juli 2011

Da er jeg tilbake!

Fra og med i morra skal jeg blogge for fult igjen! Tro meg, har mye å vise dere! Denne helga har jeg vært på hytta med Martine S. Har vært kjempemoro! Vi har gjort alt fra å bade til å tatt bilder! På torsdag dro vi opp til hytta, på kvelden bada vi. Fredag skulle jeg og Martine prøve å badle litt i gummibåten min. Vi rodde ut til en øy halvveis over vannet, der var vi å bada og spiste, så kom Martine på en ide om at vi kunne ta gummibåten ut til "skinka" (en stein som ser ut som en skinke) så da gjorde vi det. Jeg tenkte at vi skulle ta med pumpa siden den hadde noen småe hull.. midt ute på vannet sier Martine "La oss pumpe her!" jeeda, hun drar ut proppen og begynner å pumpe! Så mister vi en åre! Så blir det plutselig mindre luft i båten!! (Det var ikke lurt å begynne å pumpe midt ute på vannet) så jeg ropte på hjelp! Haha, da kom pappa å henta oss, da skulle vi henge etter den store båten. Så klarer jeg å miste tauet!! Så vi faller utti vannet! Innholdsrik tur må jeg si, og utrolig moro! 

 

Nå er Martine på vei hit, så får slå av pcen :) Vi snakkes!

 

Ja, litt mye skriving i dette innlegget. Legger inn noen bilder fra turen!


Siden jeg fikk et forslag om å lage et innlegg om ferien min så har jeg tenkt til å gjøre det, men siden jeg har oppdatert dere litt etter litt så blir det ikke et  kjempelangt innlegg om den!


 


Den berømte båtturen vår!

 


 
// Redigert i Picnik // nikon D3100 //

 

Hva skal du i dag ?
Likte du bildene ?


Holmestrand ++

I går blogga jeg ikke fordi vi var i Holmestrand, vi besøkte noen venner av oss. Vi var på båttur. Utrolig koselig, tok masse bilder! Men nå blir det nok en bloggpause, så snakkes vi <3 

 


//Redigert i Picnik // Nikon D3100 //

Redigerte disse litt annerledes :)

 

Da snakkes vi :)

- eOs <3

La oss holde sammen, Norge!

Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om for tiden, jeg tenker utrolig mye på det som har skjedd. Klarer ikke en dag uten å lese vg-nett eller se på nyhetene. Det er UVIRKELIG det som har skjedd! FORFERDELIG er vel det rette ordet, men nå har jeg ikke tenkt å skrive mer om det! Var forresten inne på vg.no og fant denne siden: Trykk her! 

Jeg meldte meg inn, hele verden holder sammen! Som det står på siden "La oss holde sammen" !! (Tegna et flagg på headeren for terrorangrepene, den er kun midlertidig da. Peace)

 

I går gikk jeg i fakkeltog ang. terrorangrepene sammen med Martine S. Det var koselig <3   I dag har jeg malt (igjen) litt av garsjen! Tok litt bilder i toget i går, legger de ut sammen med en video som er verdt å høre på! 

 
Fakkeltoget jeg og Martine gikk i.

 

Hele verden holder sammen! Blir du også med ? 

 

Hør på sangen her:

- eOs <3

Terrorangrepene!

Hei alle sammen! 

                                            

Mine tanker går til alle de som kjente mennesker som døde.

Mine tanker går til slekt, venner og familie av de døde.

Mine tanker går til familie, venner og kjente av mennesker som overlevde.

Mine tanker går til de som kjempet for livet ute i vannet.

Mine tanker går til de som ikke vet om familiemedlemmet dems lever ennå.

Mine tanker går til alle som kjempet på øya alene.

Mine tanker går til de som fant vennene sine i live.

Mine tanker gårt til de som aldri fant vennene sine i live.

 


Mine tanker er ubeskrivelige..

(Dette innlegget er skrevet pga av det som skjedde i Regjeringskvartalet ved Oslo & på Utøya den 22.07.11) 

- eOs <3                                             

Nytt design + header :)

Hei på dere! Jeg har fortsatt pause, men tenkte å oppdatere dere litt, i tillegg har jeg lagd ny header og nytt design. Jeg ble lei det andre designet, så likte dette mye bedre. Det er ikke helt ferdig ennå, men driver av :)  

 

Så en skikkelig kul blomst for noen dager siden, utrolig kul! 

 Likte du også blomsten ?

Hva syns du om headeren/designet ?


- eOs <3

Sol, sol kom til meg !

I dag har jeg vært ute i hele dag! Har hatt besøk av min kjøre fetter på 3, snart 4 år. Vi hadde piknik ute i hagen, med eplejuice og teppe. Koselig det :) Itillegg hoppa vi EN DEL på trampolina !! xD

Men skulle bare si at det ikke blir mye blogging fremover i ferien. Sorry :// Planer...!! Men skal få til litt =) Kos dere videre, nyt sommeren! Har sett på nettet at det er meldt regn hele neste uke...omg! 


Ja, dette skjedde altså i Thailand. Aner faktisk ikke hva som skjedde jeg. Men det var utrolig fint. Trodde det kanskje var regnbuen som bare kom.. men den er jo ikke rund!

Btw, bilde er ikke redigert!

Vet du hva som skjedde rundt sola?

- eOs <3

Torsdag-fredag :)

Jeg rakk ikke blogge i går, ret og slett siden jeg har ferie og det sier seg selv. I dag var jeg en tur hos tanta mi for å spise frokost, koselig det <3 Hun har Canon 600d, så knipsa litt bilder med det. Det er utrolig bra! :) Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye, jeg gikk en runde med Benny for å gå innom biblioteket for å levere noen bøker og Libris for å kjøpe frimerker, men neida.. det var stengt!//Nikon D3100//

Likte du bilde?

- eOs ^^

Kjeledress & maling!

Endelig har det vært fint vær, det har jeg ventet på! I dag har jeg malt hele leikestua. Det trengte den virkelig. Brukte 2 og en halv time. Jeg brukte tantes gamle kjeledress, så det var kok varmt i og med at det var sol! Siden det var sol i hele dag, så tok jeg litt bilder ute.


//Nikon D3100//

Hva har du gjort i dag ?

Likte du bildene ?

- eOs ^^

Hei bloggen!

Regn, regn og regn.. kan vel ikke forvente noe annent, det er tross alt Kongsberg vi snakker om. Først er det sol, så plutselig må man løpe inn under tak, før man blir snødd ned.. (okei, vannet ned!) Haha. Sommerferien min er kjedelig, skal på sørlandet men det er ikke enda. Så siden alle venninnene mine er borte, så har jeg brukt kreaviteten min å tatt litt bilder. Det er ikke så mange nye motiver å ta bilde av, så derfor tok jeg bare litt rundt meg. Kos deg.

Dette var bare en liten oppdatering. Har jo egentlig pause, men siden det ikke skjer så mye kommer til å blogge litt hver dag :D

Hva syns du om bildene ?

- eOs ^^

Dagen i dag + Ny header

I dag har jeg ikke gjort så mye spesielt, var en runde med Benny og tok en del bilder. Men har ikke fått redigert de ennå så viser dere heller et bilder jeg har redigert :) 

Har foresten laget en ny header, jeg tror den er bare midlertidig om dere ikke absolutt ønsker å ha den der :) Så denne gangen er det opp til dere.

Dette bilde er litt spesielt, siden det er tatt på "Tup Island" utenfor Krabi i Thailand. Den øya blir "borte" litt utover dagen, vi var der tidig nok til å se den, men når vi skulle dra så ble den borte siden det ble høyvann. Egentlig ganske merkelig. 

Likte du headeren ? Hvorfor/hvorfor ikke ?

Hva syns du om bilde jeg tok ?

- eOs <3

Thailand #2

Har en del bilder å vise dere, var der i 2 uker! Noe som gikk utrolig fort.. Har opplevd alt fra å sitte på en elefant til å ha sett en slange midt i trappa mens jeg gikk barbent. Jeg kan jo gå litt mer inn på det å si at den stirra skikkelig på meg, når jeg gikk lenger bak, fulte den etter.. å kikka enda mer.. skummelt.. Vi var også på 3 forskjellige båtturer, utrolig fint på alle de øyene vi var innom. Vi var på øyene/strendene "Hong Island", "Phi Phi Island", "Maya Beach" og mange flere... husker ikke alle :) 

Bildene mine er tatt med Nikon D3100, og redigert noen av de.

 Her er de:


Skjønner ikke at de klarte å sjære det ut så fint :) 


Hong Island 


Ja, dette er fisk!

Husker ikke hvor dette er...

En drage jeg tok bilde av, utenfor et tempel.


Skilpadde :)


Stranda ved byen Ao-Nang i Krabi.


En tiger utenfor Tiger claw tempel. 

Hvem likte du best ?

har du sett en slange ?

- eOs ^^

Thailand #1

I går kom jeg hjem fra Thailand. Lang reise, tilsammen ca 20 timers-tur (ink. venting på flyplasser og buss/tog) Siden det er så stor tidsforskjell, henger jeg litt etter.. men har tenkt å blogge om turen allikevell. Vi var i byen Krabi. Den var utrolig fin. Elsker strendene som var der, blått hav og strand. Vi bodde på hotellet "Thai Village Resort". Det var et kjempefint hotell. Ikke så værst at de la ut blomster på sengene etter de hadde redde opp, og 3 badebasseng. Har vært på 4 båtturer, det var utrolig moro!

Fikk dykka, så utrolig mange flotte fisk x) Har sett mange slags dyr iløpet av denne ferien, blant annent firfisle, aper, fisk, elefant, skilpadde og ikke minst den værste SLANGE! Omg! Også har jeg bada masse, og sola meg. Kan ikke si jeg er blitt sp utrolig brun, men farge har jeg fått :D Vært på shopping senter, og i gata nedenfor hotellet, var det mange boder. De solgte alt fra Solbriller til bekinier.

I tillegg fikk jeg meg to nye venner, Siril & Amalie <3 Utrolig koselige jenter. Savner dere allerede.

Har tatt over 1000 bilder, så her er noen av de beste :) Noen er redigert, men ikke alle.

 Flere bilder kommer i neste innlegg..

Hva syns du om bildene?

Har du vært i Thailand ?

- eOs ^^