september 2011

Høstferie!

Hei alle sammen!

 

Skoledagen i dag var utrolig lang, hatt prøve i både matte og naturfag. De to siste timene gikk sakte, så endelig Kristine kan vi si at det er høstferie! Jippi! Det er en uke jeg skal kose meg masse, ta masse bilder og ikke minst blogge bra! Så bare vent dere, dette blir bra!

 

Var på håndball-trening i stad, noe som var moro. Bare det at Faezeh sin sykkel er fucka, så den lagde en forferdelig lyd på vei hjem.. Jeeeda, Faezeh som kom det... haha :)

 

Gikk en tur med Benny i stad, tok med kameraet. Her er resultatet:

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høst //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høst //

 

Har du høstferie ?

Hva syntes du om bildene ?

 

- eOs<3

 

 

Photo: Cupcakes


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Cupcake //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Cupcake //

 

Hva syntes du om cupcakes'a ?

Likte du bildene/redigeringa ?

 

- eOs<3

Uken min...

Hey lesere!

 

Jeg må først og fremst si sorry for at jeg ikke har blogga på 2 HELE dager. Har virkelig ikke hatt tid, bloggen prioriteres ikke først, desverre. Har heller ikke tatt så mange bilder med det nye objektivet, igjen har ikke hatt tid. Lekser, skole og trening tar for mye tid. Pluss at jeg skal være med vennene mine. I går var jeg på banen på skolen og møtte ei gammel klassevenninne, det var utrolig hyggelig. Hun bor i Costa Rica så litt langt unna.. 

 

Men over til i dag, i dag har jeg spilt håndball på skolen. Vi hadde håndball-cup, åttende mot åttende. Vi kom til finalen, men tapte desverre :/ Når jeg kom hjem etter skolen var jeg helt skutt, vondt i hodet og sliten. Plutselig kikker jeg på tempraturviseren, det sto 40,9 grader ute!!!! Det er jo varmere enn de fleste stedene i syden! Spurte pappa, så da fant jeg ut at det var pga gradene står mot sola.. Haha, så det er sola som er så varm ++ Haha.

 

Et  utrolig kult bilde jeg tok i går:

 


//  Redigert i Picnik  //  Nikon D3100 //  En  sopp //

 

Hva syntes du om bilde ?

Har dere håndball-cup på skolen ?

 

-  eOs<3

Dagen i dag: Skole, brann og lekser!

Hei lesere!

 

I dag har dagen gått i ett, etter skolen dro jeg hjem for å gjøre lekser. Så ringer telefonen og jeg får høre om en brann lenger oppi her, jeg tok sykkelen og kameraet med også skynte jeg meg opp til åstedet. Jeg syntes det er spennende med branner, i alle fall når det ikke gjelder mennesker i brann. Det viste seg å være en stor brann, det var utrolig mye røyk og sirener! Tror jeg telte 6 utrykkningsbiler, så stor brann var det. Jeg er ikke sikker på om den holder på fortsatt, håper ikke det.

 

Har ikke rukket å blogge før nå pga brannen og lekser.

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 18-200mm // Brann //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 18-200mm // Brann //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 18-200mm // Brann //

 

Har du sett en slik stor-brann ?

Likte du bildene ? (Det er vel ikke noe å like....med tanke på brannen)

 

- eOs<3

Håndball-cup!

Hey!

 

Har ikke fått blogga no serlig bra, siden jeg har vært på cup i Drammen. Vi gikk vidre til i dag, men tapte 9-8 så det var rett ut.. Vi dro på drammensbadet hele laget! Utrolig koselig, også så moro! Har ikke tatt noen nye bilder ennå med kameraet så legger inn et gammelt. Litt kul redigering syntes jeg. Skal møte Martine nå. 

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // A magic glas //

 

Hva syntes du om redigeringa ?

Likte du bilde ?

 

- eOs<3

Foto: Høstblader


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 - Sigma 18-200mm // Høstblader //

 

Hva syntes du om bilde?

Liker du fargen på bladene om høsten ?

 

- eOs<3

Yeesss, fikk post!

Heey!

 

Først og fremst, ENDELIG FREDAG! Utrolig deilig at det er fredag i dag, kunne slappe av og lade opp til i morgen. Da skal jeg nemlig på håndballcup. Dere vet jo at jeg bestilte linse på tirsdag, og hver dag har jeg sjekka postkassa om objektivet har kommet, neida.. ingen post. Men i dag derimot, lå det en lapp om at pakka var kommet! Yess, endelig. Den var kjempefin, og ikke minst UTROLIG BRA! Så framover blir det mer og bedre blogging. Ja, dere leste riktig! Mer og bedre blogging! :) 

 

Tenkte jeg skulle fortelle litt om selve objektivet jeg har skaffa meg:

Dette objektivet er da Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS, det fulgte med en solblender på kjøpet. Dere kan lese mer om det <her> Jeg kjøpte det ikke på den netthandleren men på Japanphoto, men det er vel egentlig det samme.

 

Dere vet jo at standarobjektivet 18-55mm mitt ble ødelagt, aner ikke hvordan men den vil ikke fokusere! Den nye linsa gjør bildene derfor kjempefine i følge meg. Så framover er det ikke blogginga dere skal klage over.

 

Jeg vet jeg ikke har blogga noe særlig bra, det har til og med folk sagt til meg, men det skal jeg få slutt på. Håper dere vil forsette å følge meg! 

 

Sånn ser objektivet ut:

 

//Redigert i  Picnik //  Niikon D3100 // Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS //

 

//Redigert i  Picnik //  Niikon D3100 // Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS //

 


//Redigert i  Picnik //  Niikon D3100 // Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS //

 

Hva syntes du om objektivet ?

Har du et ekstra-objektiv ?

 

-  eOs<3

Foto: Makroner

Hei!

 

Rakk ikke blogge i stad så blogger like så godt nå. Har vært ute med folk, noe som var utrolig moro. Bestilt linse, så den kommer vel i løpet av uka. (Får jeg håpe) 

 

Jeg tok bilder av makroner for litt siden, jeg vet ikke helt om jeg er fornøyd med bildene. Akkurat som at det er noe som mangler, vet ikke helt hva jeg syntes.

 

Derfor vil jeg høre DERES mening. 

 

PS: Makroner er utrolig godt! :)// Redigert i picnik // Nikon D3100 // Makroner //// Redigert i picnik // Nikon D3100 // Makroner //

 

Hva syntes du om redigeringa ?

Har du smakt makroner ?

 

- eOs<3

Spansk

I dag på skolen fikk vi vite språket vi skal ha i 3 år på ungdomsskolen. Jeg ønsker meg spansk, noe som jeg fikk! Utrolig glad for det, i tillegg kom jeg med mange kjente så utrolig kult! Gleder meg allerede. Så må pugge noen "gloser" til i morra.. Jippi (fin start) men okei. Skal bestille ny linse i dag, så det blir nok masse fine bilder framover.

 

Forteller mer om den nye linsa senere..// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Regndråper //

 

Har du et annent språk ?

Hva syntes du om bilde ?

 

- eOs<3


 

Foto: En nøkkellås


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // En nøkkellås //

 

Hva syntes du om bilde ?

Likte du redigeringa ?

 

- eOs <3

Foto: Høst

Hei!


Høsten er lang, masse regn, ingen blomster som vokser opp av gresset lenger, kaldt, mygg forsvinner, blåbærtid. Tok et bilde av et blad som minner meg om høsten.

 


//Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høst //

 

Liker du høst ?

Hva syns du om bilde ?

 

- eOs<3

Natter hos Martine :)

Hey! Siden jeg var på hytta til i dag rakk jeg bare et kort innlegg i stad. Nå er jeg hos Martine. Skal sove her så det blir koselig <3 Tok noen bilder på hytta med speilrefleksen:

 


// Redigert i Picknik // Nikon D3100 // Høst //

 


// Redigert i Picknik // Nikon D3100 // Høst // Kongle //


// Canon 1100D // På skolen // 

 

Hva syntes du om bildene ?

 

- eOs<3

Fredag/lørdag = hytta = woho

Først og fremst sorry for utrolig dårlig blogging denne uka. Har vært på hytta fra i går så dette blir et kort innlegg. Har tatt litt bilder med iphonen's kule app så enjoy!

 

Benny <3

 

 

// Redigert i iphone app // Iphone 4// På hytta //

 

Hva syntes du om bildene ?
Hva skal du i helga ?- eOs

Idrettsdag :)

I dag var det idrettsdag på skolen, vi fikk et sånt kort sånn at vi skulle klippe i kortet for hver ting som ble gjort. Orienteringa var utrolig moro, vi brukte bare nesten 2 timer! Stakkars Martine's bein :/ Var hos Camilla på tirsdag, da bakte vi Brawnie Coocies. Nam! :)

 
// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Brownies //

 

Hva syns du om bildene ?

Har dere også idrettsdag ?

 

- eOs<3

Hade sommer, hei høst!

Da var det høst da folkens, blader faller ned, bladene blir brune og alt er forandret! (jeg nevnte ikke været) DET VAR SOL I DAG FOLKENS! woho! Savner sommeren! Siden det faktisk IKKE har regnnet i hele dag, tenkte jeg at jeg skulle legge ut litt bilder fra sommeren. Dere har jo sett noen, så her er noen dere ikke har sett! I dag har jeg vært med Martine, og noen andre herlige folk. Det var utrolig moro! // Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Sommer // Gress //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Sommer // Jazzen //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Sommer // Sørlandet //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Sommer // Benny //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Sommer // Awesome sykkel //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Sommer // Blomst //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Sommer // and //

 

Kom du i litt sommerstemning ?

Savner du sommeren ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Tusenfryd!

På søndag var jeg på tusenfryd med Ingrid, det var utolig koselig! Vi tok nesten alle karusellene og div. Vi tok Supersplash 7 ganger, og 6 ganger i Tømmerenna! Så moro var det! Vi tok Supersplash 4 ganger på rad så vi ble KLISS våte, haha. Det regna nesten hele dagen (sjokk) så vi hadde sånn "ikke-bli-våt-så-bruk-regnkappe" Men nok om det. Hadde med kameraet så bilder ble det.

 

(Dårlig blogging er pga. skole, lekser, venner og håndball)

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Tusenfryd - billett //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Tusenfryd //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Tusenfryd - Ingrid og supersplash //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Tusenfryd - "dagen er din" //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Tusenfryd - Supersplash//

 

Har du vært på Tusenfryd ?

Hva syntes du om bildene ?

 

- eOs<3

Photo: Fly to the sky


// Redigert i Picnik // Canon 600D // Kusine i fart  //

 

Hva syns du om bilde ?

 

- eOs<3

Foto: Vannglass

Hei!

 

Når jeg var i Thailand i sommer var vi på en is-sjappe som hadde sykt god is, men poenget er at de gav oss gratis vann i et utrolig kult glass. Hadde ikke med speilrefleksen så tok bilder med det gamle kameraet, men liker de utrolig godt, har redigert de også! Ikke verdens beste kvalitet men.. Enjoy 

 


// Redigert i Picnik // Canon IXUS 95 IS // Vannglass //

 

Syns du glassene var kule ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Før og etter!

Hei

Nå har jeg redigert et bilde av en blomst som jeg tok i stad. Helt utrolig at kameraet mitt faktisk fokuserte på blomsten siden det er jo kverka. Men jeg liker det uredigerte best selv om det ikke er så stor forksjell på bildene.

 


// Uredigert // Nikon D3100 // Nr 1 //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Nr 2 //

 

Hvilket bilde likte du best ?

Var bildet fint ?

 

- eOs ^^

Fredag folkens!

Hey <3

 

Det er fredag folkens! Jippi!

Ingen tegn til regn, og det er jo supert! (selv om jeg tror det vil komme litt uansett) Har hatt en kjempefin dag på skolen, selv om jeg er sliten etter uka. Var en tur med Benny i stad så tok med kameraet for å ta litt bilder. Kameraet mitt er ikke bra for tiden, så veldig få bilder ble bra. Viser dere mer senere!

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Blomst //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Blader //

 

Har du hatt en fin dag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Blogger jeg leser!

Hei!

 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hvilke blogger jeg leser, alle er fra topplisten. Får utrolig masse inspirasjon fra de forskjellige, på forskjellige måter. 

 


// andrea <her> // // Erica <her> //  // Mathilde <her> //  // Therese Charlotte <her> //

 

Kan jo fortelle litt om hver enkel blogger, og hva jeg ser i dem:

 

- Andrea: Andrea er 17 år, og hun blogger om livet og om hva som faller henne inn. Elsker bloggen hennes!

 

- Erica: Jeg har ikke lest bloggen til Erica så lenge, men jeg syntes bildene som hun tar er veldig fine og redigeringen er utrolig bra.

 

- Mathilde: Mathilde ja, hun blogger om det som faller henne inn enten om det er om skolen, hverdagen eller om det hun savner. Hun tar veldig fine bilder og redigeringen er bra!

 

- Therese Charlotte: Therese sin blogg er litt av og på. Hun kan være kjempeflink til å ta bilder, og skriver bra. Det kan også være en utrolig teit og kjedelig blogg.

 

 Leser du noen av disse bloggene ?

Anbefaler DU en blogg ?

- eOs <3

Det regner!

Jeg er virkelig lei regn nå! Det går jo ikke en dag uten regn jo... men kan ikke klage, det er tross alt kongsberg. Når vi sykla hjem i dag etter skolen var det fint vær og en blå himmel. Plutselig er jeg hjemme, og det begynner å regne! Jaja, that's the life. Skal se home and away nå, også skal jeg gjøre litt lekser + at jeg stikker på trening så vi blogges <3

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Kongsberg er best //

 

Regner det hos deg ?

Ser du på home and away ?

 

- eOs<3

Foto: En joker

 // Redigert i Picnik // Nikon D3100 // en joker med mynt //

 

  //Redigert i Picnik // Nikon D3100 // en joker //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // en joker //

 

Hvilket bilde likte du best ?

Har du vunnet en joker før ?

 

- eOs<3

Ekslusiv skogstur i regnet !

Hei!

 

I dag har jeg vært hos Martine, og er det enda. I stad var vi på en skikkelig innholdsrik tur til skogen, begge kameraene var med i tillegg til at vi hadde MASSE regn og et godt humør. Plutselig sier Martine "Gjem deg, det kommer en bil!" Jaja, men vi fikk tatt en del bilder, selv om det pøs regna! Utrolig moro!

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Blad //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Martine søta //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Tre //

 

Har du vært på skogstur i regnet ?

Hva syntes du om bildene ?

 

- eOs & Marty ^^

Ønskedrømmen

Hey!

 

I kveld har jeg vært på "ønskedrømmen!" Det er et tv-program som skal gå på tv2, som starter allerede i November. Det handler om at Solveig, Carsten og Øyvind (programleder'ne) skal oppfylle ønsker til folk i hele norge. Denne gangen kom de til Kongsberg for å oppfylle ønsker. Det var en konsert jeg var på i kveld, men herlige folk og noen utrolige fine innslag. Kameraet ble selvfølgelig med, så legger ut noen av de som ble tatt i kveld. 

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Ønskedrømmen //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Ønskedrømmen //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Ønskedrømmen //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Ønskedrømmen - Solveig //

 

Skal du se på Ønskedrømmen på tv?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Endelig helg!

Yeah, det er helg folkens!


Sola skinner og himmelen er blå, ja det er det jeg kunne ønske jeg kunne skrive.. men neida, sola er på vei ned og himmelen er full av skyer. Gloseprøva gikk supert! Leksene derimot gikk også fint, deilig og ikke ha lekser denne helgen. Kikker gjennom bilder fra akrivet mitt, og har funnet mange fine bilder som vekker minner.// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // And ////Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Benny i fart //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Blomst //

 

Hva syns du om bildene ?

Hva skal du i helga ? 

 

- eOs<3

Skole, stress og blogg

Hey!

 

Lenge siden sist nå, eller ja lenge nok. Jeg rakk ikke blogge i går siden jeg gjorde lekser og andre ting. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, driver med en norskoppgave som er til i morgen! I tillegg har jeg gloseprøve i engelsk i morra, jippi. Så hverdagene mine er stressende, men ellers supre! :) 

 
// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Kjempekule engelske-ord //

 

Likte du bildene ? Jeg har fantasi :)

Har du gjort lekser i dag ?

 

- eOs<3