juni 2012

Bloggen tar sommerferie!

Bloggen tar sommerferie! Ha en superduper fin ferie allesammen!♥ 

Vi snakkes om noen uker ^^

- eOs♥

Photo: Blackandwhite

Din mening om bildene ?

Likte du svart/hvitt redigeringa ?

- eOs♥

Sommerferie!!!

Heyyy♥

Kan ikke beskrive hvor digg det er med sommerferie!! Ikke det at jeg har sommerferiefølelse enda, men den kommer nok!♥ Jeg fikk sommerferie tidligere enn de andre, fordi jeg reiser på ferie! Tenk at det er et år siden vi var sykt spente på klasselistene til ungdomsskolen! Året har vært sykt bra, i tilegg til en super klasse!♥ På skolen i dag hadde vi quiz også spilte vi, vi slutta klokka 11 fordi vi avspaserte!♥


Har du fått sommerferie ?
Din mening om bildene ?

 - eOs♥

Photo: An old house

Heyy♥ Kom nettopp hjem fra tur med trinnet, kan ikke si vi gikk så langt, men koselig var det jo! Vi hadde orientering, noe som endte opp i gokk! Blir nok ikke no mer blogging i dag, siden jeg skal på beach-kamper i Tyristrand, kan jo bli moro med tanke på det nydelige været...

Hva syntes du om bildet ?

Spiller du beach-håndball ?

- eOs♥

Endelig!

Heiii♥

Åh, jeg er lykkelig! Tok nettopp av reguleringen, jeg syntes det ble sykt annderledes, men jeg vender meg nok til det! Skolen i dag var egentlig bare chill! Nå stikker jeg snart på beach-trening!♥ Noen ville se resultatet, så her er det:Syntes du det ble fint ?

Har dere chille skoledager ?

- eOs♥

Some flowers!

Heii♥ 

Åh, kjenner dere den herlige sommerfølelsen ? Det er så digg! Om jeg skal skrive om været er det ikke så fint, men det er dere jo lei av å høre om. Hverdagen er egentlig ganske så chill, hadde "spille" dag på formiddagen i dag, var jo moro det!♥ Denne siste uka blir vel bra, siden vi skal bare ha sånn turdager ogsånt. Også ukens høydepunkt!! JEG SKAL TA AV REGULERINGA! wiiiiii, gleder meg! Er ikke det beste jeg vet å ha noen klosser på denna som minner om togskinner. Here are some pictures:
Hva syntes du om bildene ?

Hva er høydepunktet ditt for uka ?

- eOs♥

Foto: Dråpebilder

Heii♥

Da er jeg tilbake, jeg kommer til å blogge videre denne uka, også tar bloggen en litt tideligere sommerferie!♥ Når jeg var i Hvittingfoss tok jeg en del dråpebilder, så jeg slenger ut noen nå! :3

Hva skal du i dag ?

Likte du bildene ?

Ha en fin dag videre dere!♥

- eOs♥♥♥

Hvittingen + helg

Heiii♥

Dette blir et kjapt blogginnlegg siden jeg reiser snart til Hvittingfoss, skal på jobbskygging i 1. klasse i morra. Det blir nok bra, haha! Skal sove over, så jeg er nok ikke tilbake på bloggen før på søndag!♥ Ha en strålende fredag og helg! :)

Har du hatt jobbskygging ?

Din mening om bildet ?

- eOs♥

Verdensbesteharbursdag!

Heyyy♥

I dag har verdens herligste jente bursdag, gratulerer så masse til deg, <Martine> (Selv om bloggen har gått konkursj, syntes jeg en liten gratulasjon hadde vært toppers til henne) ♥ I dag skal jeg spille beachkamper, jaja, det er bare å komme for å se på, eller bare ikke :) Prosjektet på skolen er i boks, nå gjennstår pugginga til fremføringa, kan bli moro!♥

Gratulerer så masse til bestejenta!!♥ LoveU! :3

Gratulere henne på bloggen hennes ? klikkher

Likte du bildet ?

- eOs ^^

In the skog

Heiii♥

Husker dere jeg skrev at jeg skulle bli en bedre blogger ? Yeahright! Kjenner sommerferiefølelsen er kommet, solsolsol. I dag på skolen chilla vi på biblioteket, det var jo gøøøy. Etterpå stikker jeg til Camilla, for å sikkert møte noen flere♥ Minner om at jeg ikke tar noen bilder for tiden, jeg gidder rett og slett ikke!

Vakkert ikkesant ? Haha, neida!

Din mening om teksten ?

Har du sommerferiefølelse ?

- eOs♥

Kollasj

Heii♥

Har ikke fått blogga så bra fordi jeg sov over hos Nora! Åh, lenge siden jeg har hatt det så koselig♥ Denne uka på skolen vil bli annderledes enn vanlig, vi har et prosjekt om Kongsberg kirke, ja, kjempe spennende.. haha, men nok om det. Lagde en kollasj fra månden Mai! Har egentlig ikke tatt så mange bilder, men har fått tilsendt noen fra Camilla også! 


// Kollasj //

Likte du bildene ?

Har dere streik ?

- eOs♥

Photo: A cat

Din mening om bildet ?

Likte du redigeringa ?

- eOs♥

Chillin with my BFF

Chiller maaaaax med my bff!! Take a look ?Chiller du også maaaax ?

jeg vet du likte bildene, så gidder ikke spørre <333333333

hilsen de kule på bondelandet♥

Yesterday: Oslotur

Heii♥

Da var jeg på plass igjen, hadde en kjempefin dag i Oslo med klassen og B klassen! Vi tok tog, også fikk vi litt tid til shopping, haha! Etter det var vi på teateret " Evig ung"! Teateret var veldig bra i begynnelsen, men så ble det bare kjedelig, helt til hun ene dama fyra av et gevær, da ble det bedre stemning, iallefall hos meg! Fikk knipset litt bilder, men ikke så mange. 


På skolen i dag ble vi delt inn i grupper, også skal vi holde "et foredrag" om et tema ang. gamle dager, kan jo bli spennende! Gruppa mi skal ha om kirken, enda mer spennende..... haha, blir chill med noen dager uten fag, for en gangs skyld♥ Skal forhåpentlighvis sove hos Nora i morra, så blir nok ikke noe blogging før på mandag, om ikke Nora gjesteblogger♥Var du i Oslo i går ?

Likte du bildene ?

- eOs♥