desember 2012

Nyttårsaften

Først og fremst, godt nytt år!
Vi feirer i Holmestrand, etter å ha sett 3 filmer ser vi velmest frem tilfyrverkeriet, det skal bli bilder altså!!
Håper dere alle får et fint år.
-eOs

TOUR DE EMMA OG NORA SKI


Bedre sent enn aldri med bilder vel :)

- Har du vært på ski i jula ?

- eOs♥

Romjul

Heii♥♥

Julen er vel så og si snart over, hatt en koselig jul♥ Har sett drøyt mange
filmer denne jula, aaah, elsk♥ Skal bare nyte de siste dagene nå før skolen begynner igjen. Vært på skitur med Noris og vært på en del familiebesøk♥ Alltid like koselig♥

Kan slenge ut bilder fra turen til meg og Nora i morra, nå får dere bilder fra vi var hos mormor om tirsdagen.

Ina & Adrian♥

Pinnekjøtt♥


Inaaa♥

Hva spiser dere i jula?

Likte du bildene ?

- eOs♠

Photo: Where is the other part?

(Kan sees på weheartit også, her)

Din mening om bildet ?

- eOs♥

Christmas inspiration Hva er din juleinspirasjon?

 - eOs♥

1. Juledag

Julaften ble litt annerledes i år, men kvelden koselig♥ Fikk så utrolig masse fint, og i og med at jeg fikk kamerastativ kan jeg nok ikke gi meg med blogginga med det første. Lover bedre bilder utover dagene. (tok 5 bilder ellerno i går, det sier jo litt) Nå reiser vi til mormor for å møte familien på den siden.

Fikk du mye fint i år ?

Hadde du en fin julaften i går?

- eOs ♥

Julaften

Heii♥

Er vel teknisk sett ikke aften før i kveld men shitt på! Ser på tre nøtter til Askepott nå, selvom jeg begynner å kjenne til alle scenene så og si en del. Vi skal i kirka etterpå, tradisjon ellerno. Håper dere alle får en fin kveld :) 

Image and video hosting by TinyPic

Ha en fin jul videre!♥

- eOs♥

Lillejulaften

Heii♥

Jeg kom frem til at jeg fortsetter med denne bloggen, i og med at jeg har så mange minner og jeg liker faktisk bloggnavnet. I dag kommer jeg til å bruke noe tid på bloggen, faktisk. Skal fikse opp i nytt design, det blir juledesign i og med at det er jul. Så får jeg heller bytte rett etter nyttår :) Håper dere fortsatt vil følge meg da! :)

GOD JUL!

- eOs♥

Bittelillejulaften

Heiii♥

Kjenner jeg faktisk har savna å kunne dele bildene mine. Har fått mer enn forventet tilbakemeldning, noe som er kjempefint. Det gjør det lettere for meg og kunne vite hva dere syntes. Har til og med fått trusler her kisino, haha neida :) På skolen fikk jeg en tilbakemelding om at jeg kanskje burde prøve å starte på nytt, en ny blogg, nytt design, ny blogg rett og slett. Et annent forslag er jo rett og slett å fikse nytt design og header, det kan gi meg mer vilje til å fortsette, ok dette høres filosofisk ut. Iallefall håper jeg vel på litt tilbake melding på dette innlegget også, haha. 


ok, bolle på g men who cares..

Hva mener dere? Skal jeg slette bloggen og starte på nytt ? ELLER RETT OG SLETT NY HEADER OG NYTT DESIGN FOR DERETTER Å STARTE PÅ NYTT? 

- have a good christmas everyone!

Det er opp til deg.

Overskriften sier vel så og si det meste. Nå er det opp til deg om jeg skal fortsette å blogge, jeg får så vidt tilbakemeldinger i kommentarfeltet og lesertallet synker. Om jeg skal tilbake forventer jeg nesten at noen leser den, eller så er det ikke noe poeng, den ser dere vel. Om jeg skal fortsette, krever det ikke bare mer av meg, men også av dere. Tilbakemeldinger. Om jeg ikke får tilbakemeldinger på dette innelgget kan jeg vel si hade for godt. Les overskriften en gang til, så snakkes vi ♥ (skriv gjerne hva du ønsker å lese om, eller om du i det hele tatt leser den)

// eosphotography

Over og ut

Blogg motivasjonen er rett og slett på bunn, vi snakkes vel når jeg faktisk har noen ordentlig bilder å vise dere! Adios :)

GAGA LIVEEEE AØOFHEIWLFHAWEJKAWEFP

Heii♥

Ah, endelig helg etter en stressende uke! Fysøren så digg å ha helg, og være ferdig med alle tentamene !! Har rett og slett ikke rukket å blogge, sorry men jeg håper dere forstår. I går fikk jeg tidenes sykeste beskjed, LADY GAGA KONSERT SAMME KVELDEN!!!!! WÆÆÆÆÆ JDISØFHNNFAWESJKBAWEFØPEKOEFAWEFDZSS!!!!!!!Så jeg måtte avlyse alle planer, og ja jeg som skulle ha tentamen i matte og nynorsk i dag, men det gikk helt fint.

Du tenker sikkert, matte og nynorsk på samme dag ? Yeah, right. Greia var å prøve ut noe nytt med matta, nynorsken var egt bare en 3 timers prøve, og matematikken var ca en time. Sykt chill egentlig! Gikk veldig bra også :) Vi ble delt opp i tre grupper, etter nynorsktentamen. 

Men hallooooo, jeg så LADY GAGA I GÅR!! Dritrått!!!! I det ene øyeblikket var hun forkledd som en ridder på en hest, mens i det andre hadde du den sykeste kjøttdrakta! WOW!

STILEN HENNES ER JO RÅÅÅ! Tenkte jeg skulle legge ut en liten filmsnutt fra i får på viddy, så bare følg med utover kvelden: her

Slenger med noen bilder fra i gårHar du sett GAGA live ?

Hva mener du om antrekkene hun har på ?

- eOs♥

Vi blogges, stikker på Dolly med noen venninner ♥

Photo: A snowball

Litt usikker på om denne teksten stemmer, men syntes den var fin så ja! :)

Din mening om teksten ?

Likte du vinkelen bildet er tatt i?

- eOs♥