april 2012

Foto: Maren

Heii♥

I dag har jeg faktisk slått ny rekord, haha! Sov til klokka 2, noe jeg aldri har gjort uten å ha blitt vekt.. trodde klokka hadde stoppa, så jeg tok ut batteriet jeg, haha! Men nok om det, nå skal jeg på beach-trening, som blir utrolig bra! 

Hva skal du i dag ?

Likte du bilde ?

- eOs♥

Photo: Sepia/Svarthvitt


Din mening om bildene?

Likte du redigeringa ?

- eOs♥

Sol, wiii!

Heii♥

I dag er det en nydelig dag ute, endelig! Har hørt det skal bli knallvær den neste uka, så det blir bra! Denne uka lover jeg bedre blogging, i forhold til i forrige uke. Skal få kasta meg ut for å ta litt bilder i det fine været. Forresten så har jeg fått meg formspring, så det er bare å spørre meg om noe om det er noe dere lurer på, klikkher
Hva skal du i dag ?

Fint vær hos deg ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

Laurdag! :D

Heii♥

Har hatt en utrolig fin dag, dagen begynte vel med at jeg løp desperat rundt i huset etter 50 øringer, fant 50stk (stolt!) også var jeg en tur i byen med min kjære kusine også tok vi litt bilder sammen. Nå skal jeg fikse meg så stikker jeg i bursdag til verdens herligste Nora♥ 


Hva har du gjort i dag?

Likte du bildene ?

- eOs♥

TGIF!

Heii♥

Thank God) It?s Friday!! Er bare så utrolig lei skolen nå, kjenner det skal bli digg med litt langhelg! I tillegg til 1 mai, har vi fri på mandag fordi det er en inneklemt dag. Været er heller ikke noe å skryte av, regn og regn.. Denne helga skal bli digg da! I dag skal jeg spille håndballkamp mot fotball-laget til Skrim gutter 98-99 (??) Blir nok moro!♥

Slenger ut litt bilder (aner ikke hva noe av dem heter)Hva syntes du om bildene ?

Hva skal du i helga ?

- eOs♥

Torsdag!

Heiii♥

Har ikke fått blogga så bra denne uka, det beklager jeg veldig. Jeg har rett og slett for mye å tenke på og drive med. Blogginga kommer ikke til å bli noe bedre i neste uke, faktisk ikke etter den uka heller... tentamener..har egentlig planer helt til ferien, først da blir det bedre blogging. Kan blogge litt nå før jeg drar på trening ? Og minner om at jeg ikke har tatt noen bilder fordi det stygge regnet ødelegger.

Minner om at alle torsdager fremover er det bloggfri for meg, det vil da ikke bli noe blogging disse dagene.

Noen bilder fra håndballavslutninga

Hva skal du i dag ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

New pictures!

Heii ♥

Jeg rakk ikke blogge i går, hadde besøk av Ingrid etter skolen også var jeg på avslutning for håndballen. Snart begynner beach sesongen, så det blir bra! Var hos Martine på mandag, knipset noen få bilder.


Hva har du gjort de siste dagene ?

Din mening om bildene ?

- eOs♥

Photoshoot :3

Heiii♥

Har dere savnet meg eller ?! Haha, neida. La inn et innlegg i går fordi jeg kom hjem så tidelig fra cup. Vi vant den "uoffisielle" b-serien, noe som var utrolig kult!♥ På lørdag var jeg på en mini photoshoot med Smarty, utrolig koselig! Et lite pluss at vi faktisk overlevde når hun la seg ned på bakken og pos'et! Hahaha!!! GENIALT!

Likte du bildene ?

Hva har du gjort i helga ?

- eOs♥

Photo: A grying girl

Din mening om bildet ?

- eOs♥

Hælj!!

Heii♥

I dag har skoledagen vært utrolig digg, ingen prøver. Vi pleier vanlighvis å ha utrolig mange prøver på fredager, men sykt digg å ikke ha noen i dag! Fikk tilbake 3 prøver som gikk overraskende bra!!♥ I helga skal jeg på håndball-cup både i dag, lørdag og søndag! Så jeg håper dere respekterer at jeg ikke har mulighet til å blogge i helga :) 

Hva skal du i helga ?

Hatt en fin dag på skolen ?

- eOs♥

Vår!

Heii!!

I dag har dagen på skolen gått veldig bra, startet med en halvtimes tid med et artid foredrag med gymlæreren, gikk vel for det meste i naturen og friluftslivet, herlig! -.- Så skulle hele 8ende på skolekino, der møtte jeg flere fra andre 8ende klasser på de andre skolene! Vi så keeper' til Liverpool, en film etter min mening er litt for yngre barn. Blei litt igjen etter skolen for å jobbe med engelsk presentasjonen vi har i morra med to venninner♥ Senere i dag skal jeg på trening! Wii!♦// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Ute - vår // April //

Hva syntes du om bildene ?

Hva skal du i dag ?

- eOs♥

Regn, regn og regn! + SNØ!!

Heii♥

I dag har skoledagen gått utrolig fort! Etter skolen ble Camilla med meg hjem, vi gikk på tur med Benny, gjorde lekser og lagde mat. Må si vi har et nydelig vær for tiden, utrolig deilig å se at det grønnet gresset bare forsvinner sakte men sikkert og blir til en hvit malt bakke. Jeg har rett og slett ikke ord for hvor tidelig julen kom i år, får håpe jeg har vært snill nok til å få besøk av nissen da :) Benyttet det fine været til å ta litt bilder, bildene sier vel alt.

// Redigert i Picnick & PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Regndråper //

Likte du bildene ?

Hva har du gjort i dag ?

.- eOs♥

Mix&trix med bilder

Heii♥

Et kjapt innlegg før jeg stikker på trening! I dag hadde vi RLE prøve, den gikk fint. Utrolig figg å tenke på at det ikke er flere prøver ut uken, uten om en fremføring! Etter skolen var jeg hos Ingrid, utrolig koselig! Vi tok litt bilder og gjorde lekser. Har redigert to bilder litt lyst, som jeg faktisk likte veldig godt! // Redigert i Gimp2 // Nikon D3100 50mm // Gule blomster //

Hva syntes du om redigeringen ?

Hva har du gjort i dag ?

- eOs♥

Foto: Tilfeldig blomst

Heii♥

I dag har jeg hatt en nokså grei dag på skolen! I morra har vi RLE prøve, pluss at jeg har en del lekser.. så har vel nok å gjøre utover dagen :) Vært på elkjøp for å kjøpe minnekort, siden det andre klarte jeg å ødelegge (grund til dårlige bilder tidligere) .... men nå skal det bli bra igjen! Pluss at jeg har bestil UV- filter til portrettlinsa, også skal jeg kikke litt på sminke fra Coverbrands! Skal bli så bra å få alt på plass!! Nå kom det to småtroll her som tvinger meg til å være med opp på å hoppe på trampolina! Hadebra..... vi blogges!!

Om bildene 

Fant noen randomme blomster, som var utrolig fine! Enjoy!

// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 50mm // Blomst // Fiin //

Likte du bildene ? Favoritt ?

Hva har du gjort i dag ?

- eOs♥

Street photos!

Hei og god kveld :3♥♥

I dag har jeg egentlig bare chilla, (okei, jeg skrev chill) også har jeg bakt kjeks, og trent litt! Det smaker så digg med en dursj og favorittmaten din etter man har trent! Sa jo at jeg skulle få gjort litt lekser, hehehe.. droppa det jeg. Var på sykkeltur med kameraet mitt rundt i hele byen i går, så knipset litt bilder!


// Redigert i PhotoScape & Gimp2 // Nikon D3100 50mm // Street photos // 
Likte du bildene ?

Hva har du gjort i dag ?

- eOs♥

WebRep
currentVote
noRating
noWeight

Søndag

Heii♥

God morgen! I dag har jeg egentlig ingen planer, skal vel få gjort litt lekser ogsånt. Noen som har sett at det snør?!?! Flott! I går skulle jeg egentlig overnatte hos Martine, men hun var blitt syk :/ Hun ble bedre utover kvelden, så hun ble med meg og Ingrid på Titanic i 3D på kino, utrolig koselig!♥ Tok et bilde med mobilen, under høydepunktet. 


// Titanic // 3D // Instagram // Emmas0207 // Follow me // 

Hva skal du i dag ?

Har du sett Titanic i 3D ?

- eOs

Titanic i 3D!

Heii♥

Våknet til et nydelig vær og ingen vekkerklokke, deilig! I dag har jeg tatt det med ro, og vært ute å tatt litt bilder. Etterpå skal jeg møte Ingrid, så skal vi se på Titanic i 3D! Har faktisk aldri sett den, men har hørt den er veldig trist, så det blir spennende å se hva som skjer. Så tror det kommer til å bli en veldig fin dag! Viser dere litt bilder enten i kveld eller i morra.

Hva skal du i dag ?

Har du sett Titanic i 3D ?

- eOs♥

Video: Sminkevideo - Fails (kortfilm)

God kveld i stugo♥

Etter mange forespørrelser har jeg lagd en kortfilm av fails jeg og Martine hadde!! Haha, ikke så veldig mange, men noe faila vi på hele tiden! Ha en fortsatt fin fredagskveld, så blogges vi i morra!♥

// Redigert i MovieMaker // Nikon D3100 50mm //  Sminkevideo // Fails //

Hva syntes du om videoen?

Lo du godt ? (Hahaha)

- eOs♥

Helg !!

Heii♥

I dag har jeg hatt en utrolig fin dag på skolen, de siste to timene før helg gikk sakte, selv med vikar. Forresten vil dere ha en fails video av sminkevideoen ? (Kommenter) Ha en fin helg folkens!♥

// Redigert i PhotoScpae // Nikon D3100 // Neglelakk //

Vil du ha en "fails" video ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

Oppdatert spilleliste litt!

Heii

Gårsdagens innlegg fikk faktisk statistikken til å fyke til værs! Utrolig hyggelig!♥ I dag gikk skoledagen utrolig fort, startet dagen hos tannlegen. Det var jo et deilig møte med reguleringsutstyret, beundrer den som syntes det er moro å se opp i taket imens man har en hvit rund greie i munnen som drar leppa ut slik at man minner om ugly betty! Itillegg til at jeg har fått en blå kloss på tennene!?!?! wtf!!!! Jaja, vakkert er det, virkelig.

Men nok om den fine reguleringa, fortsettet dagen med historie.. noe jeg ikke helt skjønner meninga med, men sånn er det ja.. så en time med matte som gikk ut på å måle alt vi omtrent så! Deretter naturfag, som gikk til film. Nå får jeg finne frem norskbøkene, og øve til norskprøve i ordklasser! Yeah! (Klarer å skrive liksom, går helt fint uten ORDKLASSER!) Etter det stikker jeg på training! Har egentlig ingen bilder jeg... så slenger ut noen favorittsangene som jeg hører på for tiden!!

 Rekkefølge er tilfeldig

Hva syntes du om sangene ?

Hørte dem før ?

Favoritt ?

- eOs♥

Video: Sminkevideo

Heii :)

Som sagt har jeg laget en videoblogg, denne gangen sammen med Skillbert! Vi hadde photoshoot også sminket hun meg, haha, vi filma imens!

Et lite men: Ikke bry dere om fokuseringa, vet den er dårlig. Også tenkte jeg at jeg skulle ha med fails, men da fikk jeg ikke lastet videoen opp. Men om dere vil kan jeg sikkert lage en kortfilm av bare fails.Om det ønskes. 

// Redigert i Moviemaker // Nikon D3100 50mm // Sminkevideo // Klein //

Hva syntes du ?

Burde jeg lage flere videoblogger ?

- eOs♥

Foto: Regndråper!

Heii♥


I dag våknet jeg til vekkerklokka ved sju-tiden! Kan vel ikke si det var en behagelig følelse! Åh, hater å ikke sove lenge! Loddsalget går forresten meget bedre enn i går, takket være dere som støtter salget, men nok om det! (PS: OM DU IKKE HAR KJØPT ER DET BARE Å KONTAKTE MEG, litt reklame er vel lov, fordi jeg VET dere har lyst på spekeskinke!) 

Skoledagen gikk egentlig skikkelig fort når jeg tenker over det! Har forresten en overralskelse til dere! En videoblogg! Det var den overraskelsen, haha! Slenger den ut etterpå, så det er bare å følge med!

Dette bildet ble jeg veldig fornøyd med, hva syntes dere ?


//
Redigert i photoScape // Nikon D3100 50mm // Regndråper //

Gleder du deg til videoblogg ?

Likte du bildet ?

- eOs♠

Spekeskinke kan bli din!! :DD

Tok noen sykt fine bilder, syntes nå jeg da!♥ Sliter litt ang. noen håndball-lodd jeg skulle ha fått solgt ut, jippi, fristen er på torsdag og Emma har ikke solgt noen! Noen som vil kjøpe ? :D Du kan vinne spekeskinke, noe jeg tror akkurat DU har lyst på! Det metter både en eller flere mager! 
// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Skrivebok & Fyrstikker //

Hva syntes du om bildene ?

VIL DU KJØPE LODD ? :D :D :D

- eOs♥

eOs & Skillbert :3

Heiii♥

I dag våkna jeg til snø på bakken?!?! Jaja, skal ikke bable mer om det været. Hadde en utrolig fin dag i går, var hos Martine (lettere sagt Skillbert)! Vi lagde rømmekake, filma og tok masse bilder! Som dere ser har jeg endret header. (og profilbilde) Tusentakk for alle tilbakemeldingene jeg fikk på forrige innlegg! Det var nummer 3 som vant, og jeg elsker den! 

Bilder fra i går


// Redigert i PhotoScape & Picnik // Nikon D3100 50mm // Pena! //

// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Hunter //

// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Ja.. Martine ville absolutt ha med dette på bloggen //

// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Deig //

// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Rømmekake // Digg //

Likte du headeren ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

Hvilken header ?

Heii♥

Fra sommer og sol, til piss regn og snø.. Jaja, vi bor i Norge, hva kan vi forvente?

I dag skal jeg være med Skillbert, lenge siden jeg har sett den skapningen så det blir nok moro! Har også mekket noen headere, kan jo ikke si dem er så mye å skryte av da, men tenkte dere skulle få bestemme header denne gangen, men jeg har min favoritt.


NR 1 // Helt ok, i følge meg //


NR 2 // Enkel og fin //

NR 3 // Min favoritt //

NR 4 // Fått tilsendt av Nora //

Hvilken likte dere best ?

Hvem burde jeg ha ?

- eOs♥ (Setter stor pris på tilbakemeling!)

1. Påskedag

Heii♥

Har ikke orket å blogge i dag fordi jeg har hatt så mye å gjøre :3 I dag har jeg trena, hatt besøk og fiksa litt småting. Har jo tatt en del bilder i påsken, så slenger ut noen. Har forresten fiksa en sykt fin header, haha! Må skryte litt av meg selv! Tenker jeg legger den til senere i kveld, så det er bare å følge med! Elsker disse bildene: 
// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Påskeværet // 

Hva syntes du om bildene ?

Hva har du gjort i dag ?

- eOs♥

God kveld!

Heiii♥

Har hatt en helt super dag sammen men gode venninne, Nora!♥ Ågud, hun er bare den nydeligheten!♥ Elsker humoren, hun fikk jeg faktisk venner i "the duck family", så fra nå av er hun med i andebyen! Vi filma faktisk litt, som endte med latter! Hahahah!!! Nora fikk seg en ny bestevenn, velkommen til oldisverden som ungdom. (Kan sikkert legge den ut, med noen småklipp til)! Vi spiste is i magasinparken, og knipset litt bilder! Må si vi var heldig med selvutløseren under her!

Nå har jeg akkurat lagd heimlagd taco, smakte gooodt! // Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // eOs & Nora! // ♥ // 

Hva har du gjort i dag ?

Likte du bildene ?

- eOs♦

Påskeaften

God morgen, sunshines♥♥

I dag er det jo påskeaften, eller det er ikke akkurat aften ennå. Jeg fikk påskeegget mitt i går, vet ikke når det er vanlig å få det jeg. I dag skal jeg møte nydeligheten min i byen, det blir koselig. Tar med kameraet, så litt bilder blir det sikkert :) Tenkte forresten å lage en ny header, siden den er så "vinterlig". Nå er et jo vår, vil jeg si. Selv om det kom et lass med snø i går! // Redigert i Picnik // Nikon D3100 50mm // Påskeegget mitt //  
Syntes du jeg skal bytte header ?

Likte du bildene ?

- eOs♦

Langfredag

Heii♥

I dag hadde jeg på følelsen av at kom til å bli en lang dag, helt til at jeg fant ut at det er langfredag! Lenge leve langfredag♥ Veit jeg ikke har blogga så bra de siste dagen, men hallo, det er ferie! Vil forresten takk for utrolig hyggelige tilbakemeldinger på dette innlegget, love U lesere♥ De siste dagene har jeg vært på hytta, noe jeg syntes er kjempegøy. Det er liksom så innspirerende å se familien i en annen sofa, med en annen tv og litt annen natur♥ I tillegg til at det begynte å snø rett før vi skulle dra hjem, snakk om flaks!

// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Hytta // Natur //

Hva har du gjort hittil i påsken ?

Likte du bildene/favoritt ?

- eOs♥

Photo: Converse

Jeg bare elsker converse, beste skoa i verden♥ Knipset et bilde jeg ble veldig fornøyd med av Ina Sofie, som modell. Enjoy!


// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // Converse // 

Din mening om bildet ?

Likte du redigeringen ?

- eOs♥

Inspirasjon

Tenkte å oppdatere inspirasjonen litt :3 Håper dere liker det! Forresten, jeg har lagd meg bruker på weheartit.com, det er bare å følge meg ved å klikke her. Ha en super fin påske videre!


// Weheartit // Inspirasjon //
Hva syntes du om bildene ?

Hva innspirerer deg for tiden ?

- eOs♥

Photo: A long fence


// Redigert i PhotoScape // Nikon D3100 50mm // A long fence //
Din mening om bildet ?

Likte du redigeringen ?

- eOs♥

Foto: Togskinner


// Redigert i photoscape // Nikon D3100 50mm // Togskinner //

Din mening om bildet ?

Likte du redigeringen ?

- eOs♥

God morgen!

Heii ♥

Fikk ikke blogga i går, fordi det rakk jeg rett og slett ikke! Var hos mormor, også på kvelden var jeg en tur hos Martine, det var sykt moro! Vi dyppet jordbær i sjokolade, og var litt på Ipaden hennes! Har hjulpet søstra mi litt med blogg, så dere får bare ta en titt ved å klikke her♥ 

I dag er det en nydelig dag ute, selv om det er litt kaldt. Skal ut med noen venner, så det blir bra!♥ Fikk en forespørsel om å ha en liten photoshoot, så benyttet sjansen i finværet i går!


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50mm // Emma Sofie // Photoshoot //


// Redigert i Photoscape // Nikon D3100 50mm // Søskenkjærlighet ... //

Hva skal du i dag ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

Hælja mi!

Heii

Har ikke hatt tilgang til blogg.no før nå! Så ikke skyld på meg, denne gangen. I dag har jeg egentlig bare chilla og satt opp trampolina! Tenkte jeg skulle slenge ut litt bilder fra i går, hadde en super dag!


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50 mm // Søte Camilla //


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50 mm // Jentene mine ♥ //


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50 mm // Ganstah !//


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50 mm // Bestevenner //


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50 mm // LoveU bestevenn //


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50 mm // LoveU //


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 50 mm // Verdens søteste //

Hva har du gjort i dag ?

Hatt det samme problemet med blogg.no ?

Likte du bildene ? 

- eOs