photo; An ice cream

Hei dere, i dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Tatt bilder, tur med Benny også var jeg på banen med Ina Sofie <3 Det var utrolig koselig! Herlig jente <3 

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

 

Hva syns du om bilde ?

- eOs ^^

010811#

Hei på dere! Ja, jeg har jo begynt for fult igjen! Så blir et innlegg om det jeg har gjort i dag. (sommerferie innlegget kommer senere, promise) 

 

I dag dro jeg og mamma til mormor. Vi var der fra halv elleve til tre på ettermiddagen, det avr utrolig koselig. Tok litt blomsterbilder, siden hun har sykt fine blomster i hagen sin. (også tok jeg bilder av en nabo sin blomst, hyrsj) Etter det kom <Martine> til meg, vi hoppa på trampolina stakk på elkjøp for å høre om de kunne fikse kamera linsa mi, den har selvfølgelig blitt ødelagt! Supert, da blir det fine bilder dere! (det funker å ta bilder, men den zoomer ikke like langt ut som den skal) så vi sykla vi litt rundt og endte opp på en fotballbane, moro! 

 Hva har du gjort i dag ?

Likte du bildene ?

- eOs ^^

Da er jeg tilbake!

Fra og med i morra skal jeg blogge for fult igjen! Tro meg, har mye å vise dere! Denne helga har jeg vært på hytta med Martine S. Har vært kjempemoro! Vi har gjort alt fra å bade til å tatt bilder! På torsdag dro vi opp til hytta, på kvelden bada vi. Fredag skulle jeg og Martine prøve å badle litt i gummibåten min. Vi rodde ut til en øy halvveis over vannet, der var vi å bada og spiste, så kom Martine på en ide om at vi kunne ta gummibåten ut til "skinka" (en stein som ser ut som en skinke) så da gjorde vi det. Jeg tenkte at vi skulle ta med pumpa siden den hadde noen småe hull.. midt ute på vannet sier Martine "La oss pumpe her!" jeeda, hun drar ut proppen og begynner å pumpe! Så mister vi en åre! Så blir det plutselig mindre luft i båten!! (Det var ikke lurt å begynne å pumpe midt ute på vannet) så jeg ropte på hjelp! Haha, da kom pappa å henta oss, da skulle vi henge etter den store båten. Så klarer jeg å miste tauet!! Så vi faller utti vannet! Innholdsrik tur må jeg si, og utrolig moro! 

 

Nå er Martine på vei hit, så får slå av pcen :) Vi snakkes!

 

Ja, litt mye skriving i dette innlegget. Legger inn noen bilder fra turen!


Siden jeg fikk et forslag om å lage et innlegg om ferien min så har jeg tenkt til å gjøre det, men siden jeg har oppdatert dere litt etter litt så blir det ikke et  kjempelangt innlegg om den!


 


Den berømte båtturen vår!

 


 
// Redigert i Picnik // nikon D3100 //

 

Hva skal du i dag ?
Likte du bildene ?


Holmestrand ++

I går blogga jeg ikke fordi vi var i Holmestrand, vi besøkte noen venner av oss. Vi var på båttur. Utrolig koselig, tok masse bilder! Men nå blir det nok en bloggpause, så snakkes vi <3 

 


//Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Redigerte disse litt annerledes :)

 

Da snakkes vi :)

- eOs <3

La oss holde sammen, Norge!

Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om for tiden, jeg tenker utrolig mye på det som har skjedd. Klarer ikke en dag uten å lese vg-nett eller se på nyhetene. Det er UVIRKELIG det som har skjedd! FORFERDELIG er vel det rette ordet, men nå har jeg ikke tenkt å skrive mer om det! Var forresten inne på vg.no og fant denne siden: Trykk her! 

Jeg meldte meg inn, hele verden holder sammen! Som det står på siden "La oss holde sammen" !! (Tegna et flagg på headeren for terrorangrepene, den er kun midlertidig da. Peace)

 

I går gikk jeg i fakkeltog ang. terrorangrepene sammen med Martine S. Det var koselig <3   I dag har jeg malt (igjen) litt av garsjen! Tok litt bilder i toget i går, legger de ut sammen med en video som er verdt å høre på! 

 
Fakkeltoget jeg og Martine gikk i.

 

Hele verden holder sammen! Blir du også med ? 

 

Hør på sangen her:

- eOs <3

Terrorangrepene!

Hei alle sammen! 

                                            

Mine tanker går til alle de som kjente mennesker som døde.

Mine tanker går til slekt, venner og familie av de døde.

Mine tanker går til familie, venner og kjente av mennesker som overlevde.

Mine tanker går til de som kjempet for livet ute i vannet.

Mine tanker går til de som ikke vet om familiemedlemmet dems lever ennå.

Mine tanker går til alle som kjempet på øya alene.

Mine tanker går til de som fant vennene sine i live.

Mine tanker gårt til de som aldri fant vennene sine i live.

 


Mine tanker er ubeskrivelige..

(Dette innlegget er skrevet pga av det som skjedde i Regjeringskvartalet ved Oslo & på Utøya den 22.07.11) 

- eOs <3                                             

Nytt design + header :)

Hei på dere! Jeg har fortsatt pause, men tenkte å oppdatere dere litt, i tillegg har jeg lagd ny header og nytt design. Jeg ble lei det andre designet, så likte dette mye bedre. Det er ikke helt ferdig ennå, men driver av :)  

 

Så en skikkelig kul blomst for noen dager siden, utrolig kul! 

 Likte du også blomsten ?

Hva syns du om headeren/designet ?


- eOs <3

Sol, sol kom til meg !

I dag har jeg vært ute i hele dag! Har hatt besøk av min kjøre fetter på 3, snart 4 år. Vi hadde piknik ute i hagen, med eplejuice og teppe. Koselig det :) Itillegg hoppa vi EN DEL på trampolina !! xD

Men skulle bare si at det ikke blir mye blogging fremover i ferien. Sorry :// Planer...!! Men skal få til litt =) Kos dere videre, nyt sommeren! Har sett på nettet at det er meldt regn hele neste uke...omg! 


Ja, dette skjedde altså i Thailand. Aner faktisk ikke hva som skjedde jeg. Men det var utrolig fint. Trodde det kanskje var regnbuen som bare kom.. men den er jo ikke rund!

Btw, bilde er ikke redigert!

Vet du hva som skjedde rundt sola?

- eOs <3

Torsdag-fredag :)

Jeg rakk ikke blogge i går, ret og slett siden jeg har ferie og det sier seg selv. I dag var jeg en tur hos tanta mi for å spise frokost, koselig det <3 Hun har Canon 600d, så knipsa litt bilder med det. Det er utrolig bra! :) Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye, jeg gikk en runde med Benny for å gå innom biblioteket for å levere noen bøker og Libris for å kjøpe frimerker, men neida.. det var stengt!//Nikon D3100//

Likte du bilde?

- eOs ^^

Kjeledress & maling!

Endelig har det vært fint vær, det har jeg ventet på! I dag har jeg malt hele leikestua. Det trengte den virkelig. Brukte 2 og en halv time. Jeg brukte tantes gamle kjeledress, så det var kok varmt i og med at det var sol! Siden det var sol i hele dag, så tok jeg litt bilder ute.


//Nikon D3100//

Hva har du gjort i dag ?

Likte du bildene ?

- eOs ^^

Hei bloggen!

Regn, regn og regn.. kan vel ikke forvente noe annent, det er tross alt Kongsberg vi snakker om. Først er det sol, så plutselig må man løpe inn under tak, før man blir snødd ned.. (okei, vannet ned!) Haha. Sommerferien min er kjedelig, skal på sørlandet men det er ikke enda. Så siden alle venninnene mine er borte, så har jeg brukt kreaviteten min å tatt litt bilder. Det er ikke så mange nye motiver å ta bilde av, så derfor tok jeg bare litt rundt meg. Kos deg.

Dette var bare en liten oppdatering. Har jo egentlig pause, men siden det ikke skjer så mye kommer til å blogge litt hver dag :D

Hva syns du om bildene ?

- eOs ^^

Dagen i dag + Ny header

I dag har jeg ikke gjort så mye spesielt, var en runde med Benny og tok en del bilder. Men har ikke fått redigert de ennå så viser dere heller et bilder jeg har redigert :) 

Har foresten laget en ny header, jeg tror den er bare midlertidig om dere ikke absolutt ønsker å ha den der :) Så denne gangen er det opp til dere.

Dette bilde er litt spesielt, siden det er tatt på "Tup Island" utenfor Krabi i Thailand. Den øya blir "borte" litt utover dagen, vi var der tidig nok til å se den, men når vi skulle dra så ble den borte siden det ble høyvann. Egentlig ganske merkelig. 

Likte du headeren ? Hvorfor/hvorfor ikke ?

Hva syns du om bilde jeg tok ?

- eOs <3

Thailand #2

Har en del bilder å vise dere, var der i 2 uker! Noe som gikk utrolig fort.. Har opplevd alt fra å sitte på en elefant til å ha sett en slange midt i trappa mens jeg gikk barbent. Jeg kan jo gå litt mer inn på det å si at den stirra skikkelig på meg, når jeg gikk lenger bak, fulte den etter.. å kikka enda mer.. skummelt.. Vi var også på 3 forskjellige båtturer, utrolig fint på alle de øyene vi var innom. Vi var på øyene/strendene "Hong Island", "Phi Phi Island", "Maya Beach" og mange flere... husker ikke alle :) 

Bildene mine er tatt med Nikon D3100, og redigert noen av de.

 Her er de:


Skjønner ikke at de klarte å sjære det ut så fint :) 


Hong Island 


Ja, dette er fisk!

Husker ikke hvor dette er...

En drage jeg tok bilde av, utenfor et tempel.


Skilpadde :)


Stranda ved byen Ao-Nang i Krabi.


En tiger utenfor Tiger claw tempel. 

Hvem likte du best ?

har du sett en slange ?

- eOs ^^

Thailand #1

I går kom jeg hjem fra Thailand. Lang reise, tilsammen ca 20 timers-tur (ink. venting på flyplasser og buss/tog) Siden det er så stor tidsforskjell, henger jeg litt etter.. men har tenkt å blogge om turen allikevell. Vi var i byen Krabi. Den var utrolig fin. Elsker strendene som var der, blått hav og strand. Vi bodde på hotellet "Thai Village Resort". Det var et kjempefint hotell. Ikke så værst at de la ut blomster på sengene etter de hadde redde opp, og 3 badebasseng. Har vært på 4 båtturer, det var utrolig moro!

Fikk dykka, så utrolig mange flotte fisk x) Har sett mange slags dyr iløpet av denne ferien, blant annent firfisle, aper, fisk, elefant, skilpadde og ikke minst den værste SLANGE! Omg! Også har jeg bada masse, og sola meg. Kan ikke si jeg er blitt sp utrolig brun, men farge har jeg fått :D Vært på shopping senter, og i gata nedenfor hotellet, var det mange boder. De solgte alt fra Solbriller til bekinier.

I tillegg fikk jeg meg to nye venner, Siril & Amalie <3 Utrolig koselige jenter. Savner dere allerede.

Har tatt over 1000 bilder, så her er noen av de beste :) Noen er redigert, men ikke alle.

 Flere bilder kommer i neste innlegg..

Hva syns du om bildene?

Har du vært i Thailand ?

- eOs ^^

Gjesteinnlegg fra Martine

Heei !

Nå skal jeg bare lage et lite gjesteinnlegg siden Emma Sofie er borte på ferie. Skal ut å reise om noen få timer jeg også , så det blir ikke noe superlangt innlegg.

Men jeg vil bare ønske verdens beste venn GRATULERER MED DAGEN SOM ER DEN 2.JULI !!!                                  

Jeg får jo heller ikke skrevet ett innlegg på bursdagen hennes siden jeg er borte, men da tenkte jeg at det var bedre at jeg gjorde det før enn aldri :)                                                                                                                                                       Jeg gleder meg utrolig mye til å se deg igjen søta <3 Ha en fortsatt fin ferie. Mange klemmer fra Martine :))- Martine :)

 

 

Sommerferie!

Overskrifta sier vel mye, det er sommerferie! Helt ubeskrivelig deilig, men sammtidig trist. Skal aldri gå i klassen til de jeg gikk med nå..... Kaja skal flytte, uffameiii...Men får vel tenke positivt. På skolen i dag fikk vi diplom for 7 år på Raumyr. Vi koste oss med brus, godteri, kaker og kjeks! Glemte selvfølgelig minnekortet til kameraet, så det var ikke noe poeng at jeg tok det med. 1 - 5 klasse sang for oss på samlinga i gymsalen. De var utrolig flinke. Sjette klasse hadde et sånt dokke-show.. (vet ikke hva jeg skal kalle det) med det var iallfall litt morsomt!

Bloggen og jeg tar sommerferie, så dere blir ikke mye oppdatert i sommer. Men noen innlegg skal jeg nok få til :) Yeah, har bursdag i sommer. Ikke lenge til faktisk. Grunnen til lite blogging er at jeg er bortreist, det sier seg selv når det er sommer så er det sommer!! Ikke minst ferie, så må nyte den!

Oi, det ble litt mye skriving.. Jaa, om du ikke gidder å lese alt så kan du nyte bildene iallfall. Siden jeg bare har ramsa opp hvor mye jeg hater regn, så tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen fine blomster bilder jeg nettopp tok .// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Har du sommerferie? 

Hva syns du om bildene?

- eOs ^^ Vi blogges <3

Siste mandag på barneskolen!

Idag har jeg vært på skolen. Utrolig fin dag siden vi bare rydda, friminutt, også har vi sett på fotballkamper. Klassen min vant over de andre trinnene, så vi fikk spille mot lærerene. Tror stillinga der ble 3-2 til dem. Men det var jevnt da! Det regna storsett under kampene, så vi hadde en stor paraply vi jentene delte på! men nå er det heldighvis opphold. Er blitt vant til regn nå så.. 
// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Liker du regn ?
- eOs ^^

Regn, regn, regn!

Idag skal jeg feire voksenbursdagen min, har bursdag i juli men da er jeg bortreist. Ser ut vinduet, og det pøs regner! Utrolig kipt, håper det gir seg litt uttover dagen.. Det var den sommeren liksom. Håper det blir bedre. Tenk at det er kun 2 dager igjen på barneskolen! Jeg får nyte de siste. Tok noen bilder i regnet i stad. 
// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Regner det hos deg?

Hva syns du om bildene?

- eOs ^^

Jeg går på mine egne bein, mens Martine går på krykker!

I dag har jeg vært ute med Martine i hele dag. Vi var først en tur i byen, så stakk vi til meg å spiste kake. Deretter dro vi en tur til magasinparken, eller vi kom oss vel ikke helt dit siden Martine går på krykker. Hun har skada kneet sitt ved et uhell på fotballbanen! :/ Men hun var flink da, selv om hun klaga litt... (legg merke til at jeg skrev litt) !! Haha!

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Hva har du gjort i dag?

Hva syns du om bildene?

- eOs ^^

 

Photo: A special heart

På tirsdag var jeg jo på avslutning, der ble det noen fine bilder. Vi tegna litt i grusen, noe som ble til veldig fine bilder. Vi tegnet et hjerte i grusen, jeg tok et par bilder og redigerte de.

Her er de: 


//Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Hva syns du om bildene ?

- eOs ^^

Klassetur til Selsli!

Jeg har vært på klassetur til Selsli. Vi gikk ca en mil, tror jeg. Siste gangen hele gjengen var samla før ungdomsskolen. Tok ikke så mange bilder der, men noen ble det :) Det ble egentlig mange uskarpe, siden hadde ikke med speilrefleksen. Så her er 2 stykker:


//Redigert i Picnik // Tatt med Canon IXUS 950 IS //

Hva syns du om bildene ?

Hva har du gjort i dag ?
- eOs ^^

Photo: A special flower

Prøva gikk veldig bra. I dag skal jeg på avslutning for klassen min. Siste avslutning før ungdomsskolen! Nå har jeg en skikkelig sommerfølelse, utrolig deilig.  Appro på sommer, her er et bilde av en blomst, som jeg tok hos Ingrid. 

(Blir ikke blogging før torsdag eller fredag, pga klassetur)

Har du sommerfølelse? 

- eOs ^^

2. Pinsedag

Jeg er da en ande-elsker! Jeg elsker å ta bilde av ender, iallfall med unger på slepet.. På knutehytta i går kom det en and og 3 unger bort til oss. Fikk tatt en del bilder av de, søøøte <3 I dag har jeg ikke gjort så mye, skal ha heldagsprøve i matte i morra, så øve en del i dag.. Ikkesant, Martine & Marte ? Haha! Marte og Martine kom på besøk, så vi stakk til "magasinparken" for å ta litt bilder, helt til de måtte hjem 15 min etter... xD Utrolig Koselig så lenge det varte iallfall <3

Bildene fra i går;

/// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Hvem likte du best ?

Hva syns du om bildene ?

- eOs ^^

-- Ønsk meg lykke til på prøva :) Haha!

Foto: Lågen

Fikk ikke blogga i går siden nettet var nede. Var en tur med kameraet mitt i går, å tok et par bilder av Lågen. Det er utrolig mye vann i den nå. Jeg elsker å ta bilde av vann, det er like moro hver gang! I dag har jeg vært på tur til Knutehytta. Tok med speilrefleksen der også. Bildene fra turen i dag, kommer i morgen.

Her er noen fra i går::


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //


Hva syns du om bildene ?

- eOs ^^

 

Foto: Regndråper

I dag har jeg vært i byen med <Martine> Vi leverte sykkelen til Martine på rep. siden den var litt kverka... Haha! 

Det har regna i dag også, utrolig kipt. Men det er litt inspirerende å kunne ta bilder av vanndråper på ting :)// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Liker du regn ?

- eOs ^^

Foto: Kawasaki

I dag var vi på kongsgårdmoen, der var vi med på stafett. Det var pøs-regn når vi sykla, regna jo hele dagen! Når vi sykla hjemover pøsa det også, uff! Etter skolen, dro jeg til Ingrid.

Her er noen kawasaki bilder vi tok:

Har DU kawasaki ?

- eOs ^^


Photo; Flames

I dag har jeg vært på skolen, også dro jeg til byen. I morgen skal vi på kongsgårdmoen-stafett..  Det blir nok moro! Får nok møtt mange kjente folk :) Tok litt bilder i stad, og redigert de :) Skal du på stafetten ? 

Hva syns du om bildene ? 

- eOs ^^Foto: Fyrstikkeske

// Nikon D3100 // Redigert i picnik //

Hva syntes du om bilde?

- eOs ^^


Hurra!

I dag har jeg vært på besøk på ungdomsskolen jeg skal begynne på. Det var vedlig spennde, fikk se klasserommet og nesten alle rom rundt på skolen.  I dag har bestevenninna miiii <Martine> bursdag !!! :) Gratulerer med dagen. (Hun blir sikkert glad for noen kommentarer om dagen)

Har foresten lagt inn en ny header. Lagd den selv, vet ikke helt hva jeg skal si om den. Men ganske fornøyd. 
// Nikon D3100 //

Hva syns du om headeren ?

Gratulerer Martine :)

- eOs ^^ 

Helgen min, var superfin!

Grunnen til at jeg ikke har blogga er at jeg har vært på Gautefjell, det var utrolig moro! Vi var på tur i går, vi endte opp et sted med en kjempefin "foss" ! Jeg ble rett og slett tørst av å se på den, får håpe du ikke blir så veldig tørst når du ser bildene da x) 

 


// Redigert i Picnik // Tatt med Nikon D3100 //

Fikk du lyst på vann ?

Hva syns du om bildene ?

- eOs ^^


Lang helg :)

Ja, da var det lang helg da dere :) <3 Jeg tar en bloggpause til neste uke :) Da lover jeg å blogge ordentlig, med bilder og alt. Fikk vite klasselistene i går, var syktspent....

--------

Det blir 8c jeg ender opp i ! :)

Var hos Martine i går, da dro vi ned til skolen hennes, sammen med lillesøstra Nora. Utrolig søt jente ^^ Vi tok et par bilder, Martine fyra løs et par bilder hun også. 


Hvilken klasse kom/har du kom/kommet?

- eOs ^^Photo: Water

Idag skal jeg til Martine, det blir koselig <3

Vi får vite hvem vi skal gå i klassen med på ungdomsskolen i kveld :3 Grugleder meeeg :)

Tok noen vann bilder i stad, her er de:
Syntes du vann er godt ?

- eOs ^^


Photo: A random picture!


// Nikon D3100 //

Hva synes du om bilde ?

-eOs ^^

Konfirmasjonen

Konfirmasjonen i dag, var kjempekoselig ! Har tatt mange bilder med speilrefleksen :D

Vi dro tidlig på morra'n, og var i kirka ved 11 tiden.

Jeg og Guro (kusina mi) var litt opptatt av bordpynten som var der, haha! Så det ble litt bilder der ja... :)Hva har du gjort i dag ?

- eOs ^^

Konfirmasjon i dag

Om en drøy time skal jeg i konfirmasjon til fetteren min.

Her er det et kjempefint vær, så det blir nok mange fine bilder :D

Har foresten lagd enda en ny header, men jeg bytter den ikke ut enda.. :) Eller ?...


//Nikon D3100//

Har du vært i konfirmasjon i år ?

Hva skal du i dag ?

- eOs ^^
Foto: Søte små ender

I dag har jeg vært med Martine S. Vi skulle opp i skogen ved skolen min for å ta litt bilder, men før vi kom så langt begynte det å regne litt.. Jeg var helt i min egen verden, til plutselig Martine ropte "Se, en and" ! Det var ikke bare en and som gikk random forbi oss, men 9 søte små andunger som gikk etter "ande-moren" sin :) ! Kjempe søte. Vi løp smått etter de for å prøve å få noen fine bilder av de. Jeg tror jeg fikk til noen bra. Minner om at de IKKE sto stille!

I morgen blir det ikke mye blogging, skal i konfirmasjon til fetteren min.

Gleder meg. Kameraet blir selvfølgelig med så følg med på bloggen, så kommer det litt bilder.

// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //


Hva syns du om de søte små endene ?

- eOs ^^God Morgen, sunshine

Nå har jeg akkurat stått opp. Herlig å vite at det er lørdag, den beste dagen i hele uka !

Har ikke så mange planer i helga, skal i konfirmasjon i morgen, og ta masse bilder ^^Blogger mer senere i dag :)

- eos ^^

Dagen i dag :)

Dagen i dag har gått til fotografering, lekser, også har jeg vært hos Helene. Vi tok masse bilder, de ble kjempefine. Hun har likt kamera som meg :) 

Når jeg kom hjem, tok jeg er tur rundt i gata for å ta en del bilder.

Her er resultatet:


We <3 Nikon

Nydelig :)Haha - Legg merke til det andre dyret i bakgrunnen!

Hva syns du om bildene ?

- eOs ^^

Foto; Typisk meg

Heei.

Gårsdagens resultat på kampene ble en seier og to tap..

Det var utrolig morsomt å spille, selv om jeg bare spilte en kamp. Hadde med meg speilrefleksen, noe som førte til en photoshoot med meg og Kamilla, bilder av kampene, filming .. os.v 

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye, lekser og tatt bilder :)

Noe som er typisk meg, er å knyte skoa mine som vist på bilde:

Hva syns du om bilde ?

- eOs ^^

 

Kamp i dag :)

I dag har jeg kamp i Hønefoss. Gleder meg, selv om jeg ikke vet hvem vi skal spille mot... Haha!

Derfor ikke mer blogging i dag :/ Ser dere den nye headeren jeg mekka i går? Ble ganske fornøyd..

Spiller foresten håndball, som jeg ikke har sagt noe om. Det er veldig moro, syns jeg. Nå som håndball-sesongen er slutt, er det beach-håndball som står på planen. 

Hva syns du om headeren ?

Hva skal du i dag ?

- eOs ^^


Heejsann :)

Sorry for at jeg ikke har blogga noe serlig i det siste.

Dagen min i går gikk til skole, vaksine og mattepugging! :) Vi hadde nemlig kap. prøve i matte i dag, noe som gikk bra. Vaksina jeg tok, tok jeg siden vi skal til Thailand om en måned! Gleder meg utrolig mye. Var ute å tok noen bilder istad, syns de ble kjempefine. Hagen & gata mi er flotte foto-plasser. Jeg har redigert bildene i picnik :)

 
Jeg liker veldig godt forkuseringen på dette bilde..Hva syntes du om bildene ?

- eOs ^^

Helg :)

I dag dro jeg og Martine på en liten tur til kjennerudvannet, før det begynte å pøs regne! 

Heldighvis dro vi hjem før det. Har tatt mange bilder i dag også. 

Den søte lille hunden min, Benny tok vi også med. Han er skikkelig flink til å posere :) Haha! 

 

Her er noen av de:


// Redigert i Picnik // Benny // D3100 //


// Redigert i Picnik // D3100 //

 // Redigert i Picnik // D3100 //

- eOs ^^Photo; Naturbilder

Heei. I dag har jeg vært ute med Martine og tatt over 300 bilder ! Det var utrolig koselig. 
 // Redigert i Picnik //  Nikon D3100 //

- eOs ^^

 

 

Velkommen til min blogg!// eOs // Canon 250 // Sommer 2011 //

- eOs