juni 2011

Gjesteinnlegg fra Martine

Heei !

Nå skal jeg bare lage et lite gjesteinnlegg siden Emma Sofie er borte på ferie. Skal ut å reise om noen få timer jeg også , så det blir ikke noe superlangt innlegg.

Men jeg vil bare ønske verdens beste venn GRATULERER MED DAGEN SOM ER DEN 2.JULI !!!                                  

Jeg får jo heller ikke skrevet ett innlegg på bursdagen hennes siden jeg er borte, men da tenkte jeg at det var bedre at jeg gjorde det før enn aldri :)                                                                                                                                                       Jeg gleder meg utrolig mye til å se deg igjen søta <3 Ha en fortsatt fin ferie. Mange klemmer fra Martine :))- Martine :)

 

 

Sommerferie!

Overskrifta sier vel mye, det er sommerferie! Helt ubeskrivelig deilig, men sammtidig trist. Skal aldri gå i klassen til de jeg gikk med nå..... Kaja skal flytte, uffameiii...Men får vel tenke positivt. På skolen i dag fikk vi diplom for 7 år på Raumyr. Vi koste oss med brus, godteri, kaker og kjeks! Glemte selvfølgelig minnekortet til kameraet, så det var ikke noe poeng at jeg tok det med. 1 - 5 klasse sang for oss på samlinga i gymsalen. De var utrolig flinke. Sjette klasse hadde et sånt dokke-show.. (vet ikke hva jeg skal kalle det) med det var iallfall litt morsomt!

Bloggen og jeg tar sommerferie, så dere blir ikke mye oppdatert i sommer. Men noen innlegg skal jeg nok få til :) Yeah, har bursdag i sommer. Ikke lenge til faktisk. Grunnen til lite blogging er at jeg er bortreist, det sier seg selv når det er sommer så er det sommer!! Ikke minst ferie, så må nyte den!

Oi, det ble litt mye skriving.. Jaa, om du ikke gidder å lese alt så kan du nyte bildene iallfall. Siden jeg bare har ramsa opp hvor mye jeg hater regn, så tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen fine blomster bilder jeg nettopp tok .// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Har du sommerferie? 

Hva syns du om bildene?

- eOs ^^ Vi blogges <3

Siste mandag på barneskolen!

Idag har jeg vært på skolen. Utrolig fin dag siden vi bare rydda, friminutt, også har vi sett på fotballkamper. Klassen min vant over de andre trinnene, så vi fikk spille mot lærerene. Tror stillinga der ble 3-2 til dem. Men det var jevnt da! Det regna storsett under kampene, så vi hadde en stor paraply vi jentene delte på! men nå er det heldighvis opphold. Er blitt vant til regn nå så.. 
// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Liker du regn ?
- eOs ^^

Regn, regn, regn!

Idag skal jeg feire voksenbursdagen min, har bursdag i juli men da er jeg bortreist. Ser ut vinduet, og det pøs regner! Utrolig kipt, håper det gir seg litt uttover dagen.. Det var den sommeren liksom. Håper det blir bedre. Tenk at det er kun 2 dager igjen på barneskolen! Jeg får nyte de siste. Tok noen bilder i regnet i stad. 
// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Regner det hos deg?

Hva syns du om bildene?

- eOs ^^

Jeg går på mine egne bein, mens Martine går på krykker!

I dag har jeg vært ute med Martine i hele dag. Vi var først en tur i byen, så stakk vi til meg å spiste kake. Deretter dro vi en tur til magasinparken, eller vi kom oss vel ikke helt dit siden Martine går på krykker. Hun har skada kneet sitt ved et uhell på fotballbanen! :/ Men hun var flink da, selv om hun klaga litt... (legg merke til at jeg skrev litt) !! Haha!

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Hva har du gjort i dag?

Hva syns du om bildene?

- eOs ^^

 

Photo: A special heart

På tirsdag var jeg jo på avslutning, der ble det noen fine bilder. Vi tegna litt i grusen, noe som ble til veldig fine bilder. Vi tegnet et hjerte i grusen, jeg tok et par bilder og redigerte de.

Her er de: 


//Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Hva syns du om bildene ?

- eOs ^^

Klassetur til Selsli!

Jeg har vært på klassetur til Selsli. Vi gikk ca en mil, tror jeg. Siste gangen hele gjengen var samla før ungdomsskolen. Tok ikke så mange bilder der, men noen ble det :) Det ble egentlig mange uskarpe, siden hadde ikke med speilrefleksen. Så her er 2 stykker:


//Redigert i Picnik // Tatt med Canon IXUS 950 IS //

Hva syns du om bildene ?

Hva har du gjort i dag ?
- eOs ^^

Photo: A special flower

Prøva gikk veldig bra. I dag skal jeg på avslutning for klassen min. Siste avslutning før ungdomsskolen! Nå har jeg en skikkelig sommerfølelse, utrolig deilig.  Appro på sommer, her er et bilde av en blomst, som jeg tok hos Ingrid. 

(Blir ikke blogging før torsdag eller fredag, pga klassetur)

Har du sommerfølelse? 

- eOs ^^

2. Pinsedag

Jeg er da en ande-elsker! Jeg elsker å ta bilde av ender, iallfall med unger på slepet.. På knutehytta i går kom det en and og 3 unger bort til oss. Fikk tatt en del bilder av de, søøøte <3 I dag har jeg ikke gjort så mye, skal ha heldagsprøve i matte i morra, så øve en del i dag.. Ikkesant, Martine & Marte ? Haha! Marte og Martine kom på besøk, så vi stakk til "magasinparken" for å ta litt bilder, helt til de måtte hjem 15 min etter... xD Utrolig Koselig så lenge det varte iallfall <3

Bildene fra i går;

/// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Hvem likte du best ?

Hva syns du om bildene ?

- eOs ^^

-- Ønsk meg lykke til på prøva :) Haha!

Foto: Lågen

Fikk ikke blogga i går siden nettet var nede. Var en tur med kameraet mitt i går, å tok et par bilder av Lågen. Det er utrolig mye vann i den nå. Jeg elsker å ta bilde av vann, det er like moro hver gang! I dag har jeg vært på tur til Knutehytta. Tok med speilrefleksen der også. Bildene fra turen i dag, kommer i morgen.

Her er noen fra i går::


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //


Hva syns du om bildene ?

- eOs ^^

 

Foto: Regndråper

I dag har jeg vært i byen med <Martine> Vi leverte sykkelen til Martine på rep. siden den var litt kverka... Haha! 

Det har regna i dag også, utrolig kipt. Men det er litt inspirerende å kunne ta bilder av vanndråper på ting :)// Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Liker du regn ?

- eOs ^^

Foto: Kawasaki

I dag var vi på kongsgårdmoen, der var vi med på stafett. Det var pøs-regn når vi sykla, regna jo hele dagen! Når vi sykla hjemover pøsa det også, uff! Etter skolen, dro jeg til Ingrid.

Her er noen kawasaki bilder vi tok:

Har DU kawasaki ?

- eOs ^^


Photo; Flames

I dag har jeg vært på skolen, også dro jeg til byen. I morgen skal vi på kongsgårdmoen-stafett..  Det blir nok moro! Får nok møtt mange kjente folk :) Tok litt bilder i stad, og redigert de :) Skal du på stafetten ? 

Hva syns du om bildene ? 

- eOs ^^Foto: Fyrstikkeske

// Nikon D3100 // Redigert i picnik //

Hva syntes du om bilde?

- eOs ^^


Hurra!

I dag har jeg vært på besøk på ungdomsskolen jeg skal begynne på. Det var vedlig spennde, fikk se klasserommet og nesten alle rom rundt på skolen.  I dag har bestevenninna miiii <Martine> bursdag !!! :) Gratulerer med dagen. (Hun blir sikkert glad for noen kommentarer om dagen)

Har foresten lagt inn en ny header. Lagd den selv, vet ikke helt hva jeg skal si om den. Men ganske fornøyd. 
// Nikon D3100 //

Hva syns du om headeren ?

Gratulerer Martine :)

- eOs ^^ 

Helgen min, var superfin!

Grunnen til at jeg ikke har blogga er at jeg har vært på Gautefjell, det var utrolig moro! Vi var på tur i går, vi endte opp et sted med en kjempefin "foss" ! Jeg ble rett og slett tørst av å se på den, får håpe du ikke blir så veldig tørst når du ser bildene da x) 

 


// Redigert i Picnik // Tatt med Nikon D3100 //

Fikk du lyst på vann ?

Hva syns du om bildene ?

- eOs ^^


Lang helg :)

Ja, da var det lang helg da dere :) <3 Jeg tar en bloggpause til neste uke :) Da lover jeg å blogge ordentlig, med bilder og alt. Fikk vite klasselistene i går, var syktspent....

--------

Det blir 8c jeg ender opp i ! :)

Var hos Martine i går, da dro vi ned til skolen hennes, sammen med lillesøstra Nora. Utrolig søt jente ^^ Vi tok et par bilder, Martine fyra løs et par bilder hun også. 


Hvilken klasse kom/har du kom/kommet?

- eOs ^^