desember 2011

Året: Tjue-elleve #2

Dette innlegget er skrevet for å oppsummere året som har vært, og fordi jeg ønsker å dele det med dere. Jeg skriver også opp "nyttårsforsett" som jeg har ang. bloggen.

 


 Juli:

Endelig, det var sommerferie. I juli var jeg i Thailand med familien, også var vi på sørlandet. 22. Juli. Det var da det skjedde. Terrorangrepene. Les mer om mine tanker her.
// Vi står sammen //


// Mai-Juni-juli // 2011 //

 

August:

I august husker jeg at hele norge var rammet av det som skjedde den 22.juli. Jeg, Martine og tante Ingvild dro inn til Oslo for å se "rosehavet" som var i utenfor domkirken. Jeg var også en del hos Martine S, da vi blandt annent hadde en morsom photoshoot, haha. Ønskerømmen var på besøk i kongsberg, da møtte jeg opp med kamera sammen med noen andre venner. Denne månden begynte jeg også på u.skolen. 8C! En utrolig herlig gjeng. 
// August // Nikon D3100 // August // 2011 //

 

September:

Denne månden var jeg på tusenfryd sammen med Ingrid. Utrolig moro! Også husker jeg at jeg hadde spart meg opp til et nytt objektiv, 18-200mm. Overnatting hos Martine, photoshoot med Benny og ja, litt forskjellig. Det er egentlig det jeg husker fra den månden. 

// September // Nikon D3100 // September div. // 2011 //

 

Oktober:

I oktober husker jeg at jeg fikk besøk av Frida og Anna fra Elverum. Hadde ikke sett dem siden leirskolen i 2010!! Kjenner jeg savner egentlig hele gjengen derifra. Og ikke minst, Mathilde & Guro. I oktober var det jo også Halloween, fest hos Camilla. Det var helt utrolig moro der, vi spiste god mat og bare chilla. Også ble det ikke no serlig mye søvn da, tror vi la oss halv 6 på morran. Hehehehe, måtte jo ha litt energidrikk :)
// Oktober // Nikon D3100 // Vi er kuuuule // 2011 //

 

Novemeber:

I Norvember var jeg på besøk hos Kaja. Ja, for dere som ikke vet det så flytta kaja fra byen i sommer... Utrolig koselig å være der med hun, vi shoppa, spiste is og ja koste oss. Helgen etter var jeg også der, hun feira nemlig bursdag! Det var utrolig koselig! Elsker humoren til Kaja! :) haah :) Var også inne i Oslo for å male kopper, om dere husker det. Ja, det var egentlig høydepunktet med november.


// November // Nikon D3100 // Hos Kaja og i Oslo // 2011 //

 

Desember:

Ja, så var vi kommet til til desember. Den siste månden i året! Denne månden har jeg opplevd ganske mye når jeg tenker meg om. Jeg har rett og slett funnet ut hvem mine venner egentlig er. Ikke nok med det, men vi fikk karakterhefte og juleferie!!! I begynnelsen av desember, hadde nesten alle med seg kamera i klassen å knipset bilder. Har fått noen av dem, så slenger ut noen. Husker spesielt siste skoledag, jeg og Camilla var så glade! Vi tok bilder og nøyt ferien!


// Desember // Nikon D3100 & Canon 550D // I klassen // Kule oss // 2011 //

Jeg takker for et utrolig fint år, håper 2012 bringer ENDA mer fint!

 

Likte du innleggene om året ?

Gleder du deg til 2012 ?


- eOs<3

Året: Tjue-elleve #1

Dette innlegget er skrevet for å oppsummere året som har vært, og fordi jeg ønsker å dele det med dere. Jeg skriver også opp "nyttårsforsett" som jeg har ang. bloggen.


Året 2011 har egentlig gått helt utrolig fort. Når jeg tenker tilbake på det nå, er det egentlig ganske mye som har skjedd. Og jeg og vennene mine har forandret oss en del. Rart å tenke på at i januar gikk jeg på barneskolen, og at i august begynte jeg på ungdomsskolen. Tenkte jeg skulle oppsummere litt med bilder og sånt, fordi jeg vet dere liker bilder bedre enn tekst.

Ramser opp etterhver måned, så jeg sier bare "Enjoy!"

 

Januar:

Denne månden var det faktisk snø. Jeg gikk mye på ski, hang med venner og var i bakken. Husker at Jenny var på besøk, og har desverre ikke sett hun siden. Savner hun veldig. Det var faktisk i denne perioden jeg ble bedre kjent med Martine. Skal ikke gå mer innpå det, men når jeg ser på bildene fra januar, er det en del bilder av oss fra bakken. Minner♥ 


// Januar // Mobil // Bakken // 2011 //

 

Februar:

Denne månden gikk til håndball, skole, venner og ja, det vanlige. Det var marken her i byen også, husker jeg var der ett par ganger. For å huske må jeg se på bilder, og kan ikke si jeg tok mange bilder. Fikk ikke speilrefleks før i juni, så ikke klag på bildekvaliteten. Men husker det skjedde en del denne månden. Går ikke mer inn på det, nei. Haha. 

Hahaha, dette bilde er det eneste jeg har fra februar. Husker jeg var ganske keen på disse skoa ja.

// Februar // Mobil // Sko // 2011 //

 

Mars:

Denne månden var jeg på hytta, spilte håndballkamper. Gjorde ikke noe spesielt enn det der. Tok en del nybegynner bilder. Det kan man egentlig bare se ved å se på disse bildene:// Mars // Canon // Diverse rart // 2011 //

 

April: 

I april var vi på Norefjell, husker godt det. Var der sammen med familien. Vi sto på slalom, også fikk jeg kjøre helikopter. Også var håndball-laget på cup i Larvik. Utrolig koselig, og ikkeminst også fordi Kaja var med. Det var vel egentlig høydepunktene med den månden. // April // Canon // April div. // 2011 //

 

Mai:

I mai var det jo selvfølgelig 17. mai. Utrolig hyggelig den dagen. Denne månden kjøpte jeg mitt eget speilrefleks kamera. Nikon D3100! Må si jeg angrer på kjøpet, skulle gjerne hatt canon. Men tenker liksom gjort er gjort, så tror ikke jeg bytter og surrer med det. Var også en del med Martine, denne månden. Vi var i parken, passet Nora og koste oss.

 // Mai // Nikon D3100 // Diverse // 2011 //

 

Juni:

Juni var den siste månden før sommerferie, utrolig merkelig å gå ut av barneskolen. Sammtidig som det var utrolig digg å få ferie. Jeg husker den 6. juni, den kvelden da jeg var hos Martine. Vi var så spente, vi skulle få vite klasselistene til u. skolen. Å fyflate, vi kom i klasse sammen!! Kom også sammen med to andre gode venninner fra klassen, utrolig takknemlig for det. Så kom dagen, SOMMERFERIE!

 
// Juni // Nikon D3100 // Naturbilder // 2011 //

 

Husker du mye fra disse måndene ?

Likte du bildene/teksten ?

 

- eOs<3

Cup og ferie :)

Hey og god morgen :)

Dagen i går var bra, var ikke helt utvilt kan man si. Sto opp klokka 6, og dro da på cup. Cupen gikk ikke helt som planlagt, men men... Tror ikke dere vil høre resultatet mer enn at vi vant en og tapte to.  Cupen var i Konnerud. Det som er dumt med cup, er at det er sykt mye mellomrom i mellom alle kampene. Tre kamper, og når de to første var gjennomført var det 4 TIMER til neste kamp. For å si det sånn, vi fant på mye rart. Vi dro til "byen", meny og bare chilla i hallen der. (Ja, i ca 3 timer) Når jeg kom hjem var jeg utslitt. 


Sto opp klokka ett i dag, utrolig deilig å bare få sove... Hehe, selvfølgelig ble jeg vekt av den kule søstra mi som bare "Emma Sofie, jeg stikker!" Liksom, okei, fin inforsmasjon. Not.

 // Redigert i PhotoShape // Canon 1100D - 50 mm // Smykker //

Kule Martine fant ut at hun ville ta to bilder til bloggen min.

 

Hva syntes du om bilde ?

Du skal i dag ?

 

- eOs<3

Portrettlinse

Hej lesere!

 

I dag har kjære Martine vært her, utrolig koselig og litt trist. Til jul fikk hun Portrettlinse, nemlig 50 mm! Åh, sånn vil jeg også ha! Haha, men sparer først og fremst til noe annent for øyeblikket. Jeg fikk selvfølgelig teste det ut, og jeg elsker det! Hehehe, jeg fikk ikke helt til å fokusere i begynnelsen, men så fikk jeg litt take på det. 

 

I morra skal jeg GRY tidlig opp, skal nemlig på håndballcup! Det blir nok moro, men det blir nok ikke så moro å måtte stå opp halv seks. Wiiihu, not. Så lover ikke noe blogging.

 // Redigert i PhotoShape // Canon 1100D // 50 mm // Puter //

 

Likte du bildene ?

Har/ønsker du en slik linse ?

 

- eOs<3

Siste sjanse!

// Redigert i Imovie & MovieMaker // Nikon D3100 // Spørsmålsrunde //

 

Hvem likte du best ?

Har du sett dem, din mening ?

 

- eOs<3

Dagens innkjøp // Tøfler

Hei lesere!

Dagen min i dag har vært super. Ettermiddagen startet med at jeg ventet en halv time utenfor senteret på Kaja & Helene... Jeg ringte dem, og fikk høre dette "Vi er på bakeren vi, nei vent... nå er vi i svømmehallen!" Ja, kule venner ja... aner ikke hvor dem er, i sin egen by. Morsomt, haha. Etter en halvtime kom dem, da fikk jeg kjøpt meg en bukse og tøffler. Jeg bare elsker tøfflene, så utrolug myke. I tillegg til at dem var på 50%. Anbefales.
// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Tøfler // Redbird // Bikbok // 100 kr //

Likte du tøflene ?

Handler du mye på 50% ?

 

- eOs<3

Seriøst, gress, nå ?

Hey lesere

Så var romjula her, ikke det at jeg har tenkt til å gå julebukk... haha, minner. Spørsmålsrunden er iallefall ferdig, og deilig er det. Trenger ikke stresse med å redigere ferdig videoen, haha. Men moro var det.

I dag skal jeg i byen sammen med bestevennene mine Helene og Kaja Tenk at "god jol" jenta er her, wiiiiihu :3 Skal forresten hilse fra hun og si "god romjol" :) Blogger når jeg kommer hjem, tar med kameraet så blir nok litt bilder.

 

Seriøst, har dere sett ute i dag ?! Bare jeg kikker ut vinduet kan jeg se GRESS!? Det er desember, ikke juli.// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Romjul //

 

Likte du bildene ?

Har du ei venninne som bor LANGT unna ?

 

- eOs<3

Video: Fail

Hej lesere!

 

Sto nettopp opp, deilig med ferie altså. Men over til blogginga for i dag: Når vi spilte inn spm runden hos Helene, sa vi veldig mye rart, og tøysa masse. Latteren min er ikke den fineste, så ja... haha!

Tilsammen ble det en kort episode som KUN innholder FAIL!

 

Spørsmålsrunden's fail kommer nå :)

// Redigert i Moviemaker // Nikon D3100 // Takk for meg //

 

Likte du videoen ?

Noe du savnet ?

 

- eOs<3

GOD JOL!

Hey og God jul lesere<3

 

Overskriften er til Kaja, hun elsker jol. Så kjære Kaja, god jol. Til dere andre, ha en riktig god jul. Jeg håper dere koser dere masse i ferien, og nyter hver dag. Må si jeg ikke har så mye julestemning, selv om jeg våknet til julestrømpe på min dør, og et julepyntet hus, veit ikke helt hvorfor. Den blir nok bedre utover dagen/kvelden. 

Jeg har vært så flink at jeg har redigert bilder til dere, på selveste juleaften. Dagen min i dag blir nok mest koselig, nå ser jeg på tre nøtter til Askepott, standar. Også etter det spiser vi grøt, så drar vi til kirka. Når vi da kommer hjem, blir det familiekos. Så ønsker dere en riktig god jul!

 // Redigert i Pikcnik // Nikon D3100 // Juletrepynt // 

 

Ha en super juleaften folkens, så blogges vi i morra!

 

Likte du bildene ?

Har du julestemning ?

 

- eOs<3

Lillejulaften

Hey lesere :3

 

Dagen på skolen i går var bre chill, vi spiste frokost og så på film.  Frokosten var koslig, men filmen var kjedelig. Vi fikk karakterheftet, også dro vi hjem. På veien tok jeg og Camilla masse bilder! 

Har egentlig ikke julestemning jeg, men blir vel bedre senere i dag. Da skal vi pynte juletreet.

Har ikke tatt noen flere bilder, derfor noen bilder Camilla tok i går:

// Redigert i PhotoShape // Canon 550D // NR 1 BFF // Nr 2 Vi er kuuule // Nr 3 Ganstaaah // Nr 4 Søta //

 

Hva syntes du om bildene ?

Gleder du deg til i morra ?

 

- eOs<3

Spørsmålsrunde del 4!

Hey lesere!

 

 ENDELIG JULEFERIE!!! Btw, blir ingen bloggpause allikavell. tihi<3

Torsdag i dag. I helga har jeg memlig sittet å redigert ferdig del 4, altså siste del av spørsmålsrunden. Den skulle egentlig publiserer til fredag, men siden det er lille juleaften da, så tyvstarter jeg. Neste episode innholder kun fail. Så gled dere! Den kommer i løpet av ferien.

 

Jeg vil bare si tusen takk til alle spørsmål og alle lesere jeg har. So... I hope you enjoy it! 

 BTW, LYDEN ER LAV! 

 

// Redigert i MovieMaker // Nikon D3100 //

 

Til Ina: (Her er søte Maryam)


// Maryam //

 

Likte dere videoen(e) ?

Fikk dere svar på det dere lurte på ?

 

- eOs<3  Neste gang, kommer videoen "fail" :D

Pause/youtube help?


// Redigert her // Nikon D3100 //

 

Har virkelig ikke insp. nå.... tar pause til etter julaften. Må bruke ferien min litt uten bloggen for en gangs skyld.

 

Ang. spmrunden! Jeg skulle overraske dere med spm runde videoen på mandag, men da ville den ikke funke på youtube! Det kommer slikt "den innholder noe som ikke æiner seg her" og masse sånt! DEN ER JO HELT LIK SOM DEM ANDRE.... ja, untatt spm da! Så har sittet i to hele dager og lastet den opp, uten hell. Om jeg ikke får det til, ber jeg dere om hjelp. Om det ikke funker, så avslutter jeg spmrunden her, og sier tusentakk til alle spm. Dere som ikke fikk svar, beklager. Skal ikke gi opp, så keep on! den kommer i løpet av uka/helga om jeg får det til. 

 

Likte du bildet ?

Kan du no om youtube ?

 

- eos<3

Se på himmelen!

Hey lesere!

 

På søndag var jeg hjemme hele dagen, pakket julegaver og slikt. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne ta bilde av himmelen etter hver time. Det gjorde jeg fra klokka 11-15!  Om dere ser, er lyset faktisk finest klokka 13!

Sjekk resultatet:

 

Image and video hosting by TinyPic

// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Det blir for mørkt //

 

Likte du idèen med himmelen ?

Hvilke himmel likte du best ? (Ja, det er bare en himmel)

 

- eOs<3

Photo: Bookeh & Snow// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Bookeh & Snow //

 

Din mening om bildene ?

Likte du redigeringen ?

 

- eOs<3

Photo: A bench #2

Har fått så sykt fin tilbakemeling på overskriften de siste 24 timene,  takket være facebook så lager jeg dette innlegget. I går logget jeg på, og så hvor fin veggen min var. Full av setninger med "A bench" :) Setter så utrolig stor pris på at folk liker innleggene mine, dere er herlige.

Martine og Martine S (hun er tard, fordi hun ikke har blogg), dette innlegget er spesielt til dere. Elsker dere<3

 

// A bench // Nikon D3100 //  

Martine skjønte iallefall at hun måtte stoppe, men Martine S derimot....
Har du også kule venner ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Photo: Nyper med snø// Redigert her // Nikon D3100 // Nyper med snø #2 //

 

Likte du bildene ?

Har du prøvd å redigere bilder slikt ?

 

- eOs<3

Lørdag

Hey lesere!

 

Nå har jeg akkurat sett ferdig med å se på reprisen av semifinalen av kampen som gikk på tv i går. Norge mot Spania, og Norge vant! Wuuhu! Over til noe lignende, jeg har spilt kamp i dag da. I krokstadelva, ja ikke i elva da men i hallen, haha. Vi knuste Birkebeineren 13-25? tror jeg det var. Så det var moro! 

 

Nå skal jeg fikse litt på desginet, og bildene under "bildedryss" (:

Det er mørkt ute allerede, syntes det er sykt tidelig egentlig. Tok noen bilder i går på tur med Benny, så innleggene framover vil være stappet med snø/natur bilder. Pluss at det blir en overraskelse til dere på mandag eller tirsdag.// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Snø på kvister //

 

Hva har du gjort i dag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Spørsmålsrunde del 3!

Hey lesere!

 

Endelig fredag, dag på skolen i dag var egentlig bare lang og kjedelig. Senere i dag skal jeg i bursdag til ei venninne, så det blir nok koselig. Denne uka har jeg ikke hatt så mye lekser, så prioriterte bloggen. Det er dere vel glade for ? :) Tar det som et jaa. Så den er ferdig redigert, så jeg sier bare enjoy! (denne er ikke såååå klein, men litt) haha

 

Ang videoen: Denne varer i 11 min, litt lengre enn dem andre..Ja, det er faktisk en del 4 også... fikk utrolig mange spm så keep on!

 

BTW: DET ER SYKT LAV LYD EGENTLIG, SÅ GJØR DERE KLARE FOR Å SPRENGE HØYTALERNE :) haha, neida.. men skru opp på det høyeste om dere vil høre noe.... 

 

// Spmrunde del3 // Nikon D3100 // Meg og Camilla //

Favoritt blogg: Erica Kvam

Dette er mitt beste bilde:

 

Yndlingsbildet mitt: 


// Fotograf: Martine //

 

Hva syntes du om videoen ?

Skal du se del 4 ?

 

- eOs<3

 

Photo: A cute dog with name Benny

Hey lesere!

 

I dag har jeg vært på biblioteket å jobba med et naturfags prosjekt, kjempemoro! ehe.. Var på tur med Benny i stad, når det faktisk var lyst. Da tok jeg bilder av Benny. Senere i kveld er det håndballkamp på tv, så det blir nok ikke noe mer blogging enn dette før på fredag. I morgen er det bloggfri, eller siden jeg er ferdig med leksene så kanskje jeg gidder å blogge. 

 

Edit: Hey Martine S, og Martine om dere leser dette så er jeg veldig takknemlig for at dere elsker overskriftene mine :) "A bench" ja, ikke no mer enn fantasi :)// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Benny //

 

Hva syntes du om bildene?

Ikkesant han er nydelig ?

 

- eOs<3

Foto: Ny redigering

Hey lesere!

 

Nå sitter jeg her og ser på blåfjell, eller jeg mener multitasking. Haha, men prøvde en ny redigeringsmåte. Love it! dere kan teste det ut selv ved å klikke her. Etter blåfjell stikker jeg på trening. 

 // Nikon D3100 // Frost på et gelender //

 

Hva syntes du om redigeringa ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Foto: Frost #3

God morgen, solstråler!

 

I dag skal jeg egentlig ikke noe spesielt, chiller litt før jeg stikker på skolen. På søndag var jeg hos mormor, da tok jeg noen fine bilder. Syntes jeg da. Vil gjerne høre deres mening. Btw, det ser ut som jeg har klart å fikse designet nesten helt ferdig. Mangler bare å linke til noe, under headeren. Også mangler jeg bilder under "bildedryss" men det skal jeg fikse i løpet av helga. 

 // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Frost på en kvist #2 //

 

Hva skal du i dag ?

Din mening om bildene/redigeringen ?

 

- eOs<3 (Vuuups, skal møte folk om 5 min! Need to run, bye)

Outfit 12.12.11

Hey lesere!

 

Da var det mandag, en gaske så stressende dag på skolen. Holder på med et naturfagsprosjekt nå som vi skal framføre på mandag e.v.t onsdag. Så det blir nok spennende. Senere i dag skal jeg spille treningskamp mot j-97, det blir nok moro. I dag har jeg ingen bilder fordi jeg ikke orker å gå ut, veldig god grunn ja. Så jeg slenger ut noen outfit bilder av den nye genseren min.


I hope you like it! 

// Genser - Gina Tricot // Nikon D3100 //

Hva syntes du om genseren ?

Kunne du tenke deg flere outfit's på bloggen ?

 

- eOs<3

Photo: Snow #2// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Snow x2 //


Hva syntes du om bildene ?

Likte du redigeringa ?

 

- eOs<3

Nytt design

Hey lesere!

 

Så var det lørdagskveld, den beste kvelden av hele uka. Jeg kan legge meg seint, og stå opp seint i morgen. Martine S kom i to tiden, da gikk vi ut for å ta noen bilder til bloggen min. Som dere kan se har jeg fikset nytt design, og header og alt annent. Jeg vil gjerne høre deres mening, så det er bare å legge igjen en kommentar av det dere syntes. Jeg er fortsatt ikke ferdig. Som dere ser når dere skal kommentere ser man ike navnet til den som har kommentert, jeg prøver å fikse det nå :)

 

Bilder fra i dag:

 // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // 

 

Hva syntes du om designet og headeren ?

Likte du bildene ?

 

- eOs<3

Om meg!

02.07.1998 kom det ei lita bolle til verden, som fikk navnet Emma Sofie, jeg var hele 52cm. Den dag i dag er jeg 1.55, det vil si jeg har vost litt over 1m, woho! Over til overskriften, jeg tenkte å fortelle litt om meg selv. Når det komme til dette punktet, er jeg elendig, men okei.

Fritid

Skole tar jo faktisk ganske mye tid av fritiden, men selvom vi har hundrevis av lekser og prøver i uka går jeg på håndball, noe som er veldig moro!♥ Jeg begynte på håndball i femteklasse, da ei venninne nesten tvang meg (noe jeg er glad for i ettertid) jeg skal nå opp i niendeklasse, som betyr at jeg har gått på håndball i 3 hele år. Før sommeren starter jo beach-håndball også. (For dere som ikke vet hva det er så er det "på en måte" håndball, bare det spilles i sanden) Det er også utrolig moro! 

Om fotografering/kamera

Jeg fikk mitt første kamera som 10åring, det vil si et enkelt lite kompakt kamera. Jeg syntes det var moro å ta bilder, så jeg sparte meg opp til et Nikon D3100 speilrefleks, som jeg kjøpte i Mai i fjor. Etter min mening er dette kameraet et kjempebra "nybegynner" kamera, etter at jeg følte meg "trygg" på kameraet kjøpte jeg meg flere og flere objektiver (ja, jeg sparte og betalte selv) Den dag i dag har jeg tilsammen 4 objektiver INK. objektivet som fulgte med. 

Objektivene jeg har:

*Normal 18-55mm 

*Portrettlinse 50mm (innlegg her)

*Zoom 18-200mm (innlegg her)

*Macro/Fisheye (innlegg om disse kommer)

Om redigering av bilder/video

Jeg redigerer bildene mine i photoscape, gimp 2, photofiltre 7 og picmonkey. Alt etter hvordan bildet er, om det er av mennesker er det ofte jeg bruker photoscape, naturbilder redigeres som oftes i photoscape/photofiltre 7 eller picmonkey, om jeg skal redigere en header bruker jeg gimp 2. // eos

Photo: Snow

Hey lesere!

 

I dag våknet jeg i 11 tiden, dailig. Senere i dag kommer Martine S, det blir moro. Nå tenkte jeg at jeg skulle fikse nytt design! Altså juledesign, slik at både jeg og dere lesere kommer i litt mer julestemning. Så dere får ha unnskyldt om det er litt rotete design utover dagen. Når Martine S kommer, skal vi sikkert ta litt bilder og sånt. Ha en fin lørdag videre dere! :)


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Snow //

 

               //Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Snow #2 //

 

Hva skal dere i dag ?

Likte dere bildene ?

 

- eOs<3

Gjør dere klare :)

Hei på deree ^^

 

Ja, her er tidenes andre kleineste video. Jeg er ikke verdens beste redigerer, men håper dere liker den! Let's start x)

 

// Redigert i MovieMaker // Nikon D3100 //

 

Hva syntes du om videoen ?

Skal dere se del 3 ?

 

- eOs<3

Gisselsituasjon !!

Hey lesere!

 

Endelig helg, men over til overskriften! Jeg og martine dro til byen i dag da, også når vi er i byen kommer Martine S og sier til oss at det er masse politifolk utenfor senteret og masse sånt!! Vi ble faktisk litt redde, så vi gikk ut av senteret da... haha, men jeg også får vi beskjed om å holde oss unna gaten, og det var masse politifolk med MASKINGEVÆR, SKJOLD og alt!! Etter det dro vi hjem, så gikk vi tur med benny... og da måtte vi innom byen for å se hva som hadde skjedd. Det viste seg at gisselmannen eller hva jeg skal kalle han, hadde overgitt seg. Les mer om saken på en av disse lenkene:

 

Dagbladet

VG

Laagendalsposten

 

Måtte bare informere dere :) Spmrunden- videoen kommer etterpå! :)

 

Edit: Gisselmannen er nå fengslet!

- eOs & Martine <3

Sykt kaldt ute ...

Hey lesere. 

 

Skal jo egentlig ikke blogge på torsdager, men siden jeg ikke har begynt å øve til prøve så tenkte jeg at jeg kunne blogge. Dagen i dag går ut på å øve til naturfagsprøve, og trening.

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // så kom vinteren //

 

  // Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // så kom vinteren //

 

Din mening om bildene ?

 

- eOs<3

 

BTW, SPØRSMÅLSRUNDE DEL 2 KOMMER I MORRA! :D Yeah, det hadde dere vel ikke trodd :)

Så var det vinter!

Hey lesere!

 

Rakk ikke blogge i stad. I dag har jeg hatt besøk av Ingrid, utrolig moro! Vi gikk tur med Benny, så jeg tok med kameraet og fikk tatt noen bilder av snøen. Etterpå skal jeg se på håndballkamp, yeah! 

 

Btw, driver å redigerer spmrunden del 2, så den kommer nok snart. Veit ikke helt når, kanskje til helga :) Keep on!

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Snø //

 

 //Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Snøen //

 

Liker du snø ?

Hva syntes du om bildene ?

 

- eOs<3

Blogger jeg leser!

Hei lesere!

 

Som sagt i spørsmålsrunden min spurte Maren meg om jeg kunne lage et innlegg om hvilke blogger jeg leser. Det kan jeg jo selvfølgelig. 

 

Toppblogger, elsker denne bloggen fordi hun er seg selv. 

 


// Topp 3 toppbloggere // Erica, link her // Digger bloggen hennes, hun er så søt og skriver bra + bilder //

 


// Topp 3 toppbloggere // Anna, link her // Elsker måten hun skriver på, bildene og ikke minst det hun publiserer //

 


// Topp 3 toppbloggere // Therese Charlotte, lik her // Hm, hun er egentlig noe litt for seg selv, om jeg skal være ærlig. Hun oppdaterer ofte, og leser bloggen egentlig siden hun er seg selv //

 

Det er de toppleserne jeg leser. Her har du en liste over andre venner og kjente jeg også leser:

 

Min besteveninne, Martine. Hun er rene proff-fotografen, og det mener jeg. Sjekk ut!

Camilla - Venninne

Helene - Venninne

Kristine - Venninne

Maud - Ukjent/kjent

 

Sikkert noen andre jeg også har glemt.. //:

 

Leser du noen av disse ?

 

- eOs<3

Jul i Blåfjell da

God morgen, sunshines! 

 

Nå har jeg akkurat sett på jul i blåfjell med søstra mi, egentlig så syntes jeg at de blåfjell-episodene som går nå er litt kjedelige. Jeg liker best "Jul på månetoppen" haha, med både rødnissene, og blånissene. Men over til noe helt annent, stikker snart på skolen. Senere i dag kommer det et innlegg om hvilke blogger jeg leser. Så keep on!

 


// Jul i blåfjell // Denne går i år //

 


// Jul på månetoppen // Helt klart min favoritt //Hvem er din favoritt ?

Din mening om blåfjell ? (jaja, litt barnslige må man være)

 

- eOs<3

Foto: Port

Grunnen til 0 blogging i går er enkel, mye å gjøre. Dere vet, juletider. Skolen i dag var helt ok, yndlingsdagen er tirsdager. Da har vi de beste fagene på en dag, ja unntatt første time. Da setter jeg på home and away, vi blogges ^^

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Gjerde #1 //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Gjerde #2 //

 

Hva skal du i dag ?

Likte du bildene ?

 

- eOs <3

Foto: Kafè

Tok et bilde av kaffen til tanta mi når jeg var i Oslo, for noen uker tilbake. 

Liker lyset bak som er blitt til bokeh, og redigeringa.

 


// Redigert i Gimp 2 // Canon 600D // Kafebrenneriet //

 

Hva syntes du om bilde ?

Likte du redigeringen/bokeh ?

 

- eOs<3

 

Endelig helg!

Heey lesere!

 

Endelig er det helg, sykt chill. I dag var jeg på skolen, ikke det at jeg 100 % frisk, men jeg kom meg iallefall opp av senga. På skolen hadde vi norsk, engelsk, naturfag og RLE de to siste timene... (Hey Martine S, forresten ikke tenk på det siste faget der liksom, ikke ta det seriøst)  

 

Nå skal jeg se på home and away, så skal jeg stikke på trening (får se om jeg holder ut) også skal jeg overnatte med beste laget i hallen. Gleder meg <3

 

Om bildet:

 

Digger himmelen om kvelden, fin til å ta bilder av. Love it

 


// Redigert i Gimp 2 // Nikon D3100 // Himmel //

 

Likte du bilde ?

Hva skal du i helga ? 

 

- eOs<3

Endelig er den her!

Hey lesere!

 

Etter ca to uker og en dags ventetid er den endelig her, gjør dere klare for tidenes mest kleineste video :) Enjoy!

 


// Sett på 480 p, for litt høyere kvalitet //

 

Her er kameraet jeg bruker:

 


// googe bilde //

 

+ denne linsa:

 


// Sigma superzoom 18-200 mm objektiv //

 

Hva syntes du om spm runda ?

Kommer du til å se de andre delene ?

 

- eOs<3

Syk

Hey lesere!

 

I dag har jeg vært hjemme fra skolen, tett i nesa, hoster 24/7 og slapp. Håper jeg ikke har smitta noen i klassen, ettersom jeg faktisk var på skolen i går. Men i dag er det 1. desember! Helt sykt merkelig at det faktisk ikke er snø ute, det er jo desember. Åpnet kalenderen min i stad, tenkte kanskje dere ville se hvordan jeg har. ELSKER INNHOLDET!

 

// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Min sjokoladekalender // Kinder kalender //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // 1. Desember //

 


// Redigert i PhotoShape // Nikon D3100 // Sjokolade bjørn //

 

Hvilken kalender har du ?

Likte du bildene ?

 

- eOs <3