juli 2012

Photo: Some beautiful leafsDin mening om bildet ?

- eOs♥

Innkjøp fra USA

Heii!!♥

Først og fremst, sorry for at jeg ikke fikk publisert dette innlegget på onsdag. Jeg har rett og slett ikke prioritert bloggen. (Noe jeg heller ikke kommer til å gjøre fremover) 


Jeg fikk faktisk IKKE kjøpt noe serlig mye klær ogsånt når jeg var i USA! (Noe jeg angrer helt sykt mye på) Haha, når jeg tenker meg om, er det ikke mye i det hele tatt, men dere vil jo se det så..

Jeg hadde faktisk en god del penger med meg, men jeg brukte over halvparten på de to objektivene jeg kjøpte. (Innlegg om dem kommer)

I USA har dem jo dollar ($) en dollar er ca 6 norske kroner. (Derfor kan dere regne ut i norsk pris selv, haha)


// 1. NY caps - Sports butikk - 30$ & Solbriller - surfebutikk - 3$ // 2. Armbånd - Florida Outlet - husker ikke pris //

// 3. Neglelakk - Forever21 - 2$ pr. stk // 4. Noir TEASE parfyme - Victoria Secret - gave //


// 5. "Like a boss" tshorte - surfebutikk - 5$ // 6. Topp fra Forever21 - 20$ // 7. Grå hettegenser - surfebutikk - 15$ //

// 8. Lilla hettegenser - surfebutikk - 15$ // 9. Singlet - Forever21 - 10$ // 10. Singlet - Forever21- 13$ // 


// 11. Olabukse- Levis - 50$ // 12. Lett shorts - surfebutikk - husker ikke pris // 

// 13. Shorts fra Forever21 - 20$ // 14. Shorts fra Forever21 - 24$ //


// 15. Grå converse fra Converse - 30$ // 16. Rosa Nike - Nike (Florida Outlet) - 45$ (??) // 

// 17. Crocs fra Crocs- veldig fine, right ? (ANER IKKE HVORFOR JEG KJØPTE DEM) // 18. Sjippsjappere - Surfebutikk - (kjøpte dem for å ha på stranda i Florida) //

Hva likte du best ?

Noe du fikk lyst på ? 

- eOs♥

Oslotur

Heii♥

I går var vi i Oslo en tur, rett og slett bare for shopping! Det var gøy og gjøre noe annderledes, det er jo så kjedelig her hjemme. Vi dro til domkirken for å se på "rosehavet" men det var ikke så stort som i fjor, jeg fikk faktisk tatt litt bilder, noe som også vil si at jeg har tatt bilder av det jeg kjøpte i USA, siden så mange har spurt etter det (eget innlegg kommer om det, i morra) 

Har dere vært å sett på "rosehavet" ?

Hva syntes dere om bildene ?

- eOs♥

22.07.11

Jeg skal ikke lage noe stort ut av dette, selv om det egentlig er en stor sak. I fjor var jeg på sørlandet, vi hadde akkurat vært på båttur, da vi høre på radioen at det var blitt bomba i regjeringskvartalet. Jeg satt på tv'en med en gang jeg kom hjem, og der ble jeg sittende resten av kvelden. Jeg husker jeg syntes det var spennende, men på morgen dagen etter var det ikke spennende lenger... jeg fikk høre det var rundt 20 drepte.. så kom det ekte tallet, 77 unge mennesker var blitt drept, pga en mann. Jeg har ikke ord. Hvil i fred!

Jeg og Martine var selv inne ved Oslodomkirke noen uker etter terrorangrepene, jeg husker hva vi så, et hav av bomster! Derfor har jeg litt bilder fra ifjor.

Hvil i fred♥

VIDEO: USA-TRIP

Heyyy♥

Nå bare vet jeg dere kommer til å bli glade, jeg har nemlig lagd en kortfilm av USA. Når jeg var der filmet jeg så og si HELE TIDEN! Håper dere liker den♥

 // USA-TRIP // Nikon D3100 // NEW YORK-WASHINGTON D.C - FLORIDA //

Din mening om videoen ?

Noe dere syntes jeg skulle ha gjort annderledes ?

- eOs♥

Some flowers in Florida

Heyy♥

Det blir ikke så mye tid til denne såkalte bloggen min lenger, ferien skal rett og slett nytes! Jeg kan jo fortelle dere det at kamreaet mitt streika når jeg kom hjem fra USA, så jeg har sendt det på reprasjon, forhåpentlighvis er det tilbake innen to uker, ja, du leste riktig! Det betyr at siden jeg ikke har kamera, blir det ingen bilder og dermed ingen blogg. Jeg mener ikke at jeg ikke skal blogge, men det blir mest bilder fra USA, tok jo 2000 bilder derifra, så jeg klager ikke på mangel av bilder ^^ Som dere ser har jeg endret header, trengte en ny en, den andre var så stygg. Den som er nå, vil vel forbli til ferien er over.


På søndag kom ei venninne som jeg ikke har sett på 2 år, så jeg var med henne og noen flere på banen og litt rundt omkring på søndag, så utrolig koselig å se henne igjen!!♥ I går prøvde vi lykken på stranda i Tønsberg, men det endte opp med paraply, så vi stakk heller inn til byen. Fikk shoppa litt faktisk ^^ Nå skal jeg snart ut for å møte noen venner, så vi blogges!♥Din mening om bildene ?

Hva er dine planer for resten av ferien ?

(Lkte du headeren?)

- eOs♥

Photo: My new bff


Din mening om bildene ?

- eOs♥

Foto: Bildedryss fra Universal Studios


Din mening om bildene ?

Har du vært i Universal Studios ?

- eOs♥

Florida in pictures

Heii♥

Bloggrutinen min er visst ikke helt inne enda, jeg glemmer rett og slett at jeg har blogg. Beklager, men dere skjønner vel, det er ferie!♥ Så fremover i ferien kommer det ikke til å komme innlegg hver dag, men ofte :) Pluss at kameraet mitt får en feilmelding om å holde ned utløseren (????) har prøvd alt, så det ender vel opp med å sende den på rep. Fikk en kommentar om jeg kunne vise innkjøp fra USA, det kan jeg selvfølgelig, hehe, når kameraet funker.


Bilder fra Florida

Dette bildet var hotellet vårt.


(Minner om den kule søstra mi sin blogg, som ikke er oppdatert på 10000000 år, klikkher)

Din mening om bildene ?

har du vært i Florida ?

- eOs♥

Photo: A butterflyDin mening om bildet ?

- eOs♥

Jetlag sa du ?

Hello guys♥

Åh, seriøst, å få inn en ordentlig døgryme er noe av det verste jeg vet! La meg halv ett på tordag, våkna klokka 3 på natta, neida, da fikk jeg ikke sove, så gjett hvem som lagde seg frokost klokka 4 på morgen ? Ja, det var meg. I natt la jeg meg også halv ett, hehehe, våkna halv to i dag! Så man kan si den rytmen er litt ute på tur, men nok om den. Jeg har klart å ødlegge kameraet mitt, flott, siste som mangla! (jeg aner ikke hvordan det ble sånn) Skal prøve å fikse det, håper jeg!  

I dag har jeg vært i byen med Cecilie, digger den skapningen!♥ Vi var først litt i byen, så dro vi hjem til meg ^^


Litt fra Washington D.C

Brukt fisheye objetivet på disse :)

Din mening om bildene ?

Hva har du gjort i dag ?

- eOs♥

I'm back!

Åhalla♥ Har dere savna meg ? haha, neida :)

Jeg har hatt en helt utrolig fin tur til USA i løpet av tiden jeg ikke har blogget. Var først i New York, deretter Washington D.C, også videre til Florida! Dagene gikk faktisk sykt fort, men vi rakk ganske mye selvom :) Dere vil vel kanskje se litt bilder, men jeg tenker det at jeg viser dere litt etter litt♥ Har kjøpt meg macro og fisheye objektiver!!! superfornøyd!!! 


Siden vi først var i New York, tar jeg det som en selvfølge at det først kommer bilder derifra :D

Gleder du deg til flere bilder ?

Har du vært i New York ?

- eOs ♥