mai 2012

Photo: Quote


Din mening om teksten ?

Likte du bildet ? 

- eOs♥

Inspirasjon

Ja, da var det på tide å oppdatere inspirasjonen litt!♥

Din mening om bildene ?

Hva får du inspirasjon fra ?

- eOs♥

Et forsøk på et bra innlegg

Heihalloheihei!♥

Ja, disse såkalte blomster-innleggene mine har jeg tenkt til å få vekk. Ok, kanskje dere vil se de nydelige samme blomstene jeg tar bilde av hvert år, nei. Så jeg dro frem kameraet for å ta bilde av en blomst jeg tar bilde av hvert år. Enjoy!

Ja, fin ikkesant :)

Sånn, nå klæsja jeg på litt redigering, fint ikkesant ? :)

Likte du også bildene ?

- eOs♥

(Ja, humoren min.. jeg vet...)

Portrettbilder: eOs&Smarty :3


Din mening om bildene ?

Din mening om redigeringene ?

Hvem likte du best ?

- eOs♥

Bildedryss from the gokk

Heii♥

Jeg rakk ikke blogge i går, siden vi var på hytta. Ja, noe jeg syntes er kjempegøy. Når vi kom hjem dro jeg og noen venner på kino, vi så "The dictator" :) Haha, etter min mening var den kjedelig, selv om humoren var ganske så bra. I dag får jeg besøk av Martine, så det blir nok koselig!♥ Forresten, noen som vil høre om været ? Hahaha, hørt jeg skriver mye om været her på bloggen.

Hva skal du i dag ?

Din mening om bildene ?

- eOs♥

Summer, summer, summer

Heiiii solstråler!!♥ (Haha, tok dere den?!)

Åh, kjenner jeg har skikkelig sommerferie følelse! Kan jo ikke gå ut, uten å steke ihjel.. har vært et par ganger i kjøleskapet og i fryseren ja, det er jo det eneste kalde stedet tilgjengelig jo! Har hatt engelsk tentamen i dag, noe som gikk helt greit :) Etter skolen lå jeg å tæææna i sola, fyflate så digg, men gud så varmt! 

Har du hatt tentamen i dag ?
Fint vær hos deg ?
- eOs

Foto: Dråper #2

Åååh!!! Elsker været!!♥ Ligget å solet meg i en time nå, selv om ikke jeg er den som blir lett brun er det digg å bare ligge å høre på musikk og chille!♥ 
Er det fint vær hos deg ?

Din mening om bildene ?

- eOs♥

Foto: Løvetann

Heii♥

Knipset noen bilder av litt løvetann, for dere vet, det er jo det eneste mann ser i gresset for tiden! Prøvde ut litt annderledes redigering, i tillegg til at en veps absolutt skulle på bildene jeg tok. Elsker været, solsolsol!!!♥♥


Din mening om bildene ?

Likte du redigeringa ?

- eOs♥

Mange mil!!!

Heiii♥

Ja, dere ser vel overskriften.. omg, i dag har jeg vært på "skogstur" med hele 8-trinn. Det var veldig koselig, bortsett fra at regnet tok oss og det var sykt langt! Tror vi gikk 2 mil.. Beina verker, sammtidig som skuldra gjør det.. flotters!! Men jeg lovte jo bra blogging, så skal ikke klage. 


Din mening om bildene ?

Har du hatt en annderledes skoledag ?

- eOs♥

Søndag

God morgen sunshines♥♥

Stod opp for en drøy time siden, har egentlig ingen planer. Får vel besøk av Maren, tenker jeg. Har ikke tatt så utrolig mange bilder den siste uka, men noen ble det. Skal få tatt masse bilder i neste uke!? 

Forresten, jeg er blitt helt forelsket i denne sangen:

¨

// Take Care - Rihanna & Drake //Din mening om sangen ?

Likte du bilde ?

- eOs♥

Litt fra uka

Heii♥

Håper dere alle har hatt en strålende uke, det har iallefall jeg! Hektisk men chill uke. Er så deilig å være tilbake på bloggen, faktisk. Har fått mange tilbakemeldiger om at jeg måtte begynne å blogge igjen, så here I am♥ Lover masse bra blogging fremover, og utover sommeren. Skal bli så digg med sommer nå!♥ Kan jo fortelle at det blir nok en del blomsterbilder, ettersom dem har begynt å spire. Håper dere alle hadde en super fin 17. Mai, det hadde iallefall jeg, jeg tok ikke så mange bilder, menmen..
Hadde du en fin 17. Mai ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

Photo: If U love something

Halla! :)

Dårlig blogging sa du ? Ohyeah, grunnet tentamen og 17.Mai. Sterkere tilbake i neste uke♥Din mening om teksten ?

Travelt for tiden ?

- eOs♥

Foto: Dråper


Din mening om dråpe bildene ?

Likte du redigeringa ? 

- eOs♥

Photo: Cake Pops
Har du lagd Cake Pops ?

Hva syntes du om bildene ?

- eOs♥

Hæælj!!

Heii♥

Norsktentamen gikk faktisk veldig bra, hadde ikke trodd jeg skulle bli så ferdig tidelig, men der tok jeg feil. I dag skal jeg til tanta mi sammen med kusina mi for å lage Cake Pops, blir moro. Dem er til konfirmasjonen til Maren, som er på søndag♥ Siden jeg alltid har kommet med en unnskyldning for å ikke ta bilder ute var det på tide med en vri, selv om det regna i dag, så tok jeg med kameraet ut. Elsker dråpebilder, så enjoy!Hva syntes du om bildene ?

Har du hatt norsktentamen ?

- eOs♥

Norsk tentamen, flott!

Heii♥

Kjenner jeg bare har lyst til å sove! Er så sliten, jeg vet egentlig ikke hvorfor. Har ikke vært noe spesielt i aktivitet, men får vel bare ta det med ro i og med at skuldra fortsatt ikke er god. I dag var det tinestafetten på skolen, vi endte ikke akuratt opp med førsteplass, men samma det! I morra er det norsk tentamen, passa jo supert.. Får nok hvile hendene og bare slappe av, før morgendagens skriveøkt. Vedder på at det er noe kjærlighetskliss eller mord vi skal skrive om, wish me good luck! 

Btw, tenkte jeg skulle ut for å knipse litt bilder men det regner, fin unnskyldning, jeg vet. Så jeg tok et bilde av meg selv jeg, selvdigger.

Hva syntes du om bildet ?

Har du hatt norsk tentamen ?

- eOs♥

Bilulykken...

Heii♥

Ville bare først og fremst si at jeg lever, som sikkert noen av dere fikk med dere var jeg i en bilulykke på mandag. Det var ikke noe alvorlig, men sjokket var der. Jeg hadde smerter i ryggen og nakken, så jeg ble kjørt til sykehuset via ambulansen. På sykehuset fikk vi bekreftet at det ikke var noen brudd, heldighvis. I dag har jeg fortsatt litt vondt i nakken, men ikke noe mer i ryggen, smertene der har spredd seg til skuldra, kjenner den verker. Men jeg tenker positivt også får vi håpe det blir bra igjen!♥

Har ikke hatt tid til å bruke kameraet denne uka, pga det som skjedde. Håper dere forstår!♥ Slenger ut noen bilder jeg tok i påskeferien, som jeg ikke har vist dere! :)


Har du vært i bilylykke ?

Hva syntes du om bildene ?

- eOs♥

Photo: Quote

Hva syntes du om bildet ?

Din mening om teksten ?

- eOs♥

Fint vær, og dårlig hukommelse

Heii♥

Mandager pleier jo å være gørr kjedelige, okei greit, jeg innrømmer det. De to første timene var seriøst ille, men utover dagen var det moro. Vi hadde presentasjoner, jeg hadde med Camilla. Vel, det gikk veldig bra, så det er jo bra. I dag skal jeg på beach, også blir det vel å gjøre litt lekser. Etter min flaks klarte jeg å glemme batteriet til kameraet mitt, flinke meg. Det var seriøst dumt, fordi det var så mye å ta bilde av på høyt og lavt. For tiden er inspirasjonen på bånn, ikke orker jeg å blogge, så stress, men for deres skyld. Blogginga kommer ikke til å være bra de neste ukene, tentamen tar vel egentlig hele tiden. 

Noen bilder jeg tok på lørdag
Hva skal du i dag ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

Bedre enn i går :3

Heii sunshines♥

Lenge siden jeg har skrevet noe nå, så hvorfor ikke. I dag har jeg bare vært hjemme, jeg er fortsatt litt syk, men mye bedre :) Gikk en tur ut (har ikke vært ute siden torsdag?!) i hagen å knipset to-tre bilder, men de er ikke mye å skryte av, haha! I morra skal jeg på høyt og lavt med håndball-laget, jeg satser på å bli frisk til det!♥ Gleder meg veldig, tar vel med kameraet. Vi blogges!♥

Noen som ser den nye headeren ? (Ble så lei den andre, så hvorfor ikke!)
Hva har du gjort i dag ?

Din mening om headeren ?

Likte du bildene ?

- eOs♥

Foto: Regndråper

Hva syntes du om bildet ?

Har det regnet hos deg ?

- eOs♥

Photo: Black and white // me
Din mening om bildene ?

Likte du redigeringa ?

- eOs♥

Foto: Naturbilder

Heisann!♥

Hadde som nevt tidligere bloggpause i går, har bestemt meg for å ha det hver torsdag, pga håndball og skole. I går ble jeg faktisk også syk, derfor er jeg hjemme i dag. Har redigert to bilder, så håper dere liker dem. 


Er du syk ?

Hva syntes du om bildene ?

- eOs♥

Sol!!

Heii♥

I skrivende stilling ligger jeg ute på gresset i det nydelige været!! ENDELIG! 30 grader i sola, sykt digg! I dag var Camilla med meg hjem, utrolig koselig! Vi jobba med naturfags-presentasjon, spiste is også tok vi litt bilder! Dagen i går var superbra, Camilla tok bilder men dem får jeg ikke før i morra. 


Hva skal du i dag ?

Har dere nydelig vær ?

- eOs♥

Foto: Kollasj

Heii♥ 

1. Mai er jo arbeidernes dag, kan nesten kalle meg en arbeider siden jeg blogger, haha! Nå skal jeg møte noen venner, så det blir nok bra! Lagde et lite sammendrag av det jeg har gjort siden 2012 starta, dere har sett allesammen før så jeg plukket ut noen favoritter. Utrolig digg med en "sommer" måned, nå skal det bli godt med litt fint vær fremover, en fordel er jo at det blir flere bilder :)


// Januar- Februar-Mars-April // Bilder //

Hva syntes du om bildene ?

Glad for at det er 1. mai ?

- eOs♥