oktober 2011

Outfit 31.10.11

Hey lesere!

 

I dag har skolen vært lang, etter vi stilte klokka er den blitt en time lengre. Selv om jeg bare merka det på sulten så var dagen lang, haha. Hadde på meg en ny genser som jeg fikk sykt fin tilbakemelding om. Så tenkte jeg kunne lage en liten outfit i dag, ikke halloween antrekk altså. Haha, vi skal se hva jeg får lagt inn litt senere på kvelden her... about Halloween. Men nå skal jeg gjøre litt lekser, også chille.

 // Lue - Bikbok // Genser - Kapphal // Bukse - Vero Moda //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du outfiten/genseren ?

 

- eOs <3

Halloween-overnatting!

Hey lesere!

 

Fikk ikke blogga i går siden var opptatt hele dagen, pluss at på fredag var jeg på "halloween" fest hos Camilla (: Det var kjempemoro! Vi så på "pretty little liars" kaskje 5 episoder ellerno ? også spiste vi god mat og goterii! Haha, la oss ikke før halv seks på morran i går, og sov til ca halv elleve. For å si det sånn så er jeg ikke verdens opplagte menneske akkurat nå!

 

Etter festen/overnattinga dro jeg til Gulskogen senteret for å kjøpe vinterjakke, sko og litt forskjellig. I dag skal jeg finne på noe med Martine S, vi kommer sikkert til å ta litt bilder ellerno. På kvelden skal i bursdag til farfar som er 75 år i dag! :) Hipp hipp, Hurra! (haha)

 

Her er noen bilder fra min helg, selv om det fortsatt er en dag igjen..

 


// Skål // Villa-brus #1 //

 

// Ser på film // Redde //

 

// Emma daaaaa // Godteri fail //

 

// Brus // Villa #2 //

 


// overtrøtte // overse de fine strømpene mine (det var liksom halloweeen) // Søte oss //

 

Har du vært på Halloween-overnatting ?

Likte du bildene ?

 

- eOs <3

Foto: Regndråpe

Hey bloggen!

 

Endelig helg folkens, gud så deilig! På skolen i dag hadde vi rle og matte prøve, tror det gikk ganske bra. Nå skal jeg pakke litt, siden jeg skal stikke til Camilla med noen andre herlige jenter. (Kanskje jeg blogger derfra?) men nok om det, sorry for at jeg ikke fikk blogga i går. Torsdager er min værste bloggdag... så jeg har bestemt at fra å med neste uke blogger jeg en dag mindre, nemlig torsdager. Har rett og slett ikke tid. Respekter, takk. 

 

Tok et bilde i stad, når det regna

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Regndråpe //

 

Greit for deg at jeg ikke blogger på torsdager ?

 

Digg med helg ?

Likte du bilde ? 

 

- eOs <3

Foto: Høstblader

Hey lesere!

 

Nå kom jeg nettopp hjem fra byen med Camilla, Helene, Ane og Robin. Utrolig moro! Resten av dagen skal brukes på lekser, og kanskje jeg tar litt bilder etterpå fordi det er jo så NYDELIG vær nå!... ehe.. nei...

 

Blader faller ned, det er høst. 

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Blader faller ned //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bilde ?

 

- eOs <3

Høst-tur med skolen!

Hey lesere!

 

Sorry, for litt dårlig blogging den siste tiden. Har ikke hatt inspirasjon, og heller ikke mulighet til å blogge.

 

I dag på skolen gikk vi på tur, vi ble kjørt opp med buss til Brånabekk, ved meheia og gikk derifra ned til vestsiden skole, eller det vil si funkelia. Siden jeg ikke ble henta i funkelia gikk jeg ned ved kronene i håvet, sammen med noen venninner. Det var en utrolig koselig tur, mye moro. Sammtidig, veldig slitsom! Er helt utslitt nå.. 

 

Har redigert et bilde som jeg tok på søndag:

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // en gammel blomst //

 

Har dere høst-tur med hele skolen ?

Likte du bilde/redigeringa ?

 

- eOs <3

Foto: Høst-kollasj

// Redigert i Photoshape // Nikon D3100 // Høst-kollasj //

 

Har du tatt bilder av høsten ?

Likte du kollasjen ?

 

- eOs <3

Foto: Blomster fra i sommer

Hei sunshines!

 

I dag skal jeg i bursdag til f&f, gleder meg. Har fikset litt på designet, det vil si header og profilbilde i sidemenyen. Det blir en mer vinterlig header nærmere noevmber-desember, altså juletider. Så denne er litt sånn "midlertidig" siden syntes ikke den andre passet lenger, og uansett den var jo så gammel selv om jeg likte den! 

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Lupiner //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Lupin //

 

Hva skal du i dag ?

Hvilket bilde likte du best ?(hvorfor/hvorfor ikke?)

 

- eOs <3

Helg!

Yeah, folkens! 

 

Endelig er det helg! De to siste timene på skolen var ikke like tunge som vanlig, siden vi hadde norsk i stedenfor RLE, så vi bare chilla den siste timen! Etter skolen stakk jeg til byen sammen med bestevenn, der møtte vi mange kjente! Utrolig koselig, love ya smarty :3 Men over til overskriften, denne helgen skal jeg litt av hvert. Nå (faktisk om 10 min) kommer Faezeh, siden vi skal sykle sammen til trening! (Haha, hakke skrifta en gang..)

I morra blir det lite blogging, pga bursdag til f&f ! (f&f = farmor og farfar)


Sorry for gammelt bilde, men kameraet mitt var tom for strøm i stad :// Så tar et jeg ikke har vist dere før, men av frost!

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Frost //

 

Digg med helg ?

Har du en travel uke ?

Likte du bilde ?

 

- eOs <3

Foto: En blomst!

Hei lesere!

 

Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om uka som snart er ferdig. I går fikk vi nye plasser på skolen, kom ved sidna Kristine! Haha, lo nesten hele første timen så dette blir moro! (Neida, kristine skal ikke skrive om naturfagen vi diskuterte, haha) I dag på skolen hadde vi naturfag/matte prøve, syntes det gikk veldig bra så gleder meg til å få resultatet! Snart skal jeg på trening, så vi blogges ^^

 

Tok et bilde av en blomst på tirsdag som jeg har redigert, også syntes jeg bilde ble så fint at jeg legger det ut:

 


// Redigert i PhotoShap // Nikon D3100 // En blomst //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bilde ?

 

- eos <3

Foto: Frost

I dag på morgen var jeg ferdig litt før tiden som Camilla som skulle komme, så jeg tok med kamera ut i -2 grader :P Uff, kaldt! (lurer på hvordan jeg skal overleve vinteren, haha) Så jeg tok noen bilder av frosten i gresset. 

What did you think ?


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Frost //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Frost #2 //

 

Er det kaldt på morgen hos deg ?

Hvem likte du best ?

 

- eOs<3

Foto: Sjokolademelk - før & etter

Hei herlige lesere!

 

I dag har det vært en sykt chille dag på skolen, de to siste timene i spansk var bare chill! Vi hadde ikke lærer, så vi hørte på musikk (deadmau5, ehe....) og bare snakka. For å si det sånn, vi snakka ikke spansk ! Diggeste timene ever. Nå skal jeg gjøre litt lekser, også se på favoritt serien (home and away, standar) + at jeg stikker på trening!

 

Bilde er tatt når jeg var med Frida, Anna og Karianne på skolen for å ta litt bilder! Haha, endte med at Frida knuste flaska til Anna! Haha, minner. 

 

Før:

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Sjokolademæælk // Hel og fin //

 // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Sjokolademæælk // Knust og fin //

 

Har du også chilletimer på skolen ? (haha)

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Foto: Ståltrå


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Ståltrå #1 //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Ståltrå #2 //

 

Hva syntes du om bilde ?

 

- eOs<3

Hjemmedag på bilioteket!

Heeei lesere!

 

Nå er jeg, Camilla, Helene og Martine på biblioteket for å skrive om den franske revolusjonen! Alle er faktisk ferdige! Yeah, fri resten av dagen! Vi har hatt hjemmedag i dag siden vi har elevsamtaler på skolen. Men nå stikker vi hjem snart, så tok litt bilder her siden Camilla hadde med kamera av en eller annen grund. Haha! 

 


// Redigert i PhotoShape // Canon 550D // Martine elsker å lese //

 


// Redigert i PhotoShape // Canon 550D // VI elsker bilioteket ja... //

 

Har du hjemmedag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3  + noen flere!

Helgen min!

Hej lesere!

 

I dag har jeg spilt håndball kamp mot Hokksund 2, vi vant 24 - 15 så det var utrolig moro å spille! Frida, Anna og Karianne kom for å se på oss spile, utrolig kult! Resten av dagen har jeg sittet med lekser, pluss at jeg har hatt besøk.

 

En litt ny vri:

 

Image and video hosting by TinyPic

// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Dere er søte //

 

Hva syntes du om bilde/bildene ? :)

Hva har du gjort i dag ?

 

- eOs<3

Foto: Mystisk gjerde


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Mystisk gjerde #1 //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Mystisk gjerde #2 //

 

Hva syntes du om bilde ?

Likte du redigeringen ?

 

- eOs<3

Så var lørdagen snart over...

God kveld, kjære lesere!

 

I dag har dagen min vært superfin. Martine sov over her som sagt, utrolig koselig! I dag møtte jeg Karianne, Frida og Anna. Har ikke sett Frida og Anna siden leirskolen, så det var utrolig kult å møte de. Vi hadde veldig moro, vi viste de byen ved å gå litt rundt. Vi var på skolen, og tok litt bilder også stakk vi på senteret. Utrolig koselig! I morra skal jeg spille håndballkamp, Karianne, Frida og Anna skal komme for å se på oss spille. Gleder meg!

 

Bilder fra dagen:

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Frida //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Gale folk //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Anna + 3D = Kult //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Converse //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Frida & eOs<3 //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // eOs, Karianne & Anna //

 

Hva har du gjort i dag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

 

eOs & Smarty er kule!

Heeei lesere!

 

Nå har jeg besøk av Martine søta<3 Var i bursdag i stad, koselig det. Nå chiller vi med facebook, dip, potetgull & godtiiiis.. venter ! I morra skal jeg møte noen venninner fra leirskolen! Gleder meg sykt! :) Ha en fin kveld videre folkens!

 


// Redigert i Picnik // Mobil // eOs & Smarty <3

 

Hva har du gjort i dag ?

Likte du bilde ?

 

- eOs & Smarty <3

Photo: Love!

Hei dere!

 

I dag skal jeg i bursdag til min kjære farmor som fyller 70 år i dag! (Gratuler hun gjerne i kommentarfeltet, hihi) Etter bursdagen kommer superherlige Martine til meg, hun skal sove over så det blir moro! Gleder meg! Det er helg folkens, endelig! Jeg har i alle fall mange planer, håper dere får en super helg så blogges vi sikkert senere i kveld.

 


// Redigert i PhotoShape // Canon 600D // Love //

 

Vet bilde er sykt dårlig, men elsker måten LOVE er skrevet. Uansett har ingen bedre bilder å legge ut for øyeblikket..

 

Hva skal du i helga ?

Likte du bilde ?

 

- eOs<3

Torsdag er hektisk!

Heei lesere!

 

Har ikke så god tid! Oii, shiittt kverka en flue! :) Ærrsj! Haha, ja samma det! I dag har jeg gjort lekser siden jeg kom hjem, ikke det beste jeg vet men det må jo gjøres. Nå skal jeg skrive ferdig en bokanmeldelse så stikker jeg på trening. Minner om at på torsdager som er min mest hektisk dag av alle andre blir det lite blogging.

 


// Modell: Meg // Genser - Bikbok // Nikon D3100 //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bilde ?

 

Vi blogges!

- eOs<3

Let's us shake!

Hei og god kveld!

 

Nå har jeg akkurat laget milkshake, tok noen bilder imens men det er ikke mye å skryte av. Tenkte dere skulle få oppskriften:

 

Sjokolade-milkshake:

 

- 2 banener

- 2 ss is (Jeg brukte Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie Icecream)

-  Melkt (Her tok jeg bare litt melk oppi mixeren, bestem selv)

 

Dette gjør du:

 

Skjær opp banene, putt opp i en mixer, så tar du isen + melk oppi så mixer du... ca 1-2 min. Så tadda..!

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Sjokolade-milkshake //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Sjokolade-milkshake // Banen + melk //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Sjokolade-milkshake // Is //

 

Skal du prøve oppskriften ?

Har du smakt Ben & Jerry's brownie ?

 

- eOs<3

Ut på tur aldri sur!

Hei lesere!

 

I dag har dagen vært super. På skolen gjorde vi ikke noe spesielt, men vi slutta kvart over ett da, heldighvis. Etter skolen tok jeg med Benny på en fototur, siden det endelig er fint vær (og kaldt) tok jeg med kameraet ut for å ta litt bilder. Redigert de så nå er det endelig på plass. Blogger mer senere i dag.

 


// Redigert i PhotoChape // Nikon D3100 // Blader/rips? på tre //// Redigert i PhotoChape // Nikon D3100 // Rips? på tre //// Redigert i PhotoChape // Nikon D3100 // Blader //// Redigert i PhotoChape // Nikon D3100 // 

Dette siste bildet blir litt blendet av sola, ser at blitsen blender (JA, MARTINE jeg brukte blits på dette bilde).. men jeg likte fargene i bakgrunnen fargen så godt så jeg legger det ut allikavell.

 

Hva har du gjort i dag ?

Hva syntes du om bildene ?

 

- eOs<3

Photo: A frog

Hei lesere!

 

I dag var Ingrid med meg hjem, lenge siden hun har vært her nå så det var utrolig koselig! Vi gjorde egentlig bare lekser, også spise vi litt. På skolen i dag tok vi klassebilde, håper det ble bra.... ^^ Stikker snart på håndballtrening, så vi blogges <3

 

Rakk ikke blogge i går, var hos frisøren også var jeg barnevakt med Martine for lillesøstra hennes, Nora. Martine og Nora hadde lagd forskjellige ting plastelina, Martine lagde en så søt frosk at jeg tok bilde av den. Enjoy ! 

 


// Redigert i Picknik // Nikon D3100 // A frog //

 

Har dere tatt klassebilde ?

Hva syntes du om bilde ?

 

- eOs<3

Høstferien min!

Hei lesere!

 

Har hatt en superfin høstferie, vært med venner og familie. På torsdag dro vi til hytta, var der til i går. Tok masse bilder, har redigert noen så legger de ut nå, de andre legger jeg ut senere. I morra er det skole :/ Gleder meg til å se vennene mine igjen. Nyt siste dag folkens!

 

// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høstferie // Kvist //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høstferie // Benny //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høstferie // // Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høstferie // Gaustatoppen div. //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Høstferie // Fugl //

 

Hva har du gjort i høstferien ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Foto: Elg


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Elgpasta //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Elgpasta //

 

Hva syntes du om fantasien min ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Foto: En ring

  // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Ringen til <Helene> //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Ringen til <Helene> //

 

Hva syntes du om ringen ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Foto: Vann


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Vann i fart //

 

Hva syntes du om bilde ?

 

- eOs<3

Inspirasjon


// Inspirasjon fra weheartit //

 

Hva syntes du om kollasjen ?

Hva inspirerer deg ?

 

- eOs<3

Photoshoot!

Hei!

 

I dag har jeg ikke gjort så mye, fant fram gamle luer, klær og briller i stad siden jeg skulle ha en photoshoot. Nå tenker du sikkert, så merkelig hun er. Men sannheten er at det var Benny som skulle være modell. Hahaha, han er søt da. Nå skal jeg ut å møte Martine og Wilhelm. Vi blogges!

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Benny på photoshoot //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Benny på photoshoot //// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Benny på photoshoot //

 

Hva syntes du om photoshooten/bildene ?

Ikkesant han er søt ? 

 

- eOs<3

05#10#11

Hei!

 

I dag er dagens planer at jeg skal finne på noe med Martine & Wilhelm. Jeg er blitt helt dilla på strå, tar bilde av strå hele tiden. Syntes de er så fine å ta bilde av. Her er noen flere bilder fra i går:

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høsttur // Høstvei //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høsttur // Strå //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høsttur // Høstvei #2 //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høsttur // I farta //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høsttur // Martine //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høsttur // Vann //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Høsttur // Strå #3 //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

 

Fototur er alltid vellykket!

Heei!

 

Dagen i dag har vært veldig fin, først var jeg og Martine S på fototur i Funkelia. Haha, utrolig morsom! Vi møtte en barnehage med noen søte barn, eller vent... det var SFO-barn! Hehe, Martine satt seg rett ned på bakken og bare "Så nå skal dere tilbake til barnehagen eller ?" til ei lita jente.. hun bare "Jeg går ikke i barnehagen!" hahah! :) Stakkars jente.   Tok masse bilder, så gled dere.

 

Etter turen, stakk vi til byen. Kjøpe meg en genser, syntes den var utrolig fin så når man har med seg en privat "motemikser" så må man jo slå til å kjøpe. Nå skal jeg på trening med 6 herlige jenter! Ha en god høstferie videre folkens!

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Strå //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Trerot //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Blader //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Høst //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Martine søta //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Strå #2 //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Vann - Bobler //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Fototur // Martine = hyper //

 

Hva har du gjort i dag ?

Like du bildene ?

 

- eOs<3

God Morgen!

Hei og god morgen lesere!

 

I dag våknet jeg ganske tidlig til å være meg. Har egentlig ikke så mange planer i dag, "nyte ferien" er vel det man sier.

 

Minner om at jeg skal på hytta på torsdag, så da blir det kun e.v.t mobilblogging.

 

// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Lyng //// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Strå #2 //

 

Hva skal du i dag ?

Hva synte du om bildene ?

 

- eOs<3

Litt av hvert!

I dag har jeg vært hos mormor, utrolig koselig. Tok med kameraet så nå har jeg redigert noen av bildene med den nye måten, jeg bare elsker den nye måten å redigere bilder på. 

 

 

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Diverse //

 

Hva syntes du om bildene ?

Liker du redigeringen ? (Hvorfor/hvorfor ikke)

 

- eOs<3

Foto: Strå

  // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Strå //

 

  // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Strå //

 

  // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Strå //

 

Inspirasjon til redigeringen er hentet her: [x]

 

Hva syntes du om redigeringsmåten ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Skogstur!

Hei søte lesere!

 

I dag har jeg vært på skogstur til knutetoppen, med familien. Koselig det altså, også fikk jeg tatt litt bilder av naturen. Så utrolig mye rart i dag egentlig, som denne greia under her.  

 

I morgen skal jeg til mormor, så vet ikke om det blir så mye blogging før på ettermiddagen, bare sånn at dere vet det.

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // En merkelig greie, men utrolig kul //

 


// Redigert i Picnik // Nikon D3100 // Blader //

 

Hva har du gjort i dag ?

Hva syntes du om bildene ?

 

- eOs<3

01#10#11

Hei!

 

I dag dagen min vært superfin, utrolig moro på banen med herlige folk. Moro i bursdag også! Nå har jeg redigert et kult bilde, vet det er litt skeivt men syntes det er kult. 

 

// Redigert i Picnik // Canon 600D // 


// Redigert i Picnik // Canon 600D // 

 

Hva syntes du om redigeringa ?

Hvilket likte du best ?

 

- eOs<3

Foto: Uredigerte bilder

God morgen lesere!

 

Yeah, sykt digg å ha ferie. I går tok jeg to ganske fine bilder av en blomst, saken er det at de IKKE er redigert. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere resultatet under. 

 

I dag skal jeg møte noen venner, det er nydelig vær! I ettermiddag skal jeg i bursdag til fetteren min som ble 4 år denne uka. (Legg gjerne igjen en gratulasjon) 

 


// Uredigert // Nikon D3100 //

 


// Uredigert // Nikon D3100 //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du de uredigerte bildene?

 

- eOs<3