august 2012

I take a break

Heii♥

Som dere sikkert har sett har jeg ikke blogget like mye som før, men det har jo tross alt vært ferie. Fra torsdag-fredag var jeg på konfirmasjonsleir, noe som faktisk var veldig moro! Ble bedre kjent med folk, og ikkeminst bedre kjent med bibelen, ok ikke det, men det var jo en kristen leir så vi måtte nesten regne med litt av det også. Maten vi fikk, ja ehem, tror ikke jeg skal gå inn på det engang. La meg fortsette der jeg startet, ang blogging fremover. Kommer dessverre til å la være å blogge frem til jeg får mitt kjære kamera (om jeg noen gang får det) så inntil det, stay strong everyone!

Skolen begynner i morra, må si jeg ser VELDIG frem til å høre på en form for britisk og nordlandsk hele dagen...

Din mening om bildet ?

Ser du frem til skolen ?

// eosphotography

BildedryssDin mening om bildene ?

- eOs♥

En god og en dårlig!

Heisann!♥

Ja, er vel så og si lenge siden jeg har skrevet noe her, la meg starte med at jeg hadde en superfin tur til Sverige! Dagene ble stort sett brukt til shopping, Stockholm er jo en helt sykt fin by! Regnet bort to av dagene, ellers var vi heldige med været!

Husker dere jeg sa kameraet mitt var blitt ødlagt ? Ja, det stemmer. For omtrent tre uker siden, sendte jeg det inn til Oslo på verkstedet (trodde jeg) som det stod vist på en retur-lapp som fulgte med når jeg kjøpe kameraet, poenget er det at jeg sendte visst kameraet feil, så det har ligget på postkontoret her i Kongsberg i tre uker, fordi adressen jeg skulle sende det til har visst flyttet, takk for informasjonen liksom. Haha, men sendte det på nytt til Bergen i går, så får håpe de får fikset problemet. Som dere sikkert skjønner, har jeg derfor ikke kamera, det betyr 0 bilder, 0 blogging, I'm sorry! (Har noen bilder jeg tok med Canon 600D, så det får holde for en stund)

Har noen bilder fra lørdag, når jeg var en mini tur til Saggrenda med disse herlig jentene!♥♥(Cecilie, ikke drep meg for noen av bildene)

Din mening om bildene ?

Er kameraet ditt på rep. ?

- eOs♥

Stockholm #2


Har du vært i Stockholm ?

Din mening om bildene ?

- eOs♥

Stockholm #1// Stockholm // Canon 600D // Redigert i Photoscape //

Hva syntes du om bildene ?

Har du vært i Stockholm i Sverige ?

- eOs♥

Photo: Before I die//Inspirasjon

- eOs♥

Fin overskrift.

Heii♥

Designet klikka helt i går, når jeg skulle inn på bloggen kom det bare "error" melding. (Vet ikke om noen fikk det samme?) Så jeg endret design, syntes ikke det er sånn mega fint, men bedre enn et "error" design. Kan hende jeg finner et annent litt finere design, men det får jeg fikse på senere. Syntes ikke ferien har vært like bra som jeg har forventet, har vært hjemme i tre uker nå, så er litt lei det på en måte (i og med at alle er bortreist). Skal til Stockholm i Sverige på søndag, kommer hjem på torsdag, så det blir ikke noe bedre blogging fremover for å si det sånn. 

Brooklyn Bridge♥

Frihetsgrudinnen♥


Det hvite hus♥

Hva syntes du om bildene ?

Likte du desginet ?

Tips til et annent gratis-design ?

- eOs♥